Pokusit sa alebo zabudnut?!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pokusit sa alebo zabudnut?!

Príspevok od používateľa skypej »

Neviem ci nie je podobna tema rozoberana v nejake inej teme, nuz vzhladom na to ze kazdy problem je o niecom inom predpokladam, ze nie je :)
Teda zacnem asi dejom a potom mi snad poradite :)

Tak samozrejme jedna sa o holku ;-) (ako stale tu:D) no zacalo sa to asi pred pol rokom, tym ze som spoznal jednu fakt uzasnu holku .. zacali sme sa stretavat a uplne sme si spolu rozumeli (aspon z mojej strany to bolo vnimane super ale myslim, ze aj z jej) .. no a pomaly som zacal citit viac nez ako bezne kamaratstvo, kedze sme spolu flirtovali, zacal som jej pisat pekne sms na dobru noc, chodieval som ju odprevadzat domov, atd. No asi 99% holkam by to asi hned tuklo, ze chcem s nou viac ako len kamaratstvo, no len prave tejto nie :(
Potom sa blizil koniec roka tak som ju nechcel zatazovat vztahom lebo aj tak by to prelozila az po klasifikacii, no a to bol asi zlomovy okamih. Lebo ona chodila na doucovanie k jednemu typkovi. Aj ked mi povedala: "ja by som s nim nemohla chodit, lebo on iba na skolu mysli, nepije, nefajci, nenadava .. nudny clovek", tak som bol v tom, ze s nim nebude chciet chodit. No len ako ubehla klasifikacia tak som ju zavolal von, ze ked sa sama nedoftipila, ze ju chcem, tak sa jej to teda poviem.
No odpoved bola, ze nechcem ti povedat, NIE lebo to nie je pravda, ale daj mi cas na rozmyslenie a este v ten den som ju videl ako sa drzi za ruky s tym co s nim nechcela chodit. To ma uplne polozilo a VELMI, fakt VELMI sklamalo!
tak na druhy den som sa zachoval velmi histericky a zacal som jej vyhadzovat na oci uplne nezmysly (z toho sklamania)
no a z pekneho kamaratstva je dodnes uplne nic.
Aj ked mi povedala, ze by chcela so mnou chodit, lebo som jej zavolal ked som bol na stanovacke a trochu viac opity .. proste som to spravil zapricinenim alkoholu :) ..
Problem je v tom, ze sa ani vobec uz nerozpravame, neudrziavame ziadny kontakt, vsetko upadlo.

Takze otazka znie: ci jej mam dat druhu sancu aj ked ma tak velmi sklamala a mam skusat znova stastie alebo mam sa na nu uplne vykaslat a nechat to plavat?
Aj ked podvedovie mi hovori, ze jej mam dat cas trochu mozno zabudnut na mna, oddychnut si odo mna, a potom sa pokusit aj ked neviem ci bude ten vztah potom stat za to!

skuste mi ohladom toho poradit .. dakujem

P.S. snad este doplnim, ze je to prva holku ku ktorej som citil aj nieco viac, mal som ju fakt velmi rad ale tiez nemozem zabudnut na to sklamanie :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja by som do toho isiel, nemas co stratit.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Maju ti radit uplne neznami ludia na nete ci mas ist do toho alebo nie? pozname ju vari? Pozname teba? Sa nevypytuj sprostosti a cele to na nu vybal z oci do oci tak aby si jej vyrazil dych svojimi citmi, tak ze si cvrkne ked jej to povies.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Tak to skus alebo jej nechaj este chvilku casu, tak do konca prazdnin a potom skus. Ak naozaj by chcela s tebou chodit a ty ju este stale lubis, tak to skus. A s tym casom...myslim si, ze si ma niekto nechavat cas na zabudnutie a podobne, tak si to asi skor ty (poznam to, nielen z vlastnej skusenosti :wink: )
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Ja by som do toho isiel, nemas co stratit.
nuz to mas pravdu, stratit nemam co ... ale ci bude mat ten vztah nejaky vyznam, ked sme tak pohadali
mi-chau napísal:Maju ti radit uplne neznami ludia na nete ci mas ist do toho alebo nie? pozname ju vari? Pozname teba? Sa nevypytuj sprostosti a cele to na nu vybal z oci do oci tak aby si jej vyrazil dych svojimi citmi, tak ze si cvrkne ked jej to povies.
tak myslim, ze v tejto sekcii tohto fora je to o tom aby sa tu malo radit .. ak sa mylim tak sorry ...
Sagittarius napísal:Tak to skus alebo jej nechaj este chvilku casu, tak do konca prazdnin a potom skus. Ak naozaj by chcela s tebou chodit a ty ju este stale lubis, tak to skus. A s tym casom...myslim si, ze si ma niekto nechavat cas na zabudnutie a podobne, tak si to asi skor ty (poznam to, nielen z vlastnej skusenosti :wink: )
no ci by chcela .. to je teraz otazne ci by chcela, kedze uz je tomu cca 3 tyzdne co som s nou ani pol slova neprehovoril .. a netusim co si teraz o mne mysli ..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:Maju ti radit uplne neznami ludia na nete ci mas ist do toho alebo nie? pozname ju vari? Pozname teba? Sa nevypytuj sprostosti a cele to na nu vybal z oci do oci tak aby si jej vyrazil dych svojimi citmi, tak ze si cvrkne ked jej to povies.
ujo michau ma hold pravdu...jedine ty sa musis rozhodnut..a nikdo z nas tam zateba nepojde.len ty..a len ty jej to vsetko musis povedat
jimino
Light Professional
Light Professional

Re: Pokusit sa alebo zabudnut?!

Príspevok od používateľa jimino »

skypej napísal:Takze otazka znie: ci jej mam dat druhu sancu aj ked ma tak velmi sklamala a mam skusat znova stastie alebo mam sa na nu uplne vykaslat a nechat to plavat?
skor znie otazka ci ti to dievca da nejaku sancu, nakolko ked sa spravas hystericky, velmi na svojom kredite stratis. ja by som sa pokusil obnovit kamaratsky kontakt - ospravedlnit sa, pozvat ju niekam kamaratsky von a pockat, kym nahodou prestane chodit s jej frajerom. ak neprestane, dopraj jej to. ak ju mas fakt tak rad, tak jej nenic jej zivot ;-) ak s nim skonci, tak urob okamzity attack, alebo si si to dovtedy rozmyslel a ste dobri kamarati ;-)

ale nepoznam vas, radi sa velmi tazko. hojkaci radia podla vlastneho okolia, riadia sa podla vlastnych skusenosti a preto tvoja "obet" moze reagovat uplne inak ;-)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

do vztahu by som to hned nehnal, ale kazdopadne aspon to urovnat a udrziavat to na (zatial?) kamaratskej urovni by asi bolo celkom rozumne
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jimino napísal:skor znie otazka ci ti to dievca da nejaku sancu, nakolko ked sa spravas hystericky, velmi na svojom kredite stratis. ja by som sa pokusil obnovit kamaratsky kontakt - ospravedlnit sa, pozvat ju niekam kamaratsky von a pockat, kym nahodou prestane chodit s jej frajerom. ak neprestane, dopraj jej to. ak ju mas fakt tak rad, tak jej nenic jej zivot ;-) ak s nim skonci, tak urob okamzity attack, alebo si si to dovtedy rozmyslel a ste dobri kamarati ;-)

