F.A. Premier league

O športe...
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

heh arsenal som mal hcp X
chelsea a manu mam hcp 1 co znamena ze musia vyhrat aspon o 2 goly :?
cize chelsea pomeeee :modlenie:
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

noo chelsea vyhrala po napinavom zapase tesne 3:2, inac bol to velmi pekny zapas
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

master23 napísal:noo chelsea vyhrala po napinavom zapase tesne 3:2, inac bol to velmi pekny zapas
To hej, novacikovia asi nechcu tuto sezonu zostupit.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No Chelsea sa vyplatili nakupi, Malouda hral celkom dobre Pizarro sa snazil (ale nedavam mu tam vela sanci) a aj Sidwell na tych par minut ukazal ze moze byt prinosom. Na moje prekvapenie Chelsea predviedla pekny utocny fotbal, len aby to tak pokracovalo.
Arsenal sice vyhrali a mozno aj zasluzene ale cakal som od nich vacsi tlak, predpokladam ze ani tento rok to nebude titul pre nich aj ked by som im to asi najviac doprial.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Skoda ManUtd bol ovela lepsi ako Reading urcite mal vyhrat
a Kitson :lol: :lol: :lol: dlho si zahral
kali520
Darca
Darca

matko888 napísal:man utd nie ze by mali , ale oni ich rozdrvia tipujem 4ku
Ja som naznacoval ze Man utd to nebudu mat lachke :) .
Ale skoda toho zapasu mohli dat aspon ten jeden gol aby vyhrali bolo by to zaujimavejsie. Ale pravdu povediac nato ze doma hrali tak nic moc.
Z tej najsilnejsej 4, Man utd Liverpool Chelsea Arsenal, tak najlepsii zapas uhrali Chelsea na moje velke prekvapenie. A co sa tyka Chelsea este tak vytvorili Rekord! Chelsea doma neprehrala 64 zápasov
IZZi-BA
Star
Star

Manchester prisiel o Rooneyho ma zlomeninu daku v chodidle velka citelna strata
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

IZZi-BA napísal:Manchester prisiel o Rooneyho ma zlomeninu daku v chodidle velka citelna strata
je to vlasocnicova zlomenina nohy, a bude im chybat na par mesiacov
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

master23 napísal:je to vlasocnicova zlomenina nohy, a bude im chybat na par mesiacov
edit
takze nakonec je to 2 mesiace
takze tych 4-6 tyzdnov bolo spravne ked berieme do uvahy ze sa musi dostat spat do treningu atd...
je cas ukazat sa CARLITOS!
Obrázok
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

kali520 napísal:Ja som naznacoval ze Man utd to nebudu mat lachke :) .
Ale skoda toho zapasu mohli dat aspon ten jeden gol aby vyhrali bolo by to zaujimavejsie. Ale pravdu povediac nato ze doma hrali tak nic moc.
Z tej najsilnejsej 4, Man utd Liverpool Chelsea Arsenal, tak najlepsii zapas uhrali Chelsea na moje velke prekvapenie. A co sa tyka Chelsea este tak vytvorili Rekord! Chelsea doma neprehrala 64 zápasov
som videl celý zápas Arsenalu a ako vždy podali dobrý výkon vtedy ked im zatápa a ten kiks Lehmana to bolo fakt niečo neskutočné ale zvládli to

btw. aj Chelsea dobre bavila aspon v prvom polčase ktorý som videl. :)
kali520
Darca
Darca

Ale Arsenal vedia doma zatlacit aj viac ako v spominanom zapase.
kali520
Darca
Darca

No ked sa uz hovorilo o tych zraneniach Roneyho tak aj Essien z Chelsea sa zranil, ale asi to nebude tak vazne. Proti readingu by nemal nastupit co bude citelna strata. Som zvedavi ako reading potrapi Chelsea na svojom ihrisku.
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

uvidime ale myslim ze chelsea vyhra ,tipujem to na tesny vysledok
kali520
Darca
Darca

