coo? kamos vybral dva nausnice z chrupavky na den a sa mu zrastli dierky ze nevosli spet, a nemal to tam ani den ani tyzden ale rok.I.LoVe.lOvE. napísal:Nemas celkom pravdu, napr. ked si prepichnes chrupavku? neviem ako sa to vola po slovensky, proste to tvrde na uchu moc ti tam uz nedorastie. Kamaratka si dopiercingovala obe usi, zalubila sa, ide si zalozit rodinu, zlozila nausnice a usi derave. Samozrejme, tam kde zarastie. Aby som nebola OT, piercing sa mi paci len v uchu a jazyku, ale do jazyka si zo zdravotnych dovodov dat nemozem, cize nic z toho.
Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
-
ANONYMKA17
Light Star
-
JohnFrusciante
Star
Nemám, ale rozmýšľam o jazyku... S peniazmi na kvalitný piercing a štúdio nemám problém, ale odrádzajú ma zdravotné ťažkosti, ktoré môže spôsobovať - najmä ničenie zubnej skloviny... Takže sa s tým neponáhľam, chcem si to nechať poriadne prejsť hlavou, prípadne sa poradiť s luďmi, ktorí ho majú, prejsť diskusné fóra atď.
-
bolek
Guru
Som na tom podobne. Kedysi som bola proti akymkolvek piercingom, ale v poslednej dobe sa zacinam pohravat s touto myslienkou, lenze, predsa len, od toho jazyka odhovaraju vsetci lekari a urcite vedia precowhisper napísal:Nemám, ale rozmýšľam o jazyku... S peniazmi na kvalitný piercing a štúdio nemám problém, ale odrádzajú ma zdravotné ťažkosti, ktoré môže spôsobovať - najmä ničenie zubnej skloviny... Takže sa s tým neponáhľam, chcem si to nechať poriadne prejsť hlavou, prípadne sa poradiť s luďmi, ktorí ho majú, prejsť diskusné fóra atď.
ked nepocitam nespocetne moc krat prepichnute usi, tak len 1x medzi uchom a kotletou, 2x spodna pera na pravej strane, 3x jazyk (najprv jedna, potom som vytiahol a teraz dve)mam to 5-ty rok, vie o tom len malo kto, lebo nechodim po ulici z vyplazenym jazykom a nepotrebujem byt zaujimavy, ako niekto, kto pride niekam do spolocnosti a prve co spravi je ze vyplazi jazyk aby kazdy vedel aky je frajer. tetovacku nemam, ale planujem nieco velke a farebne.
-
ANONYMKA17
Light Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe