Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

To si dobre posral :D .. preco som s tebou ? lebo ona ma druheho lol :D ... neviem ci v tomto pripade baby ocenuju uprimnost ,, si mal radsej zaklamat :D a ju dat az na 3 miesto heh .... a ked ti na nej az tak nezalezi , tak co s nou vlastne robis ? preco ju nenechas ma 12 neboj niekoho si najde a nebude to nijak prezivat ved ak s tebou ostala po tom co si jej povedal tak bud je hlucha a nepocula to , mozno je i nechapava alebo si jej viac menej ukradnuty a jedine co chce je pochvalit sa tym ze ona ma 15 rocneho ... ale co ine mozes cakat od 12 rocnej .. moja rada kasli na obe , ale realne to vidim tak ze budes chodit s Kikou a mysliet na DZK tak co no uzivaj si zivot tej babe asi i tak moc neublizujes lebo ona asi ani nechapem pojmu "vztah"

//edit
midnight_man napísal:sme mu tak setci nakliali..ze uz ani nenapise radsej :D :D
si vytvori niejaky novy nick a hned sa tu objavi prispevok typu neboj urobil si to super :D len s nou pekne ostan ... najlepsie ale na tom vsetkom je ze je tu 16 stran o tom istom ked k tomu pripocitam dalsich vysse 30 stran tusim o dievcati z kostola tak tu mame okolo 50 stran o tom ako sa snazi mat 15 rocny chalan plnohodnotny vztah s dievcatom co ma 12 rokov a po veceroch sa hrava este s barbinami :D(to priam laka na natocenie tele novely )
baby nic v zlom ale co je vela to je vela nemyslis :D .... alebo to neber az tak vazne a prilis to neries ved maju 12 pre mna za mna sa mozes lizat i s oboma aspon sa namakas a budes mat dobry skill :D , ale nic viac od toho necakaj .. peace
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

sme mu tak setci nakliali..ze uz ani nenapise radsej :D :D
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Notak som mal nakoniec velke opletacky , boli urazene aj jedna aj druha , strasna drama z toho bola :lol: ( ja som sa natom smial , vsak to su este vacsie deti jak ja )

Tak som sa rozhodol takto DZK sa mi paci , ale ma cava je snim stastna a nechcem jej to kazit.
Tato moja , no mam ju rad a pretoze sa nechcem zachovat ako chrapun to dotiahnem do konca prazdnin . A potom huuuuraaaaaa vola BA :P

A konecne budem mat pokoj :-)
midnight_man
Guru
Guru

BabySHAQ napísal:Notak som mal nakoniec velke opletacky , boli urazene aj jedna aj druha , strasna drama z toho bola :lol: ( ja som sa natom smial , vsak to su este vacsie deti jak ja )

Tak som sa rozhodol takto DZK sa mi paci , ale ma cava je snim stastna a nechcem jej to kazit.
Tato moja , no mam ju rad a pretoze sa nechcem zachovat ako chrapun to dotiahnem do konca prazdnin . A potom huuuuraaaaaa vola BA :P

A konecne budem mat pokoj :-)
jezis maria (sory za spam.nedalo mi) :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to snad ako keby ani nepisal on ...si divny clovek :?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

SRneC napísal:to snad ako keby ani nepisal on ...si divny clovek :?
Ja viem ze to znie divne , ale az na taketo zalezitosti som uplne normalny :lol: . Uz ma to jednoducho nebavi s tymto zabijat cas . Takych ako su oni dve behaju po svete este miliony .
midnight_man
Guru
Guru

SRneC napísal:to snad ako keby ani nepisal on ...si divny clovek :?
no vidi ze co tu seci pisu tak sa rozhodol ze pojde s nami a nie proti nam :D ...dufam ze si fakt zistil ze 12 rocne decka fakt niesu pre teba :D..tiez si pamatam svoje rychle menenie nazoru ked mi polka fora napisala hh...tak len dufam ze ti to vydrzi 8)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pomaly a isto nám BabySHAQ dospieva :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

erytrocyt napísal:pomaly a isto nám BabySHAQ dospieva :)
:-D LOL ale sak ide do BA .. omg vies co je tam trinastek ? :-D ... sry Baby nedalo mi ..ale ked ja si stale neviem predstavit ze by 15 rocny chalaln riesil decko o rok mladsie od mojej najmladsej sesterky :-( OMG pfuhj ! ...
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

