ktory pc do 11 000 si mam vybrat stadeto
http://www.changecomputer.sk/main.php?act=konfiguruj
Kery komp
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ak chceš do 11 teda tak home uni plus ,alebo PC game ,no ja ti radím zainvestuj ešte trošičku na PC Game Plus za 13 , lebo ten sempron je nehorázna kktina , totálny pitch + game plus má lepšiu grafu a rýchlejšiu pamäť , narozdiel od sempronu , ktorý má stále 7300GS grafu a 533Mhz pamäť .. no proste z týchto by som neradil ani jeden , ale ako vidno finančné obmedzenie tvojej osoby tak z tých do 11 neuvažuj nad inými ako "Home Uni Plus" a "PC Game" .. ale ak zainvestuješ teda tak aspoň "PC Game Plus"
Uplne suhlasim trochu dohod a mas to celkom v pohode zostavu..a zahras aj nejaku hrudanpark napísal:ak chceš do 11 teda tak home uni plus ,alebo PC game ,no ja ti radím zainvestuj ešte trošičku na PC Game Plus za 13 , lebo ten sempron je nehorázna kktina , totálny pitch + game plus má lepšiu grafu a rýchlejšiu pamäť , narozdiel od sempronu , ktorý má stále 7300GS grafu a 533Mhz pamäť .. no proste z týchto by som neradil ani jeden , ale ako vidno finančné obmedzenie tvojej osoby tak z tých do 11 neuvažuj nad inými ako "Home Uni Plus" a "PC Game" .. ale ak zainvestuješ teda tak aspoň "PC Game Plus"
poskladaj nove pc s komponentov ,cele sa to neoplatiii .......ja by som zobral na tvojom mieste nieco ako AMD X2 3600+,dosku nejaku na sposob ASUS M2N,1-2gb 667mhz ram,ati X1950GT alebo ak chces usetrit aj 2600XT,disk nejaku 200gb a ostatne si doladis ...a kupis to za cenu okolo 10000 urcite a mas to celkom slusny komp