//edit
si vytvori niejaky novy nick a hned sa tu objavi prispevok typu neboj urobil si to supermidnight_man napísal:sme mu tak setci nakliali..ze uz ani nenapise radsej![]()
baby nic v zlom ale co je vela to je vela nemyslis
si vytvori niejaky novy nick a hned sa tu objavi prispevok typu neboj urobil si to supermidnight_man napísal:sme mu tak setci nakliali..ze uz ani nenapise radsej![]()
jezis maria (sory za spam.nedalo mi)BabySHAQ napísal:Notak som mal nakoniec velke opletacky , boli urazene aj jedna aj druha , strasna drama z toho bola( ja som sa natom smial , vsak to su este vacsie deti jak ja )
Tak som sa rozhodol takto DZK sa mi paci , ale ma cava je snim stastna a nechcem jej to kazit.
Tato moja , no mam ju rad a pretoze sa nechcem zachovat ako chrapun to dotiahnem do konca prazdnin . A potom huuuuraaaaaa vola BA![]()
A konecne budem mat pokoj
no vidi ze co tu seci pisu tak sa rozhodol ze pojde s nami a nie proti namSRneC napísal:to snad ako keby ani nepisal on ...si divny clovek
Amerigo napísal:BabySHAQ: nechceš sa zachovať ako úplný chrapúň???? Ale vieš ty sa tak aj zachováš! Ona sa s tebou dala do vzťahu možno z ľútosti nad tým že dievča z kostola ta proste nechcelo. Áno viem ideš študovať preč do BA ale už toto čo sem píšeš je od teba proste nepekné . Len ju využívaš a za to nech ta Boh potrestá! Radšej jej to pevec teraz hneď a zachovaj sa už konečne ako chlap ktorý je na mieste . A ešte lepšie by bolo od teba im povedať o tomto všetkom čo sa tu riešilo ! Tak sa ponížiš ale ukážeš sa ako správny človek .
No to hej pokašlal aspon keby zmenil poradie to by aspon trooooošku dobre vyznelo 1.ty 2.ma frajera 3. som ten posledny...bla bla ...Te-wei napísal:Tak toto si chlape posral na plnej čiare... ja byť tou babou, tak ťa pošlem do prdele v tom momente ako to dopovieš, pretože jediný dôvod ktorý si jej mal dať, je ten, že máš ju a chceš ju. veľmi neprijemne sa musela citiť, aj keď je ešte mlada baba ale aj tak, proste si to posral. A pokiaľ ťa takýto dôvod nenapadol spontánne tak je niečo v neporiadku a veľmi lahko sa môže stať, že nakoniec ti pri tvojom správaní dajú košok obe, zahrávaš sa s ohňom a sorry ale neni si natoľko vyspeli a skusený aby si to podla mňa zvládol, takže sa pekne rýchlo rozhodni čo chceš.
Mam taky pocit ze tu ešte budeme par jeho dylem riešit snad to bude aspon už z babami z intraku ....Frikso napísal:tak toto znelo, ako pater Leopold
![]()
-BabyshaQ - Ty si to pohnojil na celom poli, viac sa ani nedalo. Radšej to už zabal a daj si pokoj. A ako bolo spomenuté, v BA žiadne děti v intervale <1;15).