Vojerizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
KALUPINKA
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KALUPINKA »

Point napísal:s voyerizmom sa stretavam prvy krat..ale teda ten tvoj manzel to robi len preto ze ho to bavi natacat? abo ho bavi spehovat niekoho cudzieho? abo mu to video (kedze som tu niekde cital ze natacal rozkrok) sluzi na nieco ine ...? je to video este v kamere? ze by si "naaahodou" potrebovala pozicat kameru a "naaahodou" pred nim to video uvidela? tym padom by si mohla ziadat vysvetlenie.. a nebol by to zasah do jeho sukromnych veci.. ak tam to video nie je ..odhadni chvilku ked bude odpocinuty, uvolneny.. a normalne mu povec ze si minule omylom spustila kameru a videla si to.. rozumne sa podla mna da vsetko vyriesit..a hlavne u vas.. teda ked uz mate babo a rozmyslate nad druhym tak je podla mna vas vztah dost silny na to aby ste sa o takomto niecom porozpravali.. nie ze by som mohol ja usudzovat kto ma vazny a kto nema vazny vztah :D ale to dieta je predsa len puto..podla mna dusit to v sebe nema zmysel.. a co ty vies mozno to nie je voyerizmus ale ma to uplne logicke vysvetlenie :) drzim prsty
DAKUJEM ON TO lennataca nehoni si pritom ak si an to myslel ...viem je to dovne cudne a aj chore ked na sa nad tym zamyslim neviem co z toho ma prosto divne zabujanie nudy a narusanie sukromia asi ej to parada spehovat :roll: ty kokos :o uz som mu to povedala vyletelo to zo mna jak toto
podla mna sa citil dost trapne pretoze povedal ze si ide napustit vanu a rychlo zdrhol.....ale ja som sa nedala a to ho rozhecovalo ze preco provokujem...ale on sa cititl debilne a tak sa chcel ukryt ci co pred rozpravanim sa o tom :twisted: vobec mi nevytkol ze som sa pozerala do tej kamery absolutne nic take ze by som mu zasiahla do sukromia povedal ze nevie preco to robi prosto nuda ze nevoe tvaril sa jak vyhukay truhlij fakt :shock: tak som mu povedala ze ma to zranilo zaskocilo ze som soknuta mimo noa tag ze mi to enpride normalne nech mi vysvetli co je an tom take zabavne aby som to mohla pochopit nic viac.....povedala som ze mi to pride chore a on na to ze noo taka si som chory boze ja neviem ale tvaril sa ze sa citi jak pako :evil: uvidim chclea by som pocut ze to robit nebude ja neviem aby chapal ze mi je tp nerpijemne
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kazdy ma nejake konicky. on mal vasu susedu. ale nemusela si nan takto vyletiet, xantypa jedna. zrejme aj on sa za to hanbil a preto to tajil. mala si sa ho radsej normalne opytat vecer na posteli bez akychkolvek vycitiek voci nemu a uvidela by si ako by sa mu ulavilo keby to zo seba normalne dostal. ale takto. maj pre prenho pochopenie.
je neporovnatelne lahsie cloveka odsudit nez pochopit.
KALUPINKA
Amateur
Amateur

zelovoc napísal:kazdy ma nejake konicky. on mal vasu susedu. ale nemusela si nan takto vyletiet, xantypa jedna. zrejme aj on sa za to hanbil a preto to tajil. mala si sa ho radsej normalne opytat vecer na posteli bez akychkolvek vycitiek voci nemu a uvidela by si ako by sa mu ulavilo keby to zo seba normalne dostal. ale takto. maj pre prenho pochopenie.
je neporovnatelne lahsie cloveka odsudit nez pochopit.
NEVYBEHLA SOM NAN NORMALNE SME SA O OTM ROZPRAVALI A VOBEC SOM MU NEDALA NAJAVO ZE NIM OPOVRHUJEM BA NAOPAK CHCELA SOM TO LEN POCHOPIT A ON TO TAK VOBEC NEZOBRAL TAKZE NEUTOC NA MNA BOLO TO V KLUDE NIE SOM XANTIPA ANI SOM HO NEURAZALA

