no napísal si nám fakt super podrobnosti , môžeš mať zlé nastavenie zvukovky , poškodený mikrofón alebo jeho kábel , povedz ako nejde , v čom si ho a ako skúšal a tak , veď to opíš , to je ako keby som povedal nehce sa mi prdnúť ani grgnúť , čo s tým ? navyše mikrofón je záležitosťou pár korún , takže pri najhoršom môžeš meniť okamžite
no skusal som 3 mikrofony 2pouzite a 1novy a vsetky funguju na inych PC idu len na mojom nie...normalne som o zapojil do zvukovky v nastaveniach som si tam nasiel mikrofon a to vsetko a nejde stale neviem preco
no frajerka mala taky isty problem. bolo to v tom, ze sice nainstalovala ovladac, ale ten bol daky divny a sice siel a aj hudba sla. proste vsetko, ale mikrak vobec. bol to problem so 64bit aky mas CPU, dosku, zvukovku ?
to akoze bolo strastiplne skusanie vsetkeho mozneho. a tiez to bola AC97 zvukovka nakoniec sa to vyriesilo nejakym uplne inym ovladacom ako bol na CD k doske. fakt mi je divne, ze na original CD k doske bol nefunkcny ovladac. no ale to ma az tak nerekvapilo. kupil som davnejsie lightscribe napalovacku a ovladac na lightscribe tam bol tiez nefunkcny. prekvapenie ako sa patri teda treba hladat iny ovladac. ten na CD nemusi byt dobry