ale nepoznam vas, radi sa velmi tazko. hojkaci radia podla vlastneho okolia, riadia sa podla vlastnych skusenosti a preto tvoja "obet" moze reagovat uplne inak ;-)
v tom okamihu som si toho nebol az tak vedomi, lebo ma to dost ranilo a som stratil hlavu .. zacal som si to uvedomovat az neskor aku chybu som spravil, ze kebyze by som nebol taky aky som bol .. bolo by vsetko inak .. ja som si toho plne vedomi, ze nemal som byt taky ale tak co uz .. nikto nie je dokonaly!
ale pravdupovediac, ja ani neviem ci uz chcem .. po prve mam strach ci by ten vztah vobec fungoval a po druhe .. jedna cast MNA hovori chod, druha nie .. je to zlozite :(
Frankie napísal:do vztahu by som to hned nehnal, ale kazdopadne aspon to urovnat a udrziavat to na (zatial?) kamaratskej urovni by asi bolo celkom rozumne
no snad to nejako pojde :) ..
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

skypej napísal:v tom okamihu som si toho nebol az tak vedomi, lebo ma to dost ranilo a som stratil hlavu .. zacal som si to uvedomovat az neskor aku chybu som spravil, ze kebyze by som nebol taky aky som bol .. bolo by vsetko inak .. ja som si toho plne vedomi, ze nemal som byt taky ale tak co uz .. nikto nie je dokonaly!
ale pravdupovediac, ja ani neviem ci uz chcem .. po prve mam strach ci by ten vztah vobec fungoval a po druhe .. jedna cast MNA hovori chod, druha nie .. je to zlozite :(
ignoruj obidve ja a v prvom rade s nou spis mierovy pakt :) neskor sa to vyvine, ale dost dobrych priatelov nie je nikdy dost
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jimino napísal:ignoruj obidve ja a v prvom rade s nou spis mierovy pakt :) neskor sa to vyvine, ale dost dobrych priatelov nie je nikdy dost
no necham tomu este cas .. casom sa uvidi :)
no ale dobrych priatelov .. ona je taka pekna, ma taku velku charizmu, ze s nou sa neda byt dobry kamarat :))) .. aspon mna velmi pritahuje
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

no zalezi na tebe..ak sa do toho pustis plny citov a ocakavani, ostanes nakoniec aj tak sklamany..skus to brat troch s nadhladom, a nakoniec to mozno aj pojde..ja osobne by som to skusil, ak by naozaj stala za to..aj ked z toho co si napisal..proste nerozhodna mlada holka, s ktorou to aj tak po par tyzdnov skonci..
ale skus to..tak ci tak uz NEMAS CO STRATIT..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

