DAKUJEM ON TO lennataca nehoni si pritom ak si an to myslel ...viem je to dovne cudne a aj chore ked na sa nad tym zamyslim neviem co z toho ma prosto divne zabujanie nudy a narusanie sukromia asi ej to parada spehovatPoint napísal:s voyerizmom sa stretavam prvy krat..ale teda ten tvoj manzel to robi len preto ze ho to bavi natacat? abo ho bavi spehovat niekoho cudzieho? abo mu to video (kedze som tu niekde cital ze natacal rozkrok) sluzi na nieco ine ...? je to video este v kamere? ze by si "naaahodou" potrebovala pozicat kameru a "naaahodou" pred nim to video uvidela? tym padom by si mohla ziadat vysvetlenie.. a nebol by to zasah do jeho sukromnych veci.. ak tam to video nie je ..odhadni chvilku ked bude odpocinuty, uvolneny.. a normalne mu povec ze si minule omylom spustila kameru a videla si to.. rozumne sa podla mna da vsetko vyriesit..a hlavne u vas.. teda ked uz mate babo a rozmyslate nad druhym tak je podla mna vas vztah dost silny na to aby ste sa o takomto niecom porozpravali.. nie ze by som mohol ja usudzovat kto ma vazny a kto nema vazny vztahale to dieta je predsa len puto..podla mna dusit to v sebe nema zmysel.. a co ty vies mozno to nie je voyerizmus ale ma to uplne logicke vysvetlenie
drzim prsty
podla mna sa citil dost trapne pretoze povedal ze si ide napustit vanu a rychlo zdrhol.....ale ja som sa nedala a to ho rozhecovalo ze preco provokujem...ale on sa cititl debilne a tak sa chcel ukryt ci co pred rozpravanim sa o tom