a ten je napr. zlepsenie medziludskych vztahov,
Free HUGS - Objatie zadarmo :)
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
nie on tym chcel povedat ze tu nejde o to KOHO objimas!! lebo ty by si objal nejaku kocku radsej ako deda..ale tu ide o PRINCIP toho objimania!!!
a to znamena objat hoc aj bezdomovca, mladych , starych , skaredych aj peknych bez vynimky..nie len pekne baby! 
ĎAKUJEMEritrea napísal:nie on tym chcel povedat ze tu nejde o to KOHO objimas!! lebo ty by si objal nejaku kocku radsej ako deda..ale tu ide o PRINCIP toho objimania!!!
a ten je napr. zlepsenie medziludskych vztahov,a to znamena objat hoc aj bezdomovca, mladych , starych , skaredych aj peknych bez vynimky..nie len pekne baby!
-
midnight_man
Guru
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
presne tak... Navyše nie je pekné neposudzovať ľudí podľa veku a vzhľadu... Dovoľte mi príklad: tým, že objímeš cudzieho človeka, tak mu zlepšíš náladu, aj keď bude z toho možno zo začiatku v rozpakoch, tak potom, až bude kráčať ulicou ďalej, sa nad tým určite v duchu pousmeje... Keď príde do roboty, porozpráva o tom kolegovi, pobavia sa a napr. im stúpne pracovná morálka... Navyše človek, ktorý sa cíti lepšie, šťastne, tak hoci aj nevedome rozdáva túto pozitívnu energiu ďalej... Pochváli podriadeného, zavolá priateľovi, ktorého dlho nevidel, atď... Čo na záver? Kto čo vysiela, to sa mu aj vraciaEritrea napísal:nie on tym chcel povedat ze tu nejde o to KOHO objimas!! lebo ty by si objal nejaku kocku radsej ako deda..ale tu ide o PRINCIP toho objimania!!!
a ten je napr. zlepsenie medziludskych vztahov,a to znamena objat hoc aj bezdomovca, mladych , starych , skaredych aj peknych bez vynimky..nie len pekne baby!
zaujimavy postreh .. ja ti dam k+SRneC napísal:myslim ze kazdy z vas co tu omiela tu mentalitu slovakov sa len za to schovava a s tymto objatim by mal problem. je to akesi alibi podla MOJHO NAZORU ..ak sa niekomu bude chciet tak mi oponujte inak ako k-..mozno bude aj diskuze
hmm uznavam ... tak potom sme mi tu hojkaci vsetci niejaky nad casovyconechito napísal:mozno, ze mas trochu aj pravdu, ale musis uznat ze slovaci nie su velmi na takeho veci..vacsina si mysli asi tolko "ze to co za blbost zase vymysleleli ty americania"
![]()
ale podla mna je v tom napade nieco pekne..take ludske a pozitivne
Re: Free HUGS - Objatie zadarmo :)
včera 1. mája som na hlavnej v Košiciach spolu so svojou sesterkou a kamoškou rozdávali "objatia zadarmo" ... bol to ten najúžasnejší pocit na svete... naozaj... ľudom sme zlepšovali deň a bol to super pocit... hneď na začiatku sme objali jednu babku a tá sa rozplakala a ďakovala nám za to čo robíme... objímali nás ľudia všetkých kategórií ..fatili sa s nami ... objímali sme Slovákov.. Maďarov... Talianov..Francúzov.. Angličanov.. nerobili sme rozdiely a ľudom sa to páčilo... bol to jeden z najkrajších dní v mojom živote...a určite si to ešte zopakujem.. x))