ja myslim ze tie kvety tu boli myslene kus obrazne!Te-wei napísal:všímam si to už dlhšie tu na foré a prečo si všetci myslíte že kytica kvetov všetko vyrieši? nie každababa je na kvety a takúto formu romantiky...
Pokusit sa alebo zabudnut?!
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no to mas pravdu ze stratit nemam co ..midnight_man napísal:skypej zeny su zeny...a historia nas vsetkych uci ze su nevypocitatelne..a niekedy to fakt nieje o tom koho maju radi..poznam XX pripadov...etiene by ti tu dal peknu prednasku o tom..on to vie. ja ti k tomu poviem asi tolko ze tu kyticu kvetov by som vyskusal akoze vazne
nemas co startit (sice neviem ci je to uz nie out a tak..ale ak nemna chalana tak chod do toho..)
nuz .. som dnes na tym dumal cely den .. ci ozvat abo nie ..
Pošli smsku, buď v nej milý, stručný, ak je niečo, čo ste si kedysi pisali len vy dvaja a hodí sa to, tak to spomeň, na záver sa trocha polutuj, že aký si bol blbec, daj smajlika a čakaj.
-Ak ti odpíše, máš vyhraté, ak nie - hold smola, nebaví sa s tebou.
-Môže sa tiež stať, že odpíše a nebude zrovna z cukru. Ak by ťa mala v pazuche, nič by ti neodpisovala, takže to nepremárni. A nechytaj hysáky.
-Môže sa tiež stať, že odpíše a nebude zrovna z cukru. Ak by ťa mala v pazuche, nič by ti neodpisovala, takže to nepremárni. A nechytaj hysáky.
-
skypej
Medium Star
nerad riesim problemy sms alebo cez net .. najlepsie sposob je zoci voci .. sms je iba napomocny prostriedokFrikso napísal:Pošli smsku, buď v nej milý, stručný, ak je niečo, čo ste si kedysi pisali len vy dvaja a hodí sa to, tak to spomeň, na záver sa trocha polutuj, že aký si bol blbec, daj smajlika a čakaj.![]()
ja uz viem asi ako to idem spravit .. nuz uz mi len treba cakat a dufat, ze mi to vyjde ..
-
skypej
Medium Star
hehtriple napísal:no tak davaj tvoj plán
toršku ho vycibríme
No aj ked by som chcel sa s nou stretnut osobne .. no ja neviem ci nechodi von alebo chodi po inych miestach .. no chcel by som jej to osobne povedat kde sa stretnut ..
no osobne pozvanie sa konat asi nebude tak to necham na modernu techniku - SMS
No proste chcem jej napisat sms, ze ak sa chce stretnut a prejednat to co som pokaslal nech pride na to miesto kde sme sa 2x stretli (kde sme mali 2 rande) .. (inak bolo to na jednej luke,z ktorej vidno mesto-velmi pekne miesto) no a tam by sa to malo cele odohrat .. a chcem jej dat este nejakeho plysaka na ktorom by bolo napisane ze PREPAC alebo nieco v tom zmysle ..
no uvidim ci z toho nieco bude
oou toto je presne jak keby som čítal o sebe
tiež to bolo prvé dievča ku ktorému som cítil niečo v tomto smere, chodili sme von, do kina odprevádzačky až k bráne boli samozrejmé no a potom prišiel spolužiak a vravela že s ním by som chodiť nemohla a také a raz už len som ich videl spolu pusinky a také sračky
úplne viem ako si sa vtedy cítil tak zronený a zároveň taký nasraný
ibaže...
ja som jej tú druhú šancu dal
...najväčšia chyba
vravela mi že to s ním nebolo vobec také a že ho poslala do piač a že ju to mrzí ....a potom skôr jak som sa stihol spamätať mala staro nového priateľa ...yope ona sa s ním zasa dala do kopy lebo jej neviem čo nakukal...kks ak si myslíš že to prvýkrát bolelo tak vedz že druhý ma to položilo na dno
takže ak si slabšia povaha dobre ti radím nájdi si inú
tiež to bolo prvé dievča ku ktorému som cítil niečo v tomto smere, chodili sme von, do kina odprevádzačky až k bráne boli samozrejmé no a potom prišiel spolužiak a vravela že s ním by som chodiť nemohla a také a raz už len som ich videl spolu pusinky a také sračky
ibaže...
ja som jej tú druhú šancu dal
vravela mi že to s ním nebolo vobec také a že ho poslala do piač a že ju to mrzí ....a potom skôr jak som sa stihol spamätať mala staro nového priateľa ...yope ona sa s ním zasa dala do kopy lebo jej neviem čo nakukal...kks ak si myslíš že to prvýkrát bolelo tak vedz že druhý ma to položilo na dno
-
skypej
Medium Star
taktoandone7 napísal:oou toto je presne jak keby som čítal o sebe![]()
tiež to bolo prvé dievča ku ktorému som cítil niečo v tomto smere, chodili sme von, do kina odprevádzačky až k bráne boli samozrejmé no a potom prišiel spolužiak a vravela že s ním by som chodiť nemohla a také a raz už len som ich videl spolu pusinky a také sračkyúplne viem ako si sa vtedy cítil tak zronený a zároveň taký nasraný
ibaže...