No Man utd posrali aj druhy zapas, remiza 1:1 s Portsmouthom je slaby vysledok. Ak budu takto pokracovat titul nevyhraju.
Naopak Chelsea vyhrali nad readingom 1:2, skoda ze ty blbci z galaxie nemali signal takze som videl len prvych 10 minut.
Suhrn druheho kola
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

no jj manu slaby rozjazd.. a pocitam ze stratia body aj v dalsom kole, hraju derby s manchester city a bez ronalda to budu mat tazke...
IZZi-BA
Star
Star

ja si myslim ze sa manchester este rozbehne a obhaji titul maju plno novych hracov a kym sa zohraju chvilku trva ale zasa aj chelsea prekvapuje hra pekny utocny futbal bude pekna sezona si myslim
kali520
Darca
Darca

Ja si myslim ze uz po takom 32 kole bude rozhodnute o drzitelovi titulu ktorym bude Chelsea. Neprajem im to ale realita je uz taka, je to jedine 100% muzstvo v Europe.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lolo

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

kali520 napísal:Ja si myslim ze uz po takom 32 kole bude rozhodnute o drzitelovi titulu ktorym bude Chelsea. Neprajem im to ale realita je uz taka, je to jedine 100% muzstvo v Europe.
ty si nejaky optimista...ze chelsea...to preto lebu kupili dvoch hracov ktory dali v prvom zapase po jednom gole??? no neviem...podla mna sance na titul maju rovnake : MU, Chelsea, Liverpool a vodu budu miesat aj ine muzstvaaaa
kali520
Darca
Darca

Re: lolo

ProfionQQ napísal:ty si nejaky optimista...ze chelsea...to preto lebu kupili dvoch hracov ktory dali v prvom zapase po jednom gole??? no neviem...podla mna sance na titul maju rovnake : MU, Chelsea, Liverpool a vodu budu miesat aj ine muzstvaaaa
Nie kvoli novym hracom, tam ide o pristup, je to asi najbojovnejsie muzstvo v Anglicku (mozno po Liverpoole). Minulu sezonu vela nechybalo mohli vyhrat 4 tituli, hraci tam hravaju z dost velkym sebazaprenim, Terrymu odkopnu hlavu o tyzden je uz na travniku, Drogba ma zraneny clenok hraje dalej ( v minulom zapase aj s rozbytou hlavou), Essien mal minulu sezonu proti Tottenhamu velmi neprijemne zranenie na kolene, zapas dohral cely, Cech takysto rozbyta lebka hrozilo ze nebude hrat, a hraje. Vela hracov by po takychto zraneniach laborovali dlhu dobu. Vedia ubranit vysledo a ked prehravaju vedia aj dat gol ked je potrebne aj 2. Pisal som to uz velakrat nefandim tomuto muzstvu ale oni proste musia viac jak ine muzstva.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: lolo

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

kali520 napísal:Nie kvoli novym hracom, tam ide o pristup, je to asi najbojovnejsie muzstvo v Anglicku (mozno po Liverpoole). Minulu sezonu vela nechybalo mohli vyhrat 4 tituli, hraci tam hravaju z dost velkym sebazaprenim, Terrymu odkopnu hlavu o tyzden je uz na travniku, Drogba ma zraneny clenok hraje dalej ( v minulom zapase aj s rozbytou hlavou), Essien mal minulu sezonu proti Tottenhamu velmi neprijemne zranenie na kolene, zapas dohral cely, Cech takysto rozbyta lebka hrozilo ze nebude hrat, a hraje. Vela hracov by po takychto zraneniach laborovali dlhu dobu. Vedia ubranit vysledo a ked prehravaju vedia aj dat gol ked je potrebne aj 2. Pisal som to uz velakrat nefandim tomuto muzstvu ale oni proste musia viac jak ine muzstva.
keby si dostaval tolko penazi za zapas co oni aj ty by si hral s rozbitou hlavou
Napísať odpoveď