// Tomasito - vypni si Caps Lock a tiez si skus vo svojich prispevkoch aspon trosicku davat pozor na pravopis.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

nie je to nic strasne (teda pokial sa ma to netyka, vsak?), su na svete aj horsie veci ako pedo, necro, geronto, zoo, fistingy a ja neviem ake zvrhlosti, takze ak niekto rad pozoruje, dokonca radsej akoby bol sam zucastneny, nemyslim si ze je to donebavolajuce svinstvo.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

presne tak mozes byt rada ze ju nekefuje :D voyeristi o to ani nemaju zaujem.. ich vzrusuje prave to pozorovanie, spehovanie bez toho aby sa o nich vedelo.. maju dobry pocit z toho ket dakoho mozu vidiet naheho a este ho aj zachytit na telefon, kameru :D :D ale fakt voyeristi su vecssinou uplne neskodni.. jasne aj mna by sralo riadne keby frajerka si teras natacala dajakeho suseda ako sa prezlieka.. ale asi by som to prezil :D :D

to mi-chau: sak fisting je v pohode.. takmer bezna praktika.. vecssi humac je anal fisting :D :D
KALUPINKA
Amateur
Amateur

skenner napísal:presne tak mozes byt rada ze ju nekefuje :D voyeristi o to ani nemaju zaujem.. ich vzrusuje prave to pozorovanie, spehovanie bez toho aby sa o nich vedelo.. maju dobry pocit z toho ket dakoho mozu vidiet naheho a este ho aj zachytit na telefon, kameru :D :D ale fakt voyeristi su vecssinou uplne neskodni.. jasne aj mna by sralo riadne keby frajerka si teras natacala dajakeho suseda ako sa prezlieka.. ale asi by som to prezil :D :D

to mi-chau: sak fisting je v pohode.. takmer bezna praktika.. vecssi humac je anal fisting :D :D
VSAK PRAVE Z TOHTO POHLADU TO NIE JE NIC BRutal strasne je to vsak ine ponimanie ked sa vas to tyka teda vas a vasej polovicky prosto prirodzeny sok vobec to necakate sokuje vas to lebo si myslite ze toho cloveka poznate a toto vam nejako nejde k nemu :shock:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

KALUPINKA napísal:VSAK PRAVE Z TOHTO POHLADU TO NIE JE NIC BRutal strasne je to vsak ine ponimanie ked sa vas to tyka teda vas a vasej polovicky prosto prirodzeny sok vobec to necakate sokuje vas to lebo si myslite ze toho cloveka poznate a toto vam nejako nejde k nemu :shock:
To na tej fotke si ty?-pekna,pekna... :wink: Vykasli sa nanho-uchyl :D.Ale nie,len si robim srandu...Teraz vazne.Cloveka nespoznas poriadne ani za 10,20 rokov,cely zivot-aj ked si mozno mnohi ludia myslia,ze to nie je pravda.Drviva vacsina ludi totiz nepozna samych seba :idea: .Tvoj sok je uplne v poriadku a na mieste.Ide o to ci sa s tym dokazes zmierit a zit nadalej po boku toho cloveka...100ludi,100chuti...
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

KALUPINKA napísal:NEVYBEHLA SOM NAN NORMALNE SME SA O OTM ROZPRAVALI A VOBEC SOM MU NEDALA NAJAVO ZE NIM OPOVRHUJEM BA NAOPAK CHCELA SOM TO LEN POCHOPIT A ON TO TAK VOBEC NEZOBRAL TAKZE NEUTOC NA MNA BOLO TO V KLUDE NIE SOM XANTIPA ANI SOM HO NEURAZALA
bez urazky, ale neda mi. nie si ty daka hysterka?
dudo02
King
King

zelovoc napísal:bez urazky, ale neda mi. nie si ty daka hysterka?
Zeby tu aj niekto iny"pestoval"vojerizmus ???:smt044 Ale vazne,preco si myslis,ze by mala byt hysterka?Nepripada ti to prinajmensom cudne???Mne dost a je to dost skaredy zasah do sukromia cloveka,tento vojerizmus.Skus sa vzit do situacie,ze si natacany-ty,tvoja priatelka,rodina...Pri roznych cinnostiach,zvlast ak niekoho vzrusuje hlavne natacanie tych intimnych...Mna ako prve napadlo,ze ak by som to zistil,dotycnemu by som rozbil hubu :?
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dudo02 napísal:Zeby tu aj niekto iny"pestoval"vojerizmus ???:smt044 Ale vazne,preco si myslis,ze by mala byt hysterka?Nepripada ti to prinajmensom cudne???Mne dost a je to dost skaredy zasah do sukromia cloveka,tento vojerizmus.Skus sa vzit do situacie,ze si natacany-ty,tvoja priatelka,rodina...Pri roznych cinnostiach,zvlast ak niekoho vzrusuje hlavne natacanie tych intimnych...Mna ako prve napadlo,ze ak by som to zistil,dotycnemu by som rozbil hubu :?
no sak jasne. ale vari my mu mozme pomoct? myslim ze voyerizmus je skor psychicka porucha, ale na takeho cloveka nemozes vybehnut a vynadat mu (samozrejme netvrdim ze to urobila, zjavne nie. ale ked ma dakto zapnuty caps-lock tak to je ako kricanie) a treba s tym clovekom komunikovat velmi citlivo a minimalne ist k psychologovi. nech sa vyjadri. ale myslim ze v kazdom z nas je trochu toho voyerstva, len niekto sa tomu venuje aj viac nez len nahodne. keby sme neboli voyeri tak nekupujeme novy cas a nezaujimame sa o to kto kedy koho pretiahol. ale to uz odbieham od temy.

