midnight_man napísal:vies triple toho cloveka ani nepoznas..a kazdy sa vie pretvarovat....pismenka su pismenka..a tak...a rozhodne 2-3-4 stertka tomu nepomozu...cize ak laska ok ale po dlhsom case..a rozhodne nie po nete...ale osobne..a tak..a to uz potom nieje cez net..ale tak ze sa budete poznat
pche tak určite ved.. sto percent pravda... toršku by som to upresnil ako som to mylsel... samozrejme láska cez net je no no no skôr blbosť.. skôr zamylovanosť by som povedal by sa dala... nejaké sympatie a tak.. potom príde prvé stretko a potom druhé a trete a reťazová reakcia...
a potom sa možno dá hovoriť o láske
doriti chlapy vi tu hovoríte ako keby láska bola všetko.. ja už na nu nemám nervi a vôbec seriem na nu celú aká je... vrátim sa asi k tomu kurevníctvu a bude všetko okey.. ved aké som mal vtedy problémy.. jedine hmm ktorej dneska zavolám.. a teraz iba sa človek trápi kôli ženským a je mu na riť...
boha však sme tu všetci ešte mladý tak si treba užívať a nie zaláskovať sa do smrti.. na to máme čas ešte
dohovoril som
triple napísal:ved aké som mal vtedy problémy.. jedine hmm ktorej dneska zavolám.. a teraz iba sa človek trápi kôli ženským a je mu na riť...
boha však sme tu všetci ešte mladý tak si treba užívať a nie zaláskovať sa do smrti.. na to máme čas ešte
dohovoril som
SRneC napísal:zalubit sa po internete neda ...vsetko ostatne sa da (balit, spoznavat)
presne tak... ale ked sa stou babou stretavas tak je to dost odveci ked vaznejsie veci ako napr. balenie a spoznavanie riesite cez internet... v realite je to vzdy ine aspon ja to neznasam
Ja som z mojou polovickou uz 3 a pol roka...pred 2 mesiacmi som odisiel do Dublinu a teraz mame len lasku cez internet
Nemozem povedat ze som spokojny ale je to jedina moznost aku mame..webcam,chat,mail,mobil Nic ine ziadny
Ale bude nam to musiet stacit Verim ze coskoro budeme uz len spolu
spanoo napísal:Ja som z mojou polovickou uz 3 a pol roka...pred 2 mesiacmi som odisiel do Dublinu a teraz mame len lasku cez internet
Nemozem povedat ze som spokojny ale je to jedina moznost aku mame..webcam,chat,mail,mobil Nic ine ziadny
Ale bude nam to musiet stacit Verim ze coskoro budeme uz len spolu
lienka557
to sme na tom nejak podobne, ja mám zas priateľa v Slovinsku. Bude tam až do konca roka, čiže 4 mesiace sa neuvidíme ...ale fungujeme cez icq, skype a mobil, aspoň niečo
myslim ze hoci kazdy vravi ze to nieje realne, mame tu vela ludi kt to prezili, aleboprezivaju..tak im drzim palce nech im to vyjde, pretoze lasky nikdy nieje dost ..
u mňa je to tak 50-50...pokiaľ si s tým človekom chodila a on odišiel a zas sa vráti tak sa to dá...lebo sa už poznáte,poznáte svoje zvyky,zlozvyky,nálady....ale pokial si s tým človekom ešte ani nebol/a tak sa to určite nedá lebo sa nepoznáte...je iné písať a roprávať sa,byť spolu....
dúfam že rozumiete čo ja chápem
SRneC napísal:do tej baby/chalana ( ) si sa zalubil po internete alebo len spoznal cez internet? ak ZALUBIL no problemo
Ako pozeram, tak cela tema je uz len o tom, ze jedni tvrdia, ze sa cez net zalubit da(ja to potvrdzujem na 120% ) a druhi tvrdia, ze to nie je mozne. Ale na vyvratenie staci aspon jeden pripad, ked sa to podarilo a takych pripadov tu je viac
Proste da sa to, zalezi len na tom o com a ako vela si ludia pisu/volaju.
DonLuca napísal:Vidím, že ty vieš asi tak veľké hovno o láske cez internet. Ja som živým príkladom toho, že takáto láska existuje.
A to, že si ju ty asi nezažil, neznamená, že vôbec nie je....
Holúbok môj zlatý, keď ja som zažíval prvé lasky, ty si sa učil chodiť močiť do šerblika, tak mi tu prosím ťa nerozprávaj nič o tom čo viem a čo neviem. Mám toho za sebou podstatne viac ako ty. A uvedom si jednu vec, najdôležitejšou podmienkou vzťahu a vobec zamilovania sa do niekoho je osobne sa s ním stretávať. Nechápem ako sa môžem zamilovať cez net do niekoho s kým so sa ani len nestretol... druhá vec ale však potom už je, keď sa s dotyčným začneš stretávať a POTOM sa do neho zamiluješ, ale to už neni láska cez net, to už je len zoznámenie cez net.
A tie vulgarne nevychovane reči si nabudúce odpusti, nikdy nevieš s kým sa tu dáš do debaty. Ja nie som žiadny 17-ročný sopliak zo strednej.
Ujo Te-wei je tvrdy chlap pozor na to (peace) Dalej..LAska cez internet je pekna blbost moze sa ti dievca zapacit ..nemyl si dojmy s pojmamy..proste sa ti zapaci a ty sa snou budes stretavat tak potom za zamilujes ale cez net? lol blbost
////Te-wei Ked si ty zazival prve lasky internet bol v plienkach..ak vobec bol cize take vymozenosti neboli..a mozno ani telefony v tej dobe(mobilne) /a ked tak nad tym uvazujem ja by som to bral, ziadne vykecavacky cez ICQ,RP a podobne proste osobne rozhodne viem dievca zaujat viac osobne ako cez daky priblbly ICQ/
midnight_man napísal:////Te-wei Ked si ty zazival prve lasky internet bol v plienkach..ak vobec bol cize take vymozenosti neboli..a mozno ani telefony v tej dobe(mobilne) /a ked tak nad tym uvazujem ja by som to bral, ziadne vykecavacky cez ICQ,RP a podobne proste osobne rozhodne viem dievca zaujat viac osobne ako cez daky priblbly ICQ/
no ja to globalizoval s tými skúsenosťami, ale máš pravdu ja som lasku cez net ešte nezažil,takže chlapec bude máť ozaj v tomto smere viacej skusenosti a tiež osobne preferujem real zoznamovania.
Te-wei napísal:no ja to globalizoval s tými skúsenosťami, ale máš pravdu ja som lasku cez net ešte nezažil,takže chlapec bude máť ozaj v tomto smere viacej skusenosti a tiež osobne preferujem real zoznamovania.
ono ziadny takyto smer neexistuje ...sama o sebe laska cez internet neexistuje..to su len popletene dojmi ked si niekdo mysli ze sa strasnneee zamiloval..asi tak ako setky baby do Breta Pita ci ako sa to pise
Podla mna o laske cez internet moze hovorit len ten kto sa "zalubi" cez obrazovku, neskor danu osobu stretne a na jeho citoch sa nic nezmeni, ak vsak niekto tvrdi ze niekoho lubi cez net a vzivote ho nevidel, tak si len v hlave idealizuje autora textov na druhej strane, pretoze je mnoho faktorov kt. clovek zisti az pri osobnom kontakte. ZAVER: Laska cez internet je rovnake sci-fi ako rada romov na urade prace.