Do coho strielate
Do coho strielate
Kto zvas ma vzduchovku alebo malorasku tak asi to poznate ze ked strielate do terca stale tak po 15 min je to nuda tak hladate nieco zive nemislim cloveka ale vtakov strielate do vtakov ci nie ja sa priznam za jeden den dam asi dvoch vrabcov
//erytrocyt: odpustite si poznámky na adresu jeho písomného prejavu. Je to dyslektik, tak snáď každý chápe.
//erytrocyt: odpustite si poznámky na adresu jeho písomného prejavu. Je to dyslektik, tak snáď každý chápe.
Všetci, čo tu obstreľujete zvieratá ako napr. vtáky, mačky, hoci aj potkany, by ste si mali vyskúšať úlohu živého terča. Potom tu môžte hrdinsky písať, že do vás kamarát strieľal. A nie, že ste vy strieľali do zvierat. Si prosím vás vstúpte do svedomia a zamyslite sa nad tým, čo robíte, keď idete vystreliť. Zvieratá sú taktiež živé ako vy, aj cítia bolesť a chcú žiť !
Raz strieľal kamarát do vrabcov, tak som ich odháňal kameňmi a hovoril mi, že vrabce kradnú lastovičkám hniezda, tak preto ich strieľa. No a čo ? Kradnú nekradnú, lastovičky si postavia druhé. V živote nič nespravil pre vtákov, ani len búdku a bude hovoriť, že vrabce kradnú hniezda. To jeho nemusí absolútne zaujímať. Takže, ak by sa niekto chcel vykrútiť na toto, tak neviem čo si mám o ňom myslieť.
Raz strieľal kamarát do vrabcov, tak som ich odháňal kameňmi a hovoril mi, že vrabce kradnú lastovičkám hniezda, tak preto ich strieľa. No a čo ? Kradnú nekradnú, lastovičky si postavia druhé. V živote nič nespravil pre vtákov, ani len búdku a bude hovoriť, že vrabce kradnú hniezda. To jeho nemusí absolútne zaujímať. Takže, ak by sa niekto chcel vykrútiť na toto, tak neviem čo si mám o ňom myslieť.
no sláva, znovu tu sú ľudia typu "zapálme tú mačku, bude sranda".
neuznávam strelbu do akéhokoľvek živého tvora!!
a čo sa tu vyhovárate na škodce... väčšina má prirodzeného nepriateľa, čo tak to nechať na prírodu.
aby som nebol OT tak ja strielam do terčov, plechoviek, kelímkov od jogurtov a podobne.
neuznávam strelbu do akéhokoľvek živého tvora!!
a čo sa tu vyhovárate na škodce... väčšina má prirodzeného nepriateľa, čo tak to nechať na prírodu.
aby som nebol OT tak ja strielam do terčov, plechoviek, kelímkov od jogurtov a podobne.
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa: