chelsea a manu mam hcp 1 co znamena ze musia vyhrat aspon o 2 goly
cize chelsea pomeeee
Ja som naznacoval ze Man utd to nebudu mat lachkematko888 napísal:man utd nie ze by mali , ale oni ich rozdrvia tipujem 4ku
som videl celý zápas Arsenalu a ako vždy podali dobrý výkon vtedy ked im zatápa a ten kiks Lehmana to bolo fakt niečo neskutočné ale zvládli tokali520 napísal:Ja som naznacoval ze Man utd to nebudu mat lachke.
Ale skoda toho zapasu mohli dat aspon ten jeden gol aby vyhrali bolo by to zaujimavejsie. Ale pravdu povediac nato ze doma hrali tak nic moc.
Z tej najsilnejsej 4, Man utd Liverpool Chelsea Arsenal, tak najlepsii zapas uhrali Chelsea na moje velke prekvapenie. A co sa tyka Chelsea este tak vytvorili Rekord! Chelsea doma neprehrala 64 zápasov
ty si nejaky optimista...ze chelsea...to preto lebu kupili dvoch hracov ktory dali v prvom zapase po jednom gole??? no neviem...podla mna sance na titul maju rovnake : MU, Chelsea, Liverpool a vodu budu miesat aj ine muzstvaaaakali520 napísal:Ja si myslim ze uz po takom 32 kole bude rozhodnute o drzitelovi titulu ktorym bude Chelsea. Neprajem im to ale realita je uz taka, je to jedine 100% muzstvo v Europe.
Nie kvoli novym hracom, tam ide o pristup, je to asi najbojovnejsie muzstvo v Anglicku (mozno po Liverpoole). Minulu sezonu vela nechybalo mohli vyhrat 4 tituli, hraci tam hravaju z dost velkym sebazaprenim, Terrymu odkopnu hlavu o tyzden je uz na travniku, Drogba ma zraneny clenok hraje dalej ( v minulom zapase aj s rozbytou hlavou), Essien mal minulu sezonu proti Tottenhamu velmi neprijemne zranenie na kolene, zapas dohral cely, Cech takysto rozbyta lebka hrozilo ze nebude hrat, a hraje. Vela hracov by po takychto zraneniach laborovali dlhu dobu. Vedia ubranit vysledo a ked prehravaju vedia aj dat gol ked je potrebne aj 2. Pisal som to uz velakrat nefandim tomuto muzstvu ale oni proste musia viac jak ine muzstva.ProfionQQ napísal:ty si nejaky optimista...ze chelsea...to preto lebu kupili dvoch hracov ktory dali v prvom zapase po jednom gole??? no neviem...podla mna sance na titul maju rovnake : MU, Chelsea, Liverpool a vodu budu miesat aj ine muzstvaaaa
keby si dostaval tolko penazi za zapas co oni aj ty by si hral s rozbitou hlavoukali520 napísal:Nie kvoli novym hracom, tam ide o pristup, je to asi najbojovnejsie muzstvo v Anglicku (mozno po Liverpoole). Minulu sezonu vela nechybalo mohli vyhrat 4 tituli, hraci tam hravaju z dost velkym sebazaprenim, Terrymu odkopnu hlavu o tyzden je uz na travniku, Drogba ma zraneny clenok hraje dalej ( v minulom zapase aj s rozbytou hlavou), Essien mal minulu sezonu proti Tottenhamu velmi neprijemne zranenie na kolene, zapas dohral cely, Cech takysto rozbyta lebka hrozilo ze nebude hrat, a hraje. Vela hracov by po takychto zraneniach laborovali dlhu dobu. Vedia ubranit vysledo a ked prehravaju vedia aj dat gol ked je potrebne aj 2. Pisal som to uz velakrat nefandim tomuto muzstvu ale oni proste musia viac jak ine muzstva.