Adrenalin

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jimino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jimino »

sak mohol dostat pokutu, na dialnici je 130ka :lol: :lol: ale bacha on isiel minimalne 200, mozno isiel aj 250 :wink:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

mnoho rokov dozadu ked som siel z chlastacky peso domov cez les v noci asi 10.kilakov a furt ma nieco nahanalo,pozorovalo,prenasledovalo(sfajceny jak kkt), alebo ked som stretol v lese besnu lisku...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Najväčší andrenalín bol a bude asi škola, najmä písomky, testy a odpovede, kedy som vedela, že dnes to bude sakra zlé :D. Potom, keď som parkrát išla peši domov okolo tretej štvrtej ráno, bo peniaze na taxi sa niekde minuli :) A potom sú to tie klasické adrenalínové situácie, keď je niečo nové a neviem, čo mám čakať.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

peterkozel napísal:mnoho rokov dozadu ked som siel z chlastacky peso domov cez les v noci asi 10.kilakov a furt ma nieco nahanalo,pozorovalo,prenasledovalo(sfajceny jak kkt), alebo ked som stretol v lese besnu lisku...
akoze sorac ale v noci mam lesov pochodenych dost, taborove skusky odvahy (mozno si poviete ze je to pre male deti, ale robia sa ja skusky typu master ktore f&akt nesu pre male deti ) v lese som uz co to prezil , ale fakt si nemyslim ze ket si bol skureny ze si presiel 10 kilakov v noci v lese.. s tym by som mal ja problem (sam by som to fakt nezvladol asi ) uplne triezvy a to nesom dajaka padavka... fakt tomu neverim :roll: a skurety na bomby mam pochybnosti ci by si tych 10 kilakov presiel aj za bieleho dna
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

jimino napísal:sry ale neda mi
:lol: :smt046
...ale sak co si myslis ze som isiel 200????sak to som len strelil.....ale rychlo som siel......
Pezzo napísal::D :D :D a nevymyslas si nahodou?
....nie obdve ruky zlomene....predrokom sa stalo.....a na lavej nohe meniskus
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

dexter7007 napísal:....nie obdve ruky zlomene....predrokom sa stalo.....a na lavej nohe meniskus
A isiel si okolo 200 že ? :D
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

ale no sak uz do neho tolko nerypte :)
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

dexter7007 napísal:no takze ked som isiel na korculiach dole kopcom a nedalo sa zabrzdit.......som myslel ze..........myslim ze som minimalne 200km/h.....skoncilo sa to tak ze isla taka babka ktora mi vlepila s kabelkou ja som padol suchal po zemi a skoncil v nemocnici
OMG :D Moje srdcoooo :smt044
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

1, ked som preletel na dialnici v 160 km/h z laveho pruhu do praveho (holt, mikrospanok je svina)
2, ked som s pozicanou Octaviou II preletel ostrovcek na krizovatke (holt, mikrospanok je svina :D)
3, ked ma okradli
4, ked som sa vyrubal na bycikli a zachranka ma musela odviezt do nemocnice
5, ked pred babkinym domom vybuchlo auto, to som sa skoro posral :D
este toho bolo dost, ja mam pravidelny prisun adrenalinu zabezpeceny
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

skenner napísal:akoze sorac ale v noci mam lesov pochodenych dost, taborove skusky odvahy (mozno si poviete ze je to pre male deti, ale robia sa ja skusky typu master ktore f&akt nesu pre male deti ) v lese som uz co to prezil , ale fakt si nemyslim ze ket si bol skureny ze si presiel 10 kilakov v noci v lese.. s tym by som mal ja problem (sam by som to fakt nezvladol asi ) uplne triezvy a to nesom dajaka padavka... fakt tomu neverim :roll: a skurety na bomby mam pochybnosti ci by si tych 10 kilakov presiel aj za bieleho dna
tak to je fakt k posraniu, neviem preco by som si mal vymyslat ty vole, je mi to jedno ci mi veris ale asi ako si hovoril o skautingu ci co tak budes skor ty z toho magor, na slapacku po lese chodim dost casto a neviem co je na tom zvlastne prejst 10.kilakov po lesnych cestach, ak to chces uplne polopatisticky blbe tak to bol usek medzi chatou v rajeckej lesnej a obcou kamenna poruba tak ma neser a vobec budes asi magor aj z toho ze preco by nemohol clovek prejst 10.kilakov na trave a chlaste ked proste musi, nehovorim ze to bolo jednoduche
okjoh
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa okjoh »

Digital napísal:A isiel si okolo 200 že ? :D
boha minimalne 50....to zo srandy trepol......
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

skenner napísal:akoze sorac ale v noci mam lesov pochodenych dost, taborove skusky odvahy (mozno si poviete ze je to pre male deti, ale robia sa ja skusky typu master ktore f&akt nesu pre male deti ) v lese som uz co to prezil , ale fakt si nemyslim ze ket si bol skureny ze si presiel 10 kilakov v noci v lese.. s tym by som mal ja problem (sam by som to fakt nezvladol asi ) uplne triezvy a to nesom dajaka padavka... fakt tomu neverim :roll: a skurety na bomby mam pochybnosti ci by si tych 10 kilakov presiel aj za bieleho dna
veď skúrený človek dokáže divy :)) a 10 km nieje tak veľa, teda samozrejme ak je to krížom cez les, kríky etc tak je to veľa ale po nejakej cestičke, značke, pohoda... inak zaujímavé že tu nikto nespomenul adrenalín v spojení so ženami :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak adrenalinov bolo celkom dost ... na bicykli pred padom to byva vzdy adrenalin jak svina, na lyziach ked ides na hranici vyda/nevyda, cize co to da :-), pri nocnom pochode lesom, ked nas islo asi 5 a nieco zacalo vedla nas v krikoch masivne praskat a my sme boli taki unaveni ze sme nevladali ani kricat ani utekat .. nastastie to malo opacny kurz ako my, tak ma to netrapi ci to bol diviak alebo medved .. ale sam by som tam byt necel ... pred padom z pioniera v 50kph v zakrute na strku (hold ked ti padne packa z prednej, zadna brzdi jak cerstvo naolejovana a podradit nestihnes :-)) a bolo toho este dost vela zazitkou sa vztahuje k lesu a noci, ale aj policajti nejaki boli a tak ...
Steju napísal: inak zaujímavé že tu nikto nespomenul adrenalín v spojení so ženami :)
lebo tie obcasne nervy to asi hravo vyvazia :-D :-D :-D //just 4 fun girls
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Steju napísal:veď skúrený človek dokáže divy :)) a 10 km nieje tak veľa, teda samozrejme ak je to krížom cez les, kríky etc tak je to veľa ale po nejakej cestičke, značke, pohoda... inak zaujímavé že tu nikto nespomenul adrenalín v spojení so ženami :)
Ok, sprav test. Príď k veľkému lesu, počkaj do polnoci, vymeraj si asi kde by si mal ísť a ktorým smerom by si mal mieriť aby si po desiatich kilometroch vyšiel. Pokiaľ ťa cestou nezožere medveď alebo svorka vlkov,vyjdeš, bude deň, trikrát porodíš, 5 krát zosereš a 17 krát požiadaš od Boha o rozhrešenie.
Kilometer krížom v lese je veľa, nie to desať.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

presne , nafajcený clovek a les to nejde vobec dokopy.. Strach je o 1000 krat vacsí... Lebo tych moznosti co sa ti moze v lese stat ti v hlave beha milion..
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

priklanam sa nahuleny nemas sancu prejst cez lesovu ulicku nie to este krizom 10km .. vsetko by si vnimal viac ako " za triezva" .. mozno si len stav mal ze je to les :D

inak co sa tyka adrenalinu .. tak s kamaratmi sme isli takto na vecer 4ia vedla seba po chodniku tiez nahuleny za nami policajne auto .. nehukalo len blikalo majakmi .. spomalovalo ku krajnici .. uz sme rozmyslali kam zahodime polku .. zrazu zastavili vybehol jeden .. vtedy som mal srdce v krku .. uz mi ani nebilo :D a fizel zastavil cava za nami ..asi bol ozraty neviem .. nepamatam .. ale toto bol asi fakt najvacsi adrenalin pre mna :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

prosim niektorych aby nepisali ze adrenalin su skusky, pisomky, testy, monitoringy a dalsie absolutne s tym nesuvisiace situacie...to ze vam lepi zo skusky znamena ze mate STRES nie ADRENALIN, adrenalin je obycajne slovo pre situaciu z ktorej rychlo hladate unik a chcete aby rychlo skoncila...samozrejme neberemu v uvahu adrenalinove sporty a pod...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep napísal:prosim niektorych aby nepisali ze adrenalin su skusky, pisomky, testy, monitoringy a dalsie absolutne s tym nesuvisiace situacie...to ze vam lepi zo skusky znamena ze mate STRES nie ADRENALIN, adrenalin je obycajne slovo pre situaciu z ktorej rychlo hladate unik a chcete aby rychlo skoncila...samozrejme neberemu v uvahu adrenalinove sporty a pod...
Ked sem napisem "Sheep zase trepe, ale na to sme si uz zvykli" budes sa hnevat? :-D Pozri si co je to adrenalin (http://cs.wikipedia.org/wiki/Adrenalin) a co sposobuje. Za adrenalinovu situaciu sa podla mna obecne povazuje situacia, v ktorej sa ti zacne tento hormon vytvarat v zvysenom mnozstve a ma za nasledok rychly tltok srdca, rychle prudenie krvi. Ako tato situacia vznikne nie je podstatne. A ano, je to aj stresova situacia. Pisem to preto, pretoze odsudzujes ludi co povazuju za adrenalin skusku. Napriklad dolezitu skusku na, ktorej zavisi ich dalsie studium a rozhoduje sa ci predchadzajucich xyz rokov nebolo zbytocnych. Alebo situacia kde sa rozhoduje o tvojom dalsom zamestnatni. Toto vsetko je pre ludi adrenalin, pretoze ten pocit.... neda sa to opisat, musis to zazit, ale to si ty nikdy nezazil. Zrejme si niekedy v televizii pocul slovne spojenie adrenalinove sporty a teraz ho hlupo "papagajujes".
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

no mna z vas normalne je***, preco to tak rozoberate, sakra ved to nebolo ani nejak brutal neskoro a mal som baterku a cesta bola uplne v pohodke, to nebolo ako si to mnohy pravdepodobne ludia z mesta predstavuju ze husty les dzungla a tak, normalne na vas je*kam bo niekto tu zalozi temu ja sa zdvoverim a banda volov ma len roznesie, toto forum smeruje do sraciek kluci
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

peterkozel napísal:no mna z vas normalne je***, preco to tak rozoberate, sakra ved to nebolo ani nejak brutal neskoro a mal som baterku a cesta bola uplne v pohodke, to nebolo ako si to mnohy pravdepodobne ludia z mesta predstavuju ze husty les dzungla a tak, normalne na vas je*kam bo niekto tu zalozi temu ja sa zdvoverim a banda volov ma len roznesie, toto forum smeruje do sraciek kluci
Mozes konkretnejsie adresovat tento tvoj prispevok?
Napísať odpoveď