BabySHAQ: nechceš sa zachovať ako úplný chrapúň???? Ale vieš ty sa tak aj zachováš! Ona sa s tebou dala do vzťahu možno z ľútosti nad tým že dievča z kostola ta proste nechcelo. Áno viem ideš študovať preč do BA ale už toto čo sem píšeš je od teba proste nepekné . Len ju využívaš a za to nech ta Boh potrestá! Radšej jej to pevec teraz hneď a zachovaj sa už konečne ako chlap ktorý je na mieste . A ešte lepšie by bolo od teba im povedať o tomto všetkom čo sa tu riešilo ! Tak sa ponížiš ale ukážeš sa ako správny človek .
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Amerigo napísal:BabySHAQ: nechceš sa zachovať ako úplný chrapúň???? Ale vieš ty sa tak aj zachováš! Ona sa s tebou dala do vzťahu možno z ľútosti nad tým že dievča z kostola ta proste nechcelo. Áno viem ideš študovať preč do BA ale už toto čo sem píšeš je od teba proste nepekné . Len ju využívaš a za to nech ta Boh potrestá! Radšej jej to pevec teraz hneď a zachovaj sa už konečne ako chlap ktorý je na mieste . A ešte lepšie by bolo od teba im povedať o tomto všetkom čo sa tu riešilo ! Tak sa ponížiš ale ukážeš sa ako správny človek .
:hehe: tak toto znelo, ako pater Leopold :lol:
-BabyshaQ - Ty si to pohnojil na celom poli, viac sa ani nedalo. Radšej to už zabal a daj si pokoj. A ako bolo spomenuté, v BA žiadne děti v intervale <1;15). :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Te-wei napísal:Tak toto si chlape posral na plnej čiare... ja byť tou babou, tak ťa pošlem do prdele v tom momente ako to dopovieš, pretože jediný dôvod ktorý si jej mal dať, je ten, že máš ju a chceš ju. veľmi neprijemne sa musela citiť, aj keď je ešte mlada baba ale aj tak, proste si to posral. A pokiaľ ťa takýto dôvod nenapadol spontánne tak je niečo v neporiadku a veľmi lahko sa môže stať, že nakoniec ti pri tvojom správaní dajú košok obe, zahrávaš sa s ohňom a sorry ale neni si natoľko vyspeli a skusený aby si to podla mňa zvládol, takže sa pekne rýchlo rozhodni čo chceš.
No to hej pokašlal aspon keby zmenil poradie to by aspon trooooošku dobre vyznelo 1.ty 2.ma frajera 3. som ten posledny...bla bla ...
Frikso napísal::hehe: tak toto znelo, ako pater Leopold :lol:
-BabyshaQ - Ty si to pohnojil na celom poli, viac sa ani nedalo. Radšej to už zabal a daj si pokoj. A ako bolo spomenuté, v BA žiadne děti v intervale <1;15). :wink:
Mam taky pocit ze tu ešte budeme par jeho dylem riešit snad to bude aspon už z babami z intraku .... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Dufam ze tam najde dako poriadnu zensku ktora mu nakladie poriadne po prstoch!!!! A dako mu to polopatisticky vysvetli vsetko..aby sme nemuseli riesit tieto srandy tu
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:Dufam ze tam najde dako poriadnu zensku ktora mu nakladie poriadne po prstoch!!!! A dako mu to polopatisticky vysvetli vsetko..aby sme nemuseli riesit tieto srandy tu
čo po prstoch prefackat a poriadne vyhodit na oči a az vtedy bude mat pravo byt smutny za zenami :lol: :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Enduro3333 napísal:čo po prstoch prefackat a poriadne vyhodit na oči a az vtedy bude mat pravo byt smutny za zenami :lol: :lol:
chudak sa nahodou zlakne a pojde studovat teologiu :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:chudak sa nahodou zlakne a pojde studovat teologiu :D
ešte som sa nestretol s človekom ktoreho by zeny tak zničili ze by utiekol do kostola a stal sa mnichom ....ts ono prirodu nezapreš ... :lol: iž ked si raz sladke ovocie okusil raz bude chciet človek zas .... :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Baby, neviem ci to Tvoje spravanie vyplyva z toho, ze si relativne mlady a neskuseny, cize si aj zmateny a nevies co robis, alebo si skratka a jednoducho hajzel. Ale priznam sa, mierne sa priklanam k druhej variante.