prepokladám že si ešte mladší... a ty vole v poslednom čase zistujem že na tých porekadlách či čo to je niečo asi bude.... teraz sa hodí toto: KAŽDÝ SA UČI NA VLASTNÝCH CHYBÁCH.... toto som pochopil tiež trošku pozdejšie.. toľko si to odkladal až sa to posralo.. možno ona je z tých hanblivejších a proste čakala na niečo romantické z tvojej strany... mal si si ju viacej všímať aké náznaky dáva.. ale to sa musíš naučiť a inak ako metodou pokusu a omylu sa to nenaučíš.. a hold nejaký totál suchár ťa predbehol a skoroval... to si necháš?
pozri ak to teraz neskúsiš tak nikdy už nebudeš vedieť čo by ti povedala a budeš nad tým dosť dlho uvažovať a možnos si budeš aj hlavu o stenu plieskať .. kkkurva čo by mohlo byť.. a ked ťa pošle do prdele? pučíš sa že kto neskoro chodí sam sebe škodí.. zase ani na rýchlik sa netreba hrať .. musíš si to všetko počekovať .. život máš ešte pred sebou .. každý si tým musel prejsť..
Takže zavojaj ju vonka ak nepôjde tak ju už trocha poznáš a vieš kde by si mohol narafinvať nejaké náhodné stretko a potom je to už na tebe.. čo a ako jej povieš. ale hlavne to skús
ver mi toto všetko sú vlastné skúsenosť..
(videl si film Hitch? ved aj on bol total tuto a pozri čo sa zneho stalo hehe)
GL :)
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:prepokladám že si ešte mladší... a ty vole v poslednom čase zistujem že na tých porekadlách či čo to je niečo asi bude.... teraz sa hodí toto: KAŽDÝ SA UČI NA VLASTNÝCH CHYBÁCH.... toto som pochopil tiež trošku pozdejšie.. toľko si to odkladal až sa to posralo.. možno ona je z tých hanblivejších a proste čakala na niečo romantické z tvojej strany... mal si si ju viacej všímať aké náznaky dáva.. ale to sa musíš naučiť a inak ako metodou pokusu a omylu sa to nenaučíš.. a hold nejaký totál suchár ťa predbehol a skoroval... to si necháš?
pozri ak to teraz neskúsiš tak nikdy už nebudeš vedieť čo by ti povedala a budeš nad tým dosť dlho uvažovať a možnos si budeš aj hlavu o stenu plieskať .. kkkurva čo by mohlo byť.. a ked ťa pošle do prdele? pučíš sa že kto neskoro chodí sam sebe škodí.. zase ani na rýchlik sa netreba hrať .. musíš si to všetko počekovať .. život máš ešte pred sebou .. každý si tým musel prejsť..
Takže zavojaj ju vonka ak nepôjde tak ju už trocha poznáš a vieš kde by si mohol narafinvať nejaké náhodné stretko a potom je to už na tebe.. čo a ako jej povieš. ale hlavne to skús
ver mi toto všetko sú vlastné skúsenosť..
(videl si film Hitch? ved aj on bol total tuto a pozri čo sa zneho stalo hehe)
GL :)
no ked ma povazujes za mladsieho v 21 tak potom fajn teda :))
.. ja som si ju praveze dost vsimal .. a ked sme boli von a pri komunikacii padali take narazky na vztah .. aj z jej strany .. takze ja neviem kde sa stala chyba ..
v tychto vetach je nieco pravdovravne :) .. heh :) .. no musim nad tym pouvazovat a porozmyslat .. no snad sa do toho pustim :)
ten film som sice nevidel, no kamarat mi spominal aby som si ho pozrel :D ... ale ja nemam rad filmu typu romanticke :P

inak diky
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

neni zač..
fakt si kukni ten film .. ono je to síce romantické ale je to úplne že super.. ja som to už videl asi desať krát ale stále s otvorenými očami.. že aký je už kápo týpek 8)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

Načo zabijas cas na fore chlape. Uz si jej mal davno zazvonit pred dverami s kiticou ruzi a vyznat jej lasku a ak ta ma rada aj ona tak sa na toho typka co ju doucoval vykasle.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tusken napísal:Načo zabijas cas na fore chlape. Uz si jej mal davno zazvonit pred dverami s kiticou ruzi a vyznat jej lasku a ak ta ma rada aj ona tak sa na toho typka co ju doucoval vykasle.
pocuj ty to vidis trochu cez ruzove okuliare :) ak ma mala rada tak by chodila so mnou a nie z tym typkom .. a nemusela sa stat takato situacia
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

skypej napísal:pocuj ty to vidis trochu cez ruzove okuliare :) ak ma mala rada tak by chodila so mnou a nie z tym typkom .. a nemusela sa stat takato situacia
skypej zeny su zeny...a historia nas vsetkych uci ze su nevypocitatelne..a niekedy to fakt nieje o tom koho maju radi..poznam XX pripadov...etiene by ti tu dal peknu prednasku o tom..on to vie 8) . ja ti k tomu poviem asi tolko ze tu kyticu kvetov by som vyskusal akoze vazne :) nemas co startit (sice neviem ci je to uz nie out a tak..ale ak nemna chalana tak chod do toho..)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj midnight ma pravdu treba to skúsiť lebo potom by ťa mohlo pozdejšie mrzieť že si to neskúsil ale to už bude pozde..
vieš koľko krát som ja oľutoval že som do toho nešie? :?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

všímam si to už dlhšie tu na foré a prečo si všetci myslíte že kytica kvetov všetko vyrieši? nie každababa je na kvety a takúto formu romantiky...
Napísať odpoveď