Adrenalin
-
peterkozel
Medium Professional
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Najväčší andrenalín bol a bude asi škola, najmä písomky, testy a odpovede, kedy som vedela, že dnes to bude sakra zlé
. Potom, keď som parkrát išla peši domov okolo tretej štvrtej ráno, bo peniaze na taxi sa niekde minuli
A potom sú to tie klasické adrenalínové situácie, keď je niečo nové a neviem, čo mám čakať.
akoze sorac ale v noci mam lesov pochodenych dost, taborove skusky odvahy (mozno si poviete ze je to pre male deti, ale robia sa ja skusky typu master ktore f&akt nesu pre male deti ) v lese som uz co to prezil , ale fakt si nemyslim ze ket si bol skureny ze si presiel 10 kilakov v noci v lese.. s tym by som mal ja problem (sam by som to fakt nezvladol asi ) uplne triezvy a to nesom dajaka padavka... fakt tomu neverimpeterkozel napísal:mnoho rokov dozadu ked som siel z chlastacky peso domov cez les v noci asi 10.kilakov a furt ma nieco nahanalo,pozorovalo,prenasledovalo(sfajceny jak kkt), alebo ked som stretol v lese besnu lisku...
-
dexter7007
Zablokovaný
-
Kibo
Hardcore addict
1, ked som preletel na dialnici v 160 km/h z laveho pruhu do praveho (holt, mikrospanok je svina)
2, ked som s pozicanou Octaviou II preletel ostrovcek na krizovatke (holt, mikrospanok je svina
)
3, ked ma okradli
4, ked som sa vyrubal na bycikli a zachranka ma musela odviezt do nemocnice
5, ked pred babkinym domom vybuchlo auto, to som sa skoro posral
este toho bolo dost, ja mam pravidelny prisun adrenalinu zabezpeceny
2, ked som s pozicanou Octaviou II preletel ostrovcek na krizovatke (holt, mikrospanok je svina
3, ked ma okradli
4, ked som sa vyrubal na bycikli a zachranka ma musela odviezt do nemocnice
5, ked pred babkinym domom vybuchlo auto, to som sa skoro posral
este toho bolo dost, ja mam pravidelny prisun adrenalinu zabezpeceny
-
peterkozel
Medium Professional
tak to je fakt k posraniu, neviem preco by som si mal vymyslat ty vole, je mi to jedno ci mi veris ale asi ako si hovoril o skautingu ci co tak budes skor ty z toho magor, na slapacku po lese chodim dost casto a neviem co je na tom zvlastne prejst 10.kilakov po lesnych cestach, ak to chces uplne polopatisticky blbe tak to bol usek medzi chatou v rajeckej lesnej a obcou kamenna poruba tak ma neser a vobec budes asi magor aj z toho ze preco by nemohol clovek prejst 10.kilakov na trave a chlaste ked proste musi, nehovorim ze to bolo jednoducheskenner napísal:akoze sorac ale v noci mam lesov pochodenych dost, taborove skusky odvahy (mozno si poviete ze je to pre male deti, ale robia sa ja skusky typu master ktore f&akt nesu pre male deti ) v lese som uz co to prezil , ale fakt si nemyslim ze ket si bol skureny ze si presiel 10 kilakov v noci v lese.. s tym by som mal ja problem (sam by som to fakt nezvladol asi ) uplne triezvy a to nesom dajaka padavka... fakt tomu neverima skurety na bomby mam pochybnosti ci by si tych 10 kilakov presiel aj za bieleho dna
veď skúrený človek dokáže divyskenner napísal:akoze sorac ale v noci mam lesov pochodenych dost, taborove skusky odvahy (mozno si poviete ze je to pre male deti, ale robia sa ja skusky typu master ktore f&akt nesu pre male deti ) v lese som uz co to prezil , ale fakt si nemyslim ze ket si bol skureny ze si presiel 10 kilakov v noci v lese.. s tym by som mal ja problem (sam by som to fakt nezvladol asi ) uplne triezvy a to nesom dajaka padavka... fakt tomu neverima skurety na bomby mam pochybnosti ci by si tych 10 kilakov presiel aj za bieleho dna
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak adrenalinov bolo celkom dost ... na bicykli pred padom to byva vzdy adrenalin jak svina, na lyziach ked ides na hranici vyda/nevyda, cize co to da
, pri nocnom pochode lesom, ked nas islo asi 5 a nieco zacalo vedla nas v krikoch masivne praskat a my sme boli taki unaveni ze sme nevladali ani kricat ani utekat .. nastastie to malo opacny kurz ako my, tak ma to netrapi ci to bol diviak alebo medved .. ale sam by som tam byt necel ... pred padom z pioniera v 50kph v zakrute na strku (hold ked ti padne packa z prednej, zadna brzdi jak cerstvo naolejovana a podradit nestihnes
) a bolo toho este dost vela zazitkou sa vztahuje k lesu a noci, ale aj policajti nejaki boli a tak ...
