Pokusit sa alebo zabudnut?!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Te-wei napísal:všímam si to už dlhšie tu na foré a prečo si všetci myslíte že kytica kvetov všetko vyrieši? nie každababa je na kvety a takúto formu romantiky...
ja myslim ze tie kvety tu boli myslene kus obrazne!
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Obrazne? Čo na tom bolo obrazne? Ja mám pocit, že si sa vyjadril dosť presne a priamo.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Te-wei napísal:všímam si to už dlhšie tu na foré a prečo si všetci myslíte že kytica kvetov všetko vyrieši? nie každababa je na kvety a takúto formu romantiky...
Som hovoril niečo o kvetoch? :?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:Som hovoril niečo o kvetoch? :?
A prečo si myslíš, že som reagoval na tvoj prispevok? A mimochodom:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:všímam si to už dlhšie tu na foré a prečo si všetci myslíte že kytica kvetov všetko vyrieši?
ja som reagoval zas na toto..
počuj ty si dnes nejaký podráždený :shock:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

triple napísal:ja som reagoval zas na toto..
počuj ty si dnes nejaký podráždený :shock:
si nevsimaj tuto u kolegu je to caste :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:si nevsimaj tuto u kolegu je to caste :D
Okrem toho, že sme OT, som vôbec neni podraždený.A duplom už nie často,kedže sem ani často nechodím...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Panstvo, čo tak studená sprcha? Ste OT, stačilo. O dohadovaní, kto ako čo koho načo s kým pred kým a komu myslel sa môžte baviť cez súkromné správy.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

midnight_man napísal:skypej zeny su zeny...a historia nas vsetkych uci ze su nevypocitatelne..a niekedy to fakt nieje o tom koho maju radi..poznam XX pripadov...etiene by ti tu dal peknu prednasku o tom..on to vie 8) . ja ti k tomu poviem asi tolko ze tu kyticu kvetov by som vyskusal akoze vazne :) nemas co startit (sice neviem ci je to uz nie out a tak..ale ak nemna chalana tak chod do toho..)
no to mas pravdu ze stratit nemam co ..
nuz .. som dnes na tym dumal cely den .. ci ozvat abo nie ..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pošli smsku, buď v nej milý, stručný, ak je niečo, čo ste si kedysi pisali len vy dvaja a hodí sa to, tak to spomeň, na záver sa trocha polutuj, že aký si bol blbec, daj smajlika a čakaj. :)
-Ak ti odpíše, máš vyhraté, ak nie - hold smola, nebaví sa s tebou.
-Môže sa tiež stať, že odpíše a nebude zrovna z cukru. Ak by ťa mala v pazuche, nič by ti neodpisovala, takže to nepremárni. A nechytaj hysáky. :wink:
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Pošli smsku, buď v nej milý, stručný, ak je niečo, čo ste si kedysi pisali len vy dvaja a hodí sa to, tak to spomeň, na záver sa trocha polutuj, že aký si bol blbec, daj smajlika a čakaj. :)
-Ak ti odpíše, máš vyhraté, ak nie - hold smola, nebaví sa s tebou.
-Môže sa tiež stať, že odpíše a nebude zrovna z cukru. Ak by ťa mala v pazuche, nič by ti neodpisovala, takže to nepremárni. A nechytaj hysáky. :wink:
nerad riesim problemy sms alebo cez net .. najlepsie sposob je zoci voci .. sms je iba napomocny prostriedok :)
ja uz viem asi ako to idem spravit .. nuz uz mi len treba cakat a dufat, ze mi to vyjde .. :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no tak davaj tvoj plán
toršku ho vycibríme
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:no tak davaj tvoj plán
toršku ho vycibríme
heh :) .. planom by som to nenazval co cert to vem :P
No aj ked by som chcel sa s nou stretnut osobne .. no ja neviem ci nechodi von alebo chodi po inych miestach .. no chcel by som jej to osobne povedat kde sa stretnut ..
no osobne pozvanie sa konat asi nebude tak to necham na modernu techniku - SMS :D
No proste chcem jej napisat sms, ze ak sa chce stretnut a prejednat to co som pokaslal nech pride na to miesto kde sme sa 2x stretli (kde sme mali 2 rande) .. (inak bolo to na jednej luke,z ktorej vidno mesto-velmi pekne miesto) no a tam by sa to malo cele odohrat .. a chcem jej dat este nejakeho plysaka na ktorom by bolo napisane ze PREPAC alebo nieco v tom zmysle ..
no uvidim ci z toho nieco bude :P
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

oou toto je presne jak keby som čítal o sebe :lol:

tiež to bolo prvé dievča ku ktorému som cítil niečo v tomto smere, chodili sme von, do kina odprevádzačky až k bráne boli samozrejmé no a potom prišiel spolužiak a vravela že s ním by som chodiť nemohla a také a raz už len som ich videl spolu pusinky a také sračky :smt097 úplne viem ako si sa vtedy cítil tak zronený a zároveň taký nasraný

ibaže...

ja som jej tú druhú šancu dal :( ...najväčšia chyba

vravela mi že to s ním nebolo vobec také a že ho poslala do piač a že ju to mrzí ....a potom skôr jak som sa stihol spamätať mala staro nového priateľa ...yope ona sa s ním zasa dala do kopy lebo jej neviem čo nakukal...kks ak si myslíš že to prvýkrát bolelo tak vedz že druhý ma to položilo na dno :cry:

takže ak si slabšia povaha dobre ti radím nájdi si inú :wink:
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

andone7 napísal:oou toto je presne jak keby som čítal o sebe :lol:

tiež to bolo prvé dievča ku ktorému som cítil niečo v tomto smere, chodili sme von, do kina odprevádzačky až k bráne boli samozrejmé no a potom prišiel spolužiak a vravela že s ním by som chodiť nemohla a také a raz už len som ich videl spolu pusinky a také sračky :smt097 úplne viem ako si sa vtedy cítil tak zronený a zároveň taký nasraný

ibaže...

ja som jej tú druhú šancu dal :( ...najväčšia chyba

vravela mi že to s ním nebolo vobec také a že ho poslala do piač a že ju to mrzí ....a potom skôr jak som sa stihol spamätať mala staro nového priateľa ...yope ona sa s ním zasa dala do kopy lebo jej neviem čo nakukal...kks ak si myslíš že to prvýkrát bolelo tak vedz že druhý ma to položilo na dno :cry:

takže ak si slabšia povaha dobre ti radím nájdi si inú :wink:
takto :) .. ja som nad tym dlho uvazoval, zvazoval som klady a zapory .. a myslim, ze do vztahu uz s nou nevstupim .. vidim to len na kamaratsky vztah .. teda ak aj ten vobec bude ..
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Takzetakto :))
stretnutie sa uz konalo .. aj ked z mensimi problemami, no predsa vyslo :)) .. uz sa to pomaly vracia do starych kolaji .. darcek ju velmi potesil :)) uz mi len treba cakat :D ..

a diky za vase rady :)) velke DAKUJEM :aasmile1: :))) :oops:

a snad na konci uz len myslim, ze k tejto teme uz viac netreba co pisat .. uz sa vsio vyriesilo, takze z mojim suhlasom sa moze tato tema :lock:
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

aj tak z toho nebude nic :cry: :cry: :cry:

boha tam ..
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ehm :)) .. no takto :P

uz sme sa skamaratili ale vznikol dalsi problem :D .. aj ked som tomu akosi nepochopil :))
minuly tyzden v pondelok som bol s nou na jednej luke .. len na hodinku a tam sa konalo to ospravedlnenie ..
velmi ju to potesilo, ze som to takto zorganizoval ..
vsetko bolo super :)
az na piatok .. som si zistil, ze bude v meste .. tak som jej napisal, ze ci by sme sa nemohli stretnut - trocha potancovat, vypit .. no neodpisala mi ..
tak som jej napisal na druhy den ze ci sa chce so mnou este stretavat .. no odpoved bola dost zarazajuca a dost ma prekvapila
odpisala mi takto: stretavat osobne NIE ale pisat v pohode ...
a ja ze preco .. a odpoved: teraz mam priatela a kebyze sa stretavame nebolo by to dobre a uz raz kvoli tebe som sa skoro s nim rozisla
tomu som pochopil .. to je celkom ok :))
ale den pred tymto mi povedala, ze tento vztah nema buducnost a ze uz s nim dlho nevydrzi ..
no skuste mi to vysvetlit :)) prosim :P
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No to je smola. Ale buď rád, že ti nenapísala: Rozhodla som sa, že sa nebudeme stretávať, neber to v zlom, ale neprospelo by ti to. :lol: Ako mne v jednej SMS. Inač, tá z témy Mám sa vôbec o niečo snažiť http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=75439 (téma je zamknutá).
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no ber to tak že je to len dalšie svinstvo zo strany žien.. ťa namotala a ked dosiahla svoje ťa zahodila.. možno to tak nebolo a jej krivdím .. v tom prípade posielm jedno veľké ospravedlnenie..
Vieš my ludia sme takí hlúpi že si uvedomíme čo sme mali až ked to stratíme.. no presne toto asi zaúradovalo pri nej.. ked si myslela že sa sním ide rozísť si zrazu uvedomila že pre nu strašne veľa znamená a nemôže to spraviť... a teba mala v zálohe keby dačo...
Inak mrzí ma to že to takto dopadlo - kôli tebe :cry:
Napísať odpoveď