Laska cez internet ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:Hladanie vztahov cez internet je popularne vdaka tomu ze clovek nepotrebuje odvahu
este par rokov a uz sa budu robit aj ine veci cez internet...a to uz bude maximalne(nanic)
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:este par rokov a uz sa budu robit aj ine veci cez internet...a to uz bude maximalne(nanic)
:D mozno sa uz bude dat cez net i sexovat ... to uz nie jak teraz ked dakdo na pokeci pise kto chce sex cez rp :roll: co je maximalne trapne ... potom to uz bude tak jak v Star wars dajaky hologram vyskoci z monitora a ide sa na to :D ........ ja len dufam ze sa toho nedozijem :D ....bo nakoniec dopadneme tak ze sa cez net uz bude robit vsetko ... mozno i svadba a zena bude na druhej strane planety ... no technika ide do predu a na vsetko ostatne sa zacina kaslat ... ine kafe ma jednu taku pesnicku "Uspesne zapojeny" tusim sa vola

.....no a nieco viac i k teme tak laska cez internet to nie , ale ked clovek par krat s niekym popise dohodne stretko a vijde to tak sa neda vylucit nic , ale zalubit sa cez pismenka to proste nejde
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

ja vam povim moj pribeh..:P Spoznal som sa s holkou na nete.. Pisali sme si, a uplne super to bolo.. krasa.. fakt sme sa mali radi..Ale, potom sme sa stretli.. a nic krajsie este nikdy predtim nebolo..:) a od vtedy nemam net rad..:P lebo nazivo je to nenormalne super..:) a net sa potom obmedzuje..:P
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Téma zlúčená s rovankou témou
DravecC
Amateur
Amateur

Re: Laska cez internet ?

Príspevok od používateľa DravecC »

Emerger napísal:Tak asi pred mesiacom som spoznal na internete spriaznenu dusu. Velmi si rozumieme a mam ju moc rad aj ked som ju nazivo este nevidel mam jej fotky ona moje, piseme si kazdy den aspon 2-3 hodinky + sms. Uz sme sa mali 2 ci 3x stretnut ale stale nam do toho nieco prislo. Teraz sa mame uz na 100 percent cez vikend vidiet a ja sa Vas chcem tak spytat, ze co na to hovorite, myslite si ze moze existovat takto nadviazany vztah ?Verite tomu alebo to odcudzujete ?
Za nazory vopred dakujem...
myslim si ze hej ale mojol by si mi powedat ze de si sa snow zoznamil ?? lebo nfm ze de su dobre diewcata lebo WECINA NA MNA JE*E lebo newyzeram najlepsie ...
midnight_man napísal:este par rokov a uz sa budu robit aj ine veci cez internet...a to uz bude maximalne(nanic)
tak s tim mas prafdu ale je dobre sa tak zoznamit a potom si dat stratko nemislis ?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

DravecC: vzhlad je podla mna len 10%-20% u normalnej baby, hlavne aby si nesmrdel a pod, zbytok vyriesi spravanie a pod :P
nehovorim o tych co na pokeci vkuse ze popise dajaky EMO chalan a pod.. to ma vzdy dostane :D
//kto si nasiel babu cez CHATQ nech sa mi ozve na ss :D
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

Ja som stretol svoju priatelku na nete....nemozem sa stazovat....kecali sme spolu pol roka...najprv pokec, potom ICQ....a neskor sme sa stretli, len tak ako kamarati...a o par tyzdnov sme sa do seba zalubili a sme spolu :) som stastny...a aj ona....

...v dnesnej multimedialnej dobe, internetu, mobilov a podobnych veci nie je nic zvlastne na to ze sa ludia daju dokopy cez internet, telefon alebo pod.
...horsie je to skor z rozchodom..pretoze rozchod cez sms, mms alebo cez net, ci uz pokec alebo ICQ je podla mna dost prizemna vec...

Je jedno ako si najdeme cestu k svojej "laske", hlavne je to aby sme sa lubili...a aby sme boli stastny :smt049
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Bol som raz na nejakom chate(nekomercnom) a nejaka baba sa spytala ci by sme nepopisali a tak... ved tak preco nie?! Tak sme si pisali.... jeden den, druhy, treti atd... z toho chatu to po 2tyzdnoch preslo na icq, tam prisla vymena foto, zoraz lepsie oslovenia a tak.... takto to pokracovalo okolo 3 mesiace... uz som nevedel co so sebou, chcel som vediet aj naozaj ci je taka super ako len na nete.... jeden den som sa zobral o 4.00 rano z domu.... a nejak okolo obeda uz som bol 300km od svojho domu, pri jej dome, ona o onicom netusila.... a bola prekvapena..... Bola stastna.... a teraz s nou chodim.... a od vtedy ako som jej zaklopal pri dverach ubehlo 8 mesiacov a 8 dni.... je to pre mna to najlepsie dievca na svete.... verim jej ako nikomu..... milujem ju a aj ona mna.....

ja len tak.....
a aby som nebol OT:... Vztah cez net verim, ale nesmie byt len cez net, treba aj osobne stretnutie.... ako tomu je a bolo u mna.....
Vela Stastia
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

wolodo napísal:Bol som raz na nejakom chate(nekomercnom) a nejaka baba sa spytala ci by sme nepopisali a tak... ved tak preco nie?! Tak sme si pisali.... jeden den, druhy, treti atd... z toho chatu to po 2tyzdnoch preslo na icq, tam prisla vymena foto, zoraz lepsie oslovenia a tak.... takto to pokracovalo okolo 3 mesiace... uz som nevedel co so sebou, chcel som vediet aj naozaj ci je taka super ako len na nete.... jeden den som sa zobral o 4.00 rano z domu.... a nejak okolo obeda uz som bol 300km od svojho domu, pri jej dome, ona o onicom netusila.... a bola prekvapena..... Bola stastna.... a teraz s nou chodim.... a od vtedy ako som jej zaklopal pri dverach ubehlo 8 mesiacov a 8 dni.... je to pre mna to najlepsie dievca na svete.... verim jej ako nikomu..... milujem ju a aj ona mna.....

ja len tak.....
a aby som nebol OT:... Vztah cez net verim, ale nesmie byt len cez net, treba aj osobne stretnutie.... ako tomu je a bolo u mna.....
Vela Stastia
počuj a to ste od seba 300 km a ako často sa vidíte?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak moja laska sa somnou skoro po polroku rozisla... najhorsie na tom je ze cez internet. ja by som to nikdy takto nespravil. aj ked by to bolo velmi tazke povedat jej to do oci.
chvile s nou boli tie najkrajsie co som v zivote zazil. rozumeli sme si skoro vo vsetkom, velmi ma trapi ze to skoncilo :cry:
inak na hojkovi o jeden par menej :(
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:počuj a to ste od seba 300 km a ako často sa vidíte?
som rad ked 2x za mesiac..... :lol:
ale oplati sa mi to.... nevymenim za nic..... :smt057
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

wolodo napísal:som rad ked 2x za mesiac..... :lol:
ale oplati sa mi to.... nevymenim za nic..... :smt057
hmm.. prajem ti aby ta nic neprekvapilo..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm no ved jasne... diky
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

internet je pekny nastroj na zoznamenie dvoch osob ..ale zalubit sa cez net? neee :) to mozno ak tak nejake deti :)
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Ja som tak spoznal jedno dievca stretli sme sa a je uplne super a chodime spolu,takze nejsom proti tomu. :)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

tak tak :) na spoznanie trebarz..

hlavne pre hanblivejsich je to snad to lahsie ako sa s niekym zoznamit :D

.. aspon si myslim :)
midnight_man
Guru
Guru

NuSuey napísal:hlavne pre hanblivejsich je to snad to lahsie ako sa s niekym zoznamit :D
je to isty sposob ako sa zoznamit..no lasku by som za tym nehladal :!:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

midnight_man napísal:je to isty sposob ako sa zoznamit..no lasku by som za tym nehladal :!:
nikdy nevieš čo sa stane a kde sa stane
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

I dont know

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

NIKDY NEHOVOR NIKDY
midnight_man
Guru
Guru

triple napísal:nikdy nevieš čo sa stane a kde sa stane
vies triple toho cloveka ani nepoznas..a kazdy sa vie pretvarovat....pismenka su pismenka..a tak...a rozhodne 2-3-4 stertka tomu nepomozu...cize ak laska ok ale po dlhsom case..a rozhodne nie po nete...ale osobne..a tak..a to uz potom nieje cez net..ale tak ze sa budete poznat :)
Napísať odpoveď