Problem s mikrofonom

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Problem s mikrofonom

Príspevok od používateľa Blade.m »

nejde mi mikrofon cim to moze byt??mam pripojenie aj v predu aj v zadu ale ani jedno mi nejde
danpark
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

no napísal si nám fakt super podrobnosti , môžeš mať zlé nastavenie zvukovky , poškodený mikrofón alebo jeho kábel , povedz ako nejde , v čom si ho a ako skúšal a tak , veď to opíš , to je ako keby som povedal nehce sa mi prdnúť ani grgnúť , čo s tým ? navyše mikrofón je záležitosťou pár korún , takže pri najhoršom môžeš meniť okamžite
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Blade.m »

no skusal som 3 mikrofony 2pouzite a 1novy a vsetky funguju na inych PC idu len na mojom nie...normalne som o zapojil do zvukovky v nastaveniach som si tam nasiel mikrofon a to vsetko a nejde stale neviem preco
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no frajerka mala taky isty problem. bolo to v tom, ze sice nainstalovala ovladac, ale ten bol daky divny a sice siel a aj hudba sla. proste vsetko, ale mikrak vobec. bol to problem so 64bit :) aky mas CPU, dosku, zvukovku ?
technix
Novice
Novice

Príspevok od používateľa technix »

Ja mam presne ten istý problem mam AC97, doska MSI nahodené ovladače a mikrofon nesnima zvuk.

-turtlak to akože ovladač bol pre 64bit. Win.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

to akoze bolo strastiplne skusanie vsetkeho mozneho. a tiez to bola AC97 zvukovka ;) nakoniec sa to vyriesilo nejakym uplne inym ovladacom ako bol na CD k doske. fakt mi je divne, ze na original CD k doske bol nefunkcny ovladac. no ale to ma az tak nerekvapilo. kupil som davnejsie lightscribe napalovacku a ovladac na lightscribe tam bol tiez nefunkcny. prekvapenie ako sa patri teda :D treba hladat iny ovladac. ten na CD nemusi byt dobry ;)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

tebe ide hudba vsetko ale majk nejde ? alebo ako lebo ked ani hudba nejde moze byt odpecena zvukovka
Napísať odpoveď