Kery komp

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Kery komp

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ktory pc do 11 000 si mam vybrat stadeto

http://www.changecomputer.sk/main.php?act=konfiguruj
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

ak chceš do 11 teda tak home uni plus ,alebo PC game ,no ja ti radím zainvestuj ešte trošičku na PC Game Plus za 13 , lebo ten sempron je nehorázna kktina , totálny pitch + game plus má lepšiu grafu a rýchlejšiu pamäť , narozdiel od sempronu , ktorý má stále 7300GS grafu a 533Mhz pamäť .. no proste z týchto by som neradil ani jeden , ale ako vidno finančné obmedzenie tvojej osoby tak z tých do 11 neuvažuj nad inými ako "Home Uni Plus" a "PC Game" .. ale ak zainvestuješ teda tak aspoň "PC Game Plus"
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ak si chces skutocne nieco zahrat, tak mozes skrnut tie s grafikou 7300GS, dnes uz ani ta 7600GS nie je ziadna vyhra, ale ak je naozaj rozpocet takto obmedzeny, tak moze byt aj ta.
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

co tak si radsej poskladat vlastne pc ,vela na tom usetris a nemusis rozmyslat nad tym ake smejdy tam daju oni
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Ako tomase viem ze to su smejdy no ja s mojou ATI X300 som rozbehal S.T.A.L.K.E.R na 1024x768 midium efekty a isiel v pohode bez sekania a je to iba X300 co je nic !!!
mischo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mischo »

danpark napísal:ak chceš do 11 teda tak home uni plus ,alebo PC game ,no ja ti radím zainvestuj ešte trošičku na PC Game Plus za 13 , lebo ten sempron je nehorázna kktina , totálny pitch + game plus má lepšiu grafu a rýchlejšiu pamäť , narozdiel od sempronu , ktorý má stále 7300GS grafu a 533Mhz pamäť .. no proste z týchto by som neradil ani jeden , ale ako vidno finančné obmedzenie tvojej osoby tak z tých do 11 neuvažuj nad inými ako "Home Uni Plus" a "PC Game" .. ale ak zainvestuješ teda tak aspoň "PC Game Plus"
Uplne suhlasim trochu dohod a mas to celkom v pohode zostavu..a zahras aj nejaku hru :)
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

poskladaj nove pc s komponentov ,cele sa to neoplatiii .......ja by som zobral na tvojom mieste nieco ako AMD X2 3600+,dosku nejaku na sposob ASUS M2N,1-2gb 667mhz ram,ati X1950GT alebo ak chces usetrit aj 2600XT,disk nejaku 200gb a ostatne si doladis ...a kupis to za cenu okolo 10000 urcite a mas to celkom slusny komp
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté