Free HUGS - Objatie zadarmo :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Eritrea
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

nie on tym chcel povedat ze tu nejde o to KOHO objimas!! lebo ty by si objal nejaku kocku radsej ako deda..ale tu ide o PRINCIP toho objimania!!!
a ten je napr. zlepsenie medziludskych vztahov, :) a to znamena objat hoc aj bezdomovca, mladych , starych , skaredych aj peknych bez vynimky..nie len pekne baby! :evil:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Eritrea napísal:nie on tym chcel povedat ze tu nejde o to KOHO objimas!! lebo ty by si objal nejaku kocku radsej ako deda..ale tu ide o PRINCIP toho objimania!!!
a ten je napr. zlepsenie medziludskych vztahov, :) a to znamena objat hoc aj bezdomovca, mladych , starych , skaredych aj peknych bez vynimky..nie len pekne baby! :evil:
ĎAKUJEM
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

sorry ludia ale je to ptakovina podla mna, polda mna zakladatelia tej kampane maju nato asi iny nazor...ako ti zvysni...skratka neviem co by som si mal mysliet ak idem po ulici a zacal by a obijmat nejaky cudzi clovek, najskor by som si onom myslel ze je debil s dobrym umyslom.... :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Sheep napísal:skratka neviem co by som si mal mysliet ak idem po ulici a zacal by a obijmat nejaky cudzi clovek, najskor by som si onom myslel ze je debil s dobrym umyslom.... :D
keby to bola daka pekna babenka tak neviem neviem :D :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

midnight_man napísal:keby to bola daka pekna babenka tak neviem neviem :D :D
efekt by bol asi lepsi ale inak by som si tiez myslel ze nieje uplne OK :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nie nadarmo som zakladajucim clenom Free Hugs Comitee ci ako sa to vola. kua ibaze niekedy aj ja bych potreboval tieto sluzby. :)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

no celkom sranda to môže byť.. ja by som sa zapojil určite keby niekoho takého na ulici stretnem... ale ako už bolo viackrát spomenuté mentalita slovákov hovorí sama za seba ... ale myslím že mladý by to pochopili a pridali by sa.. teda ja určite ;-)
wwannessa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wwannessa »

ako napad je to mile, ale pochybujem ze na Slovensku by sa naslo dost ludi ktori by nieco take podporili.. :?
hoci ja osobne by som kludne niekoho z nich objala :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

s nasou mentalitou????nidky.........ale ja by som dotoho siel........
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Eritrea napísal:nie on tym chcel povedat ze tu nejde o to KOHO objimas!! lebo ty by si objal nejaku kocku radsej ako deda..ale tu ide o PRINCIP toho objimania!!!
presne tak... Navyše nie je pekné neposudzovať ľudí podľa veku a vzhľadu... Dovoľte mi príklad: tým, že objímeš cudzieho človeka, tak mu zlepšíš náladu, aj keď bude z toho možno zo začiatku v rozpakoch, tak potom, až bude kráčať ulicou ďalej, sa nad tým určite v duchu pousmeje... Keď príde do roboty, porozpráva o tom kolegovi, pobavia sa a napr. im stúpne pracovná morálka... Navyše človek, ktorý sa cíti lepšie, šťastne, tak hoci aj nevedome rozdáva túto pozitívnu energiu ďalej... Pochváli podriadeného, zavolá priateľovi, ktorého dlho nevidel, atď... Čo na záver? Kto čo vysiela, to sa mu aj vracia :wink:
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

neviem, ale keby som mal robit toho ujca s tou cedolou urcite by mi to nevadilo. ale rozhodne nie na slovensku, v cechach a inych blizkych krajinach. ale myslienka he to 100% perfektna. (hehe kto ste videli Samotarov, spomente si na objimutia tam)
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

zelovoc napísal:nie nadarmo som zakladajucim clenom Free Hugs Comitee ci ako sa to vola.
lol, to určite si, ked ani presne nevies jak sa to vola :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

podla mna zvlastny napad... no keby ma niekto chcel objat len tak spontanne, tak tomu by som sa nebranil, ale toto je take umele :roll:
conechito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa conechito »

mne sa to zda ako mily, pozitivny napad..ale v tychto koncinach fakt nerealny, lebo slovaci nemaju na to vhodnu mentallitu..
ale napr. ja by som sa na to nechala ukecat :P (ale ja som stale vinimka)..alebo ako kamos hovori "mensina"
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

myslim ze kazdy z vas co tu omiela tu mentalitu slovakov sa len za to schovava a s tymto objatim by mal problem. je to akesi alibi podla MOJHO NAZORU ..ak sa niekomu bude chciet tak mi oponujte inak ako k-..mozno bude aj diskuze :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

SRneC napísal:myslim ze kazdy z vas co tu omiela tu mentalitu slovakov sa len za to schovava a s tymto objatim by mal problem. je to akesi alibi podla MOJHO NAZORU ..ak sa niekomu bude chciet tak mi oponujte inak ako k-..mozno bude aj diskuze :)
zaujimavy postreh .. ja ti dam k+ :P .. tazko povedat mozno nieco na tom je ved keby sme sa tu vsetci neohanali tou mentalitou tak hned by bolo par ludi co by sa mohli ohanat .. a mozno je problem prave v tom ze kazdy povie ze ten druhy by to nerobil a ze je to mentalitou no pri tom ani on sam to nerobi hmm ....
conechito
Amateur
Amateur

mozno, ze mas trochu aj pravdu :wink: , ale musis uznat ze slovaci nie su velmi na takeho veci..vacsina si mysli asi tolko "ze to co za blbost zase vymysleleli ty americania" :?
ale podla mna je v tom napade nieco pekne..take ludske a pozitivne :smt056
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

conechito napísal:mozno, ze mas trochu aj pravdu :wink: , ale musis uznat ze slovaci nie su velmi na takeho veci..vacsina si mysli asi tolko "ze to co za blbost zase vymysleleli ty americania" :?
ale podla mna je v tom napade nieco pekne..take ludske a pozitivne :smt056
hmm uznavam ... tak potom sme mi tu hojkaci vsetci niejaky nad casovy :D si spravime niejaku obimaciu party :D a mozno sa niektory slovaci i pridaju 8) :D
conechito
Amateur
Amateur

hej hojko hugs party :hug:
Tia
Novice
Novice

Re: Free HUGS - Objatie zadarmo :)

Príspevok od používateľa Tia »

včera 1. mája som na hlavnej v Košiciach spolu so svojou sesterkou a kamoškou rozdávali "objatia zadarmo" ... bol to ten najúžasnejší pocit na svete... naozaj... ľudom sme zlepšovali deň a bol to super pocit... hneď na začiatku sme objali jednu babku a tá sa rozplakala a ďakovala nám za to čo robíme... objímali nás ľudia všetkých kategórií ..fatili sa s nami ... objímali sme Slovákov.. Maďarov... Talianov..Francúzov.. Angličanov.. nerobili sme rozdiely a ľudom sa to páčilo... bol to jeden z najkrajších dní v mojom živote...a určite si to ešte zopakujem.. x)) :smt049
Napísať odpoveď