ROZCHOD

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

will.i.am napísal:Moj prispevok ti asi nepomoze a ani ta nepotesi...
Ale vcera mi priatelka napisala na icq (a to som ani enbol online, len mi poslal sms ze mi nieco napisala) ze to uiz dalej nema zmysel. BOli sme spolu sice "len" po orka, ale aj tak miloval som ju nadovsetko a astale milujem... Bude tazke to rozchodit. Jr mi z toho velmi nanic. Nechapem ako mi mohla este v piatok povedat, ze ma miluje...
To je typicke pre zeny, uz sme to tu aj rozoberali... jednoducho v jeden den tvrdi, ze ta miluje a potom zrazu rozchod a ani nevies preco. Ale zaraza ma, ze ti to napisala na icq a nepovedala osobne :?
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

will.i.am napísal:Moj prispevok ti asi nepomoze a ani ta nepotesi...
Ale vcera mi priatelka napisala na icq (a to som ani enbol online, len mi poslal sms ze mi nieco napisala) ze to uiz dalej nema zmysel. BOli sme spolu sice "len" po orka, ale aj tak miloval som ju nadovsetko a astale milujem... Bude tazke to rozchodit. Jr mi z toho velmi nanic. Nechapem ako mi mohla este v piatok povedat, ze ma miluje...
moja kamoska 18krat chodi z jednym chalanom on ju bije ale nedokaze ju opustit...je mi jej luto
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Tak to je dosť drsné. Ja som aspoň pozbierala všetku silu a česť a povedala mu to osobne...
Asi je niečo vo vzduchu... Nezaložíme klub rozídených? :wink: Ale nie, držím palce, viem, aké to teraz máš.... Ale môžem povedať, že časom sa to zlepšuje.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

GothaR napísal:To je typicke pre zeny, uz sme to tu aj rozoberali... jednoducho v jeden den tvrdi, ze ta miluje a potom zrazu rozchod a ani nevies preco. Ale zaraza ma, ze ti to napisala na icq a nepovedala osobne :?
Ked sme sa dali dokopy, tak sme si slubili, ze ak by sme sa nahodou rozisli, tak si to povieme osobne, ziedne icq, telefon ani sms... No velmi sa mi ospravedlnovala, ze je taka zbabela a nevie mi to povedat do oci. No casom to urcite prejde, ale viem ze ostane navzdy v mojom srdci :(
zuzkazuzka napísal:Tak to je dosť drsné. Ja som aspoň pozbierala všetku silu a česť a povedala mu to osobne...
Asi je niečo vo vzduchu... Nezaložíme klub rozídených? :wink: Ale nie, držím palce, viem, aké to teraz máš.... Ale môžem povedať, že časom sa to zlepšuje.
mas pravdu aj jedna kamoska mi povedala, ze nejak vela ludi ma problemy so vztahmi... asi zalozime ten klub, mozno sa budeme citit lepsie...
Najviac ma mrzi ked si predstavim, co vsetko som s nou chcel este zazit a uz nezazijem... :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

will.i.am napísal:Najviac ma mrzi ked si predstavim, co vsetko som s nou chcel este zazit a uz nezazijem... :(
To je vzdy tak...kedy a kde sa zaklada klub? :D
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

ahoj zuzka.
preco si mu neskusila dat este sancu???
po dlhorocnom vztahu je rozchod urcite veeeelmi bolestivy...
ale spravila si,co si chcela a dufam,ze to nelutujes..
ano,rozchod boli..
mna bolel,teba boli,kazdeho,kto vo vztahu miloval - rozchod boli..
musis sa zbavit myslienok o nom..musis zabudnut..pojde to pomaly,veeelmi pomaly,ale pojde..ucidis..
hovori sa,ze zabudat budes polovicu casu,co ste spolu chodili..
ak ste spolu boli 2r. zabudat budes aspon rok..
a je to tak..
ja som vzdy trpela..ale nastastie..vzdy,ked som sa s niekym rozisla,vzdy som nasla niekoho dalsieho..tak to bolo aj pri terajsom priatelovi,pomohol mi zabudnut na nevydareny vztah a dnes sme spolu uz vyse 5r.
vela ti pomozu kamosi a mozno aj rodina..
schovaj vsetky veci,ktore ti ho pripominaju..
nenavstevuj miesta,kam ste chodili..
a zabudnes..

vela sil pri zabudani ti prajem
cmuk
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

ZUZKAZUZKA-Ak si pisala nejaku dobu do zadu,ze si mala krizu a za si ju vyriesila,tak som ti chcel vtedy napisat,ze to dlho nevydrzi,no nechcel som byt neprijemny...No chcel by som sa opytat na nieco a je mozne,ze to bude pre teba dost osobne,takze ak neodpovies,nic sa nedeje-Je to kvoli niekomu inemu,presnejsie-kvoli tomu dotycnemu co si pisala o nom v minulosti?
K teme-proste musis byt troska egoista a hlavne si nic nevycitat-vsak to nebolo zo dna na den a proste o tom je zivot-hladat si to svoje stastie...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

will.i.am napísal:Najviac ma mrzi ked si predstavim, co vsetko som s nou chcel este zazit a uz nezazijem... :(
presne viem, ako to myslíš... my sme tiež mali veľké plány... dovolenky, výlety, spoločný business... Vie ma