Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate piercing ?

Ano
103
18%
Nie
484
82%

Celkom hlasov: 587

awtt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

.I.LoVe.lOvE. napísal:Nemas celkom pravdu, napr. ked si prepichnes chrupavku? neviem ako sa to vola po slovensky, proste to tvrde na uchu moc ti tam uz nedorastie. Kamaratka si dopiercingovala obe usi, zalubila sa, ide si zalozit rodinu, zlozila nausnice a usi derave. Samozrejme, tam kde zarastie. Aby som nebola OT, piercing sa mi paci len v uchu a jazyku, ale do jazyka si zo zdravotnych dovodov dat nemozem, cize nic z toho. :)
coo? kamos vybral dva nausnice z chrupavky na den a sa mu zrastli dierky ze nevosli spet, a nemal to tam ani den ani tyzden ale rok
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

awtt napísal:coo? kamos vybral dva nausnice z chrupavky na den a sa mu zrastli dierky ze nevosli spet, a nemal to tam ani den ani tyzden ale rok
tak ja ti teda neviem, ona mala asi 20 dierok v kazdom uchu vyse 5 rokov a vidno jej to :)
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

.I.LoVe.lOvE. napísal:tak ja ti teda neviem, ona mala asi 20 dierok v kazdom uchu vyse 5 rokov a vidno jej to :)
omg 20 dierok v každom uchu??? :shock: to sa jej tam kde pomestilo? heh :P
boarderpp
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa boarderpp »

ja mam v oboci myslim si ze je to guut
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

juchuuuuu. uz mam piercing. mam dve dierky v uchu a idem si dat dalsie dve a potom s tym mozno budem este pokracovat. mam celkom rad piercingy tak preco si ich nedat?
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ja mam ties celkom slusnu dierku v uchu :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

boarderpp napísal:ja mam v oboci myslim si ze je to guut
Aj moj brat ma v oboci a myslim ze je to fajn nic proti tomu nemam ......... a kamaratka ma v brade dobre to vyzera :P normalne tak viac sexi sa mi zda ako pred tym :D ............. mozno aj ja nieco spacham a dakde si to supnem este uvidim
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Nemám, ale rozmýšľam o jazyku... S peniazmi na kvalitný piercing a štúdio nemám problém, ale odrádzajú ma zdravotné ťažkosti, ktoré môže spôsobovať - najmä ničenie zubnej skloviny... Takže sa s tým neponáhľam, chcem si to nechať poriadne prejsť hlavou, prípadne sa poradiť s luďmi, ktorí ho majú, prejsť diskusné fóra atď.
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Proti tomu nemám nič, ale nechcem to ! :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pokial to sluzi ako doplnok tak je to fajn a je to aj pekne ale ked uz to je hlavna crta tak sa mi to prestava pacit a nerozumiem tomu. sam by som si to nikdy nedal kedze na sebe znesiem akurat tak hodinky.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

whisper napísal:Nemám, ale rozmýšľam o jazyku... S peniazmi na kvalitný piercing a štúdio nemám problém, ale odrádzajú ma zdravotné ťažkosti, ktoré môže spôsobovať - najmä ničenie zubnej skloviny... Takže sa s tým neponáhľam, chcem si to nechať poriadne prejsť hlavou, prípadne sa poradiť s luďmi, ktorí ho majú, prejsť diskusné fóra atď.
Som na tom podobne. Kedysi som bola proti akymkolvek piercingom, ale v poslednej dobe sa zacinam pohravat s touto myslienkou, lenze, predsa len, od toho jazyka odhovaraju vsetci lekari a urcite vedia preco :wink:. Skusala som prejst diskusne fora, lenze tam to funguje na principe, kto ma alebo sa chysta dat, tak pise, ake je to super, neboli to, nie su ziadne komplikacie a ti, co nemaju a ani nechcu mat, povedia, aka je to strasna hovadina. Nikto nepovie:" Vies co, mam ten piercing uz 15 rokov a stalo sa mi to a to, daj/ nedaj si ho.". Maximalne ti kazdy odporuci si dat namiesto kovu plastovy, ten vraj nenici tak sklovinu, lenze ja som na kovy :). Uvidime, musim si to dobre este zvazit.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

piercing vyzera na dievcatach velmi dobre ;-) skor na brusku, alebo pod perou ;-) ja mam z toho panicky strach a nik by ma nepresvedcil, aby som si ho dal. jazyk je uz podla mna riadny extrem... :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ja som premyslala takto v oboci ma kamoska, v brade sestra, v jazyku nik ale odradza ma poskodenie zubov znama prisal uz o 2 taze radsej nie :roll: taze mam v nose.:P je to fain keby som po dvoch dnoch nedostala nadchu:D:D:D tak mi to trochu komplikuje ale neva da sa:P
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa OphusS »

ja som mal v jazyku... ale vybral som ju ... preplo mi ... a preto ho dam coskoro nas5 :P :twisted: JE to super vec, az na tu sklovinu, no ... ale ked mate kratku cinku a schvalne nebuchate o zuby ... nieje problem :P Ocenia to hlavne vase holky a chalani :P :wink:
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

no ete nemam nic, a neviem ci nieco budem mat. sice vzdy sa mi pacil percing v oboci. nebol by asi ani problem bo aj mamine sa to paci, ale asi ja som ta ktora nad tym rozmysla ci ano alebo nie.... ved ete je casu dost hehe
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ked nepocitam nespocetne moc krat prepichnute usi, tak len 1x medzi uchom a kotletou, 2x spodna pera na pravej strane, 3x jazyk (najprv jedna, potom som vytiahol a teraz dve)mam to 5-ty rok, vie o tom len malo kto, lebo nechodim po ulici z vyplazenym jazykom a nepotrebujem byt zaujimavy, ako niekto, kto pride niekam do spolocnosti a prve co spravi je ze vyplazi jazyk aby kazdy vedel aky je frajer. tetovacku nemam, ale planujem nieco velke a farebne.
boyindoor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boyindoor »

proti piercingu tiez nic nemam a chcem si urcite niekedy nejaky dat spravit, ale este sa musim rozhodnut, ze kam :wink:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Chcel by som, do obočia, len oco robí strašné problémy.... :?
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Sepiroth napísal:Chcel by som, do obočia, len oco robí strašné problémy.... :?
u nás to bolo podobne, jednoducho choď s tým na nich, že si to dáš spraviť a basta. Ja som to tak tiež spravila a už proti tomu nemali ani pol slova :lol:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

co ja viem, nejak piercing nemusim, ale v niektorych pripadoch to sekne :)
Napísať odpoveď