ja som jej tú druhú šancu dal...najväčšia chyba
vravela mi že to s ním nebolo vobec také a že ho poslala do piač a že ju to mrzí ....a potom skôr jak som sa stihol spamätať mala staro nového priateľa ...yope ona sa s ním zasa dala do kopy lebo jej neviem čo nakukal...kks ak si myslíš že to prvýkrát bolelo tak vedz že druhý ma to položilo na dno![]()
-
skypej
Medium Star
Takzetakto
)
stretnutie sa uz konalo .. aj ked z mensimi problemami, no predsa vyslo
) .. uz sa to pomaly vracia do starych kolaji .. darcek ju velmi potesil
) uz mi len treba cakat
..
a diky za vase rady
) velke DAKUJEM
))
a snad na konci uz len myslim, ze k tejto teme uz viac netreba co pisat .. uz sa vsio vyriesilo, takze z mojim suhlasom sa moze tato tema
stretnutie sa uz konalo .. aj ked z mensimi problemami, no predsa vyslo
a diky za vase rady
a snad na konci uz len myslim, ze k tejto teme uz viac netreba co pisat .. uz sa vsio vyriesilo, takze z mojim suhlasom sa moze tato tema
-
skypej
Medium Star
ehm
) .. no takto 
uz sme sa skamaratili ale vznikol dalsi problem
.. aj ked som tomu akosi nepochopil
)
minuly tyzden v pondelok som bol s nou na jednej luke .. len na hodinku a tam sa konalo to ospravedlnenie ..
velmi ju to potesilo, ze som to takto zorganizoval ..
vsetko bolo super
az na piatok .. som si zistil, ze bude v meste .. tak som jej napisal, ze ci by sme sa nemohli stretnut - trocha potancovat, vypit .. no neodpisala mi ..
tak som jej napisal na druhy den ze ci sa chce so mnou este stretavat .. no odpoved bola dost zarazajuca a dost ma prekvapila
odpisala mi takto: stretavat osobne NIE ale pisat v pohode ...
a ja ze preco .. a odpoved: teraz mam priatela a kebyze sa stretavame nebolo by to dobre a uz raz kvoli tebe som sa skoro s nim rozisla
tomu som pochopil .. to je celkom ok
)
ale den pred tymto mi povedala, ze tento vztah nema buducnost a ze uz s nim dlho nevydrzi ..
no skuste mi to vysvetlit
) prosim 
uz sme sa skamaratili ale vznikol dalsi problem
minuly tyzden v pondelok som bol s nou na jednej luke .. len na hodinku a tam sa konalo to ospravedlnenie ..
velmi ju to potesilo, ze som to takto zorganizoval ..
vsetko bolo super
az na piatok .. som si zistil, ze bude v meste .. tak som jej napisal, ze ci by sme sa nemohli stretnut - trocha potancovat, vypit .. no neodpisala mi ..
tak som jej napisal na druhy den ze ci sa chce so mnou este stretavat .. no odpoved bola dost zarazajuca a dost ma prekvapila
odpisala mi takto: stretavat osobne NIE ale pisat v pohode ...
a ja ze preco .. a odpoved: teraz mam priatela a kebyze sa stretavame nebolo by to dobre a uz raz kvoli tebe som sa skoro s nim rozisla
tomu som pochopil .. to je celkom ok
ale den pred tymto mi povedala, ze tento vztah nema buducnost a ze uz s nim dlho nevydrzi ..
no skuste mi to vysvetlit
-
Sagittarius
Guru
No to je smola. Ale buď rád, že ti nenapísala: Rozhodla som sa, že sa nebudeme stretávať, neber to v zlom, ale neprospelo by ti to.
Ako mne v jednej SMS. Inač, tá z témy Mám sa vôbec o niečo snažiť http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=75439 (téma je zamknutá).
-
triple
Guru wannabe
no ber to tak že je to len dalšie svinstvo zo strany žien.. ťa namotala a ked dosiahla svoje ťa zahodila.. možno to tak nebolo a jej krivdím .. v tom prípade posielm jedno veľké ospravedlnenie..
Vieš my ludia sme takí hlúpi že si uvedomíme čo sme mali až ked to stratíme.. no presne toto asi zaúradovalo pri nej.. ked si myslela že sa sním ide rozísť si zrazu uvedomila že pre nu strašne veľa znamená a nemôže to spraviť... a teba mala v zálohe keby dačo...
Inak mrzí ma to že to takto dopadlo - kôli tebe
Vieš my ludia sme takí hlúpi že si uvedomíme čo sme mali až ked to stratíme.. no presne toto asi zaúradovalo pri nej.. ked si myslela že sa sním ide rozísť si zrazu uvedomila že pre nu strašne veľa znamená a nemôže to spraviť... a teba mala v zálohe keby dačo...
Inak mrzí ma to že to takto dopadlo - kôli tebe