Moj pohlad je asi taky, ze ak by si chodil s mojou kamaratkou a mal by si k nej postoj aky ku Kike(tak sa tusim vola) a ja by som sa to dozvedel, tak by si sa chlapce modlil, aby si do tej BA odisiel hned den nato.

Kebyze si aspon uvedomujes, ako svinsky sa chovas, dobre berem, ale Ty tu este hras hrozneho frajera, ako je to Tebe jedno a deti Ta zrazu nezaujimaju. Pozri, ja som mal tiez svoj nazor nato, chodit s dvanastkou. Ale ked si to Ty s nou uz zacal, tak si ju hadam logicky zacal brat ako dievca, s kt. chodis a vek nezohrava ulohu. A ejha, uz to je pre Teba decko, pre kt. si Ty proste privela.

Skrot si to svoje ego sam, nech to tu nemusim spravit ja tak aby si to vsetci mohli precitat.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

vigor .. presne tak - hovoris mi z duse, uz som to tu spominal trosku skorsie, ale aj dost strucne..

proste .. je mi az luto ako sa baby zachoval .. a ako sa teda chova..

zacina z neho vyrastat riadny *******

( za ***** - doplnte nejake skarede slovo)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

no co tu citam za poslednych par stran je fakt uz moc...neda mi to nenapisat nieco

tak najprv...stotoznujem sa s Vigorom...

Zo zaciatku som sa smial na tvojich temach a postoch...nasledne mi ta zacalo byt luto...ale teraz, keby tu nebola cenzura, by som ti napisal co podla mna si
Pre teba bude vazne najlepsie ked uz odides do BA a tam sa budes hrat na husteho gangsta wigga cava a budes moct kazdemu na okolo rozpravat ako si chcel balit 12tky a potom si zistil ze su to este deti...a zrejme ale vynechas poznamku, ze ty si este vacsie...lebo si myslis aky si boss...
Viac sa mi pacilo, ked si sa rozplyval nad tym, ako ta objala, ako toto, ked sa tesis z toho, ze sa jej zbavis...
Ty si fakt myslis aky si super pokemon a aku robis tej druhej laskavost ked to s nou potiahnes do konca prazdnin?...sa spamataj...
A tie kecy aka "strasna drama z toho bola"?...Strasna drama je tvoj psychicky vyvoj...vedel si dopredu ako to dopadne....x ludi ti to tu napisalo a napriek tomu si do toho isiel dufajuc ze budes nejaka vynimka...a teraz zistujes, ze nebola
Vies ono by tu nikto nemal problem problem, keby si napisal ze hej dalo mi to nieco do zivota a viem ze treba sekat vyssie...a ze je ti aspon trochu luto ako si tej Kike nalozil...lebo to bolo fakt nechutne
Namiesto toho tu pises "huste" kecy o tom aka to bola drama a pritom jedine ty si sa zachoval ako ***** ...
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Jednoducho chlapec len využil príležitosť využiť nás na rady a teraz keď mu vravíme do duše nejako sa neozýva . Baby mohol by si tu napísať aspoň pár slov vyzízam ta k tomu !
Pochopiteľne sme na teba niektorý až dosť veľmi naštvaný a ja niesom výnimka .
Už nejdem vypisovať dôvody prečo , lebo ja som sa ti už k tomu vyjadril a mnoho z nás taktiež . Ale nemôžme odsudzovať človeka a nadávať mu takto mrzko proste nemáme na to právo . Každý z nás má svoje chyby a Baby pochopiteľne nie je výnimka . Takže neboj sa človek a teda mnoho z nás má v srdci aj niečo také oko je svedomie ty ho možno nemáš ale určite sa nájde v tebe tak nad tým trochu porozmýšľaj a ver v to že ja ta veľmi dobre chápem a aj mnoho z nás len to proste nemôžeme nedokážeme napísať keď si sa takto zachoval . :shock:
Zamknuté