samozrejme ze je dotycna v soku, kto by nebol. ale jedine co moze spravit je: 1. vychladnut. 2 porozpravat sa o tom, ved su dospely. 3. ist k psychologovi s nim alebo sama a ziskat nejake rady. 4. popripade si nieco o tom nastudovat na nete. 5. moze sa k muzovi pridat a sledovat mozu obaja. mozno v tom najde tiez zalubenie :D nemyslim si ze je to az taka hrozna vec. deju sa aj horsie.

ps: pre tvoje info, aby si nikto nemyslel ze som zaujaty, nie som voyer, byvam v dome a pri mojom vyhlade by som mohol tak sledovat trtkajuce sa vevericky na konaroch. tot vsjo. :)
dudo02
King
King

Ale ako som cital,tak aj tie vevericky a zvieratka,presnejsie ich sledovanie je poddruhom voeryzmu :wink: To je pravda co pises,s tym suhlasim.Ja len,ze preco sa jej pytas,ze ci je hysterka...
KALUPINKA
Amateur
Amateur

nie som hysterka nechcela som mut o vykricat splechnut mu to do tvare len atk zhurta mala som sok a nevedela som sa cez to preniest nevedela som ako mu to mam povedat ze som to videla a ze as trocha dezorientovane citim nevedela som to stravitnechavala som si to az 4 dni prejst hlavou hladala na nete sposob pomoc a zaroven i informacie co to vlastne vojerizmus je aby som to boal schopna stravit pochopit ja neviem aby som vedela co mozem od neho cakat aku reakciu ked sa mus tym co am tazi zverim chcela som to pochopit preco ho bavi taketo xabijanie nudy ked aj teraz por ozhovore ma opat presvedcil v tom co i ja citim ze amme pekny vzatjh ze am lubi ze je stastny ze am miluje ze ho ritahujem ze ma chce stale stale ze am berie vazne chce mat so mnou zivot......co pre neho znamenam

preto to bol pre man sok ked som to nasla nejak mi to neslo dokopy k tomu co spolu prezivame bola som z toho smutna poplakala som si a dusila to v sebe lebo som sa citila pokazde trapne ked som nabrala konecne odvahy zacat sa s nim o otom rozpravat miesto neho aby sa on tak citil aj neviem bala som sa co mi na ot povie moc ho lubim trocha to zabolelo teraz je to uz po par dnocjh lepsie uz som sa zbavila toho prvotneho soku trocha to predychalo ale pravda vtedy to bola taka bolest ani som si to nepozerala hned som to vypla plakala som velmi z toho soku necakaneho

z tych idealnych predstav o nom neodsudzujem len som to chcela pochopit aby to bolo pre ma lahsie
este stale som sa nedockala nejakeho rozumneho vysvetelenia preco to robia ci je schopmny s tym perstat ci je to azda daka nevysvetlitelne nevinna zavistlost
ale to neskor bolo to nan ho asi moc chapem a preto advam tomu cas
som rada ze som sa mu priznala on mi povedal ze som mu to mala povedat hned aby vedel preco som stale taka smutna vysvetlial som mu ze by som asi reagovala impulzivne v hneve a to som nechcela a tak som sa par dni potrapila nez to bolo vonku s odhodlanim

je dobre ze to vie lebo mozno to prestane sam len tak robit alebo kazdopadne uz sa k tomu budeme moct kludne vratiot bude vediet o com je rec a mozno mi na to neico povie aby som bola kludnejsia a mohla mi verit
zaklad je dovera v partnera a to chcem aby tak medzi anmi aj bolo este mi to dlzii
vdaka tym co su mi tu oporou naozaj dakujem za pochopenie a aj tym co zmenili an mna nazor ze nei som xantipa ani hysterka a ten caps lock????to bol len kix nejak som si to neuvedomial ze ho mam zapnuty tak prpacte nekricala som :)

rada vas tu este uvidim podporuje ma to vdaka pisala som sem lebo som vedela ze snad tu najdem muzov chalanov co by mi to z ich pohladu pomohli pochopit rozumiete viem ze na babskom fore by mi len radili rozid as s tym uchylom...ja ho lubi a nechcem aby ma niekto odradzal len trosku mzono balzamom pisemniek pomohol citit sa lepsie

snad si to este s partnerom doriesime aby sme sa uz do buducna o tom nemuseli rozpravat aj to zatazuje
pa zatial KALUPINKA
Napísať odpoveď