Makeup vs. prirodzena krasa
Vsetkeho vela skodi a tak je to i pri makeupe..ked je dievca tak decentne slusne v ramci normy nalicene tak je to v pohode .. ale tie vymalovane fesandy nemusim ... tiez som skor za prirodzenu krasu .. a neviem ci to tu uz niekto pisal ale krasa je dost subjektivny pojem kedze kazdemu sa moze pacit nieco ine a dievca co sa mne moze zdat pekne nemusi na niekoho ineho vobec zaposobit
Zaujimave je ze vsetci tu pisu ze maju radi prirodzenu krasu a vymalovane nemusia z toho ma kazdy druhy na pozadi nejaku herecku/modelku uplne bez makeupu, a na modelky/herecky sa ani divat nemoze. Ja sa radim do skupiny neutralnej (zas raz z toho vyjdem ako svina). Priatelka make-up nepouziva, len straaaaasne prilezitostne a vtedy mi to pripada take umele, a samozrejme pokial je make-up a vsetko okolo toho aplikovane na profi urovni je to tiez pastva pre oci. Ale vocad pocad.
-
Sagittarius
Guru
To si pekne napisal...a mas aj pravdu, takze K+mi-chau napísal:Zaujimave je ze vsetci tu pisu ze maju radi prirodzenu krasu a vymalovane nemusia z toho ma kazdy druhy na pozadi nejaku herecku/modelku uplne bez makeupu, a na modelky/herecky sa ani divat nemoze. Ja sa radim do skupiny neutralnej (zas raz z toho vyjdem ako svina). Priatelka make-up nepouziva, len straaaaasne prilezitostne a vtedy mi to pripada take umele, a samozrejme pokial je make-up a vsetko okolo toho aplikovane na profi urovni je to tiez pastva pre oci. Ale vocad pocad.
Ja nemusim tiez vela make-upu, pravdaze tak ze to pomaha a jasne nevidno na prvy pohlad, ze dotycna ma make-up, tak je to v pohode. Dneska som bol trocha vonku s byvalymi spoluziackami a zda sa mi prehnane, ked sa niekto musi este aj pocas dna domalovavat alebo davat lesk na pery atd...ako niektore...a ked sme sa lucili, tak s jednou, inac v pohode kamaratkou bozkom na lice tak som mal pravdu povediac pohlad na make-up z prveho radu
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: správa
to je pravda. moja byvala bola nadherna nenamalovana. vzdy ak sa namalovala tak maximalne riasy a nejaky jemny tien na oci... ale ked si toho dala viac, tak sa mi to ani nepacilo...J.O.S.E napísal:Ja hovorím jedno: Žena musí byť krásna už od prírody a makeup a kadeaké šminky majú len zvýrazniť jej prirodzenú krásu![]()
![]()
a take dievcata su skutocne krasne...
Re: správa
krásne ale ojedinelewill.i.am napísal:to je pravda. moja byvala bola nadherna nenamalovana. vzdy ak sa namalovala tak maximalne riasy a nejaky jemny tien na oci... ale ked si toho dala viac, tak sa mi to ani nepacilo...
a take dievcata su skutocne krasne...
-
pancuska26
Expert
s tym malovanim to je take zvlastne.ked idem do skoly namalujem sa rano.to berem ako samozrejmost.aj to len make up riasenka lesk.citim sa lepsie.no to je uz zvyk.ale teraz cez leto??make up ani zanic.vsetko sa rozteka a potom chodit ako figurina?
to nemusim.staci riasenka uces jak sa patri a ide sa
prirodzenost nadovsetko 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No, cez leto mnohé slečny svoju tvár bez make-up -u zakrývajú obrovskými slnečnými okuliarmi, čo nosia nasadené zo zásady aj keď sú v tieni (z pochopiteľných dôvodovpancuska26 napísal:s tym malovanim to je take zvlastne.ked idem do skoly namalujem sa rano.to berem ako samozrejmost.aj to len make up riasenka lesk.citim sa lepsie.no to je uz zvyk.ale teraz cez leto??make up ani zanic.vsetko sa rozteka a potom chodit ako figurina?to nemusim.staci riasenka uces jak sa patri a ide sa
prirodzenost nadovsetko
-
Sagittarius
Guru
http://www.sendspace.com/file/zpuh5b
asi zmenite nazor ked si to kuknete
-
hojko
Site Admin
Peters1: Je niekde definovane, ze su to herecky a musia byt pekne? Vybehni niekedy na azet.sk a popozeraj si albumy, uvidis, ze sa tam najdu aj pekne nenamalovane baby, ale urcite sa tam najdu aj take pripady, ze namalovana vyzera dobre a keby som ju stretol v noci nenamalovanu, tak hodim penazenku na zem a utekam.
-
midnight_man
Guru
te buuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh..odneska nechcem namalovanu zenskuPeters1 napísal:Nenamalovane su krajsie ???
![]()
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Heh. Ako sa asi tak obyčajní nenamaľovaní chlapi môžu cítiť popri vymaľovaných nádherách? Ja by som mal pocit, že je to jej trest, aby som pri nej stále (akože kazím estetický dojem keď ľudia pozerajú na ňu, a tie zmiešané pohľady sú miestami nepríjemnémidnight_man napísal:te buuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh..odneska nechcem namalovanu zensku![]()
-
zuzuzu
Light Star
Ani neviete ako rýchlo som teraz získala sebavedomie...Peters1 napísal:Nenamalovane su krajsie ???
![]()
Neviem no nedávam na seba žiadne púdre ani také divné veci a asi pred 2ma mesiacmi som zistila čo je korektor bo segra je oriflame lady a dakto si to objednával ani som vlastne netušila že dačo také existuje
Keď sa mám namaľovať tak špirála to istí + občas ceruzka a tiene...
Ak sa VIE namalovať, t.j. s dobrým vkusom, tak pohodička. Ak nemá dobrý odhad a vlastne ani vkus - nad*be na seba hocičo a vôbec to nie je dobre zladené s typom pokožky, očí a pod. tak vtedy amen tma, pokles. Ale každý má iný vkus, to sa musí rešpektovať. Takže moja kritika by bola MOJA kritika. Mám rád keď sa chcú baby páčiť a sú krásne - veď farby predsa posilňujú vizuálny dojem, ale niekedy sú aj tak naj prirodzené...