//just 4 fun girls
lebo tie obcasne nervy to asi hravo vyvaziaSteju napísal: inak zaujímavé že tu nikto nespomenul adrenalín v spojení so ženami
-
erytrocyt
VIP
Ok, sprav test. Príď k veľkému lesu, počkaj do polnoci, vymeraj si asi kde by si mal ísť a ktorým smerom by si mal mieriť aby si po desiatich kilometroch vyšiel. Pokiaľ ťa cestou nezožere medveď alebo svorka vlkov,vyjdeš, bude deň, trikrát porodíš, 5 krát zosereš a 17 krát požiadaš od Boha o rozhrešenie.Steju napísal:veď skúrený človek dokáže divy) a 10 km nieje tak veľa, teda samozrejme ak je to krížom cez les, kríky etc tak je to veľa ale po nejakej cestičke, značke, pohoda... inak zaujímavé že tu nikto nespomenul adrenalín v spojení so ženami
Kilometer krížom v lese je veľa, nie to desať.
-
Point
Professional
priklanam sa nahuleny nemas sancu prejst cez lesovu ulicku nie to este krizom 10km .. vsetko by si vnimal viac ako " za triezva" .. mozno si len stav mal ze je to les 
inak co sa tyka adrenalinu .. tak s kamaratmi sme isli takto na vecer 4ia vedla seba po chodniku tiez nahuleny za nami policajne auto .. nehukalo len blikalo majakmi .. spomalovalo ku krajnici .. uz sme rozmyslali kam zahodime polku .. zrazu zastavili vybehol jeden .. vtedy som mal srdce v krku .. uz mi ani nebilo
a fizel zastavil cava za nami ..asi bol ozraty neviem .. nepamatam .. ale toto bol asi fakt najvacsi adrenalin pre mna 
inak co sa tyka adrenalinu .. tak s kamaratmi sme isli takto na vecer 4ia vedla seba po chodniku tiez nahuleny za nami policajne auto .. nehukalo len blikalo majakmi .. spomalovalo ku krajnici .. uz sme rozmyslali kam zahodime polku .. zrazu zastavili vybehol jeden .. vtedy som mal srdce v krku .. uz mi ani nebilo
prosim niektorych aby nepisali ze adrenalin su skusky, pisomky, testy, monitoringy a dalsie absolutne s tym nesuvisiace situacie...to ze vam lepi zo skusky znamena ze mate STRES nie ADRENALIN, adrenalin je obycajne slovo pre situaciu z ktorej rychlo hladate unik a chcete aby rychlo skoncila...samozrejme neberemu v uvahu adrenalinove sporty a pod...
-
t0m4s3
Admin
Ked sem napisem "Sheep zase trepe, ale na to sme si uz zvykli" budes sa hnevat?Sheep napísal:prosim niektorych aby nepisali ze adrenalin su skusky, pisomky, testy, monitoringy a dalsie absolutne s tym nesuvisiace situacie...to ze vam lepi zo skusky znamena ze mate STRES nie ADRENALIN, adrenalin je obycajne slovo pre situaciu z ktorej rychlo hladate unik a chcete aby rychlo skoncila...samozrejme neberemu v uvahu adrenalinove sporty a pod...
-
peterkozel
Medium Professional
no mna z vas normalne je***, preco to tak rozoberate, sakra ved to nebolo ani nejak brutal neskoro a mal som baterku a cesta bola uplne v pohodke, to nebolo ako si to mnohy pravdepodobne ludia z mesta predstavuju ze husty les dzungla a tak, normalne na vas je*kam bo niekto tu zalozi temu ja sa zdvoverim a banda volov ma len roznesie, toto forum smeruje do sraciek kluci
-
t0m4s3
Admin
Mozes konkretnejsie adresovat tento tvoj prispevok?peterkozel napísal:no mna z vas normalne je***, preco to tak rozoberate, sakra ved to nebolo ani nejak brutal neskoro a mal som baterku a cesta bola uplne v pohodke, to nebolo ako si to mnohy pravdepodobne ludia z mesta predstavuju ze husty les dzungla a tak, normalne na vas je*kam bo niekto tu zalozi temu ja sa zdvoverim a banda volov ma len roznesie, toto forum smeruje do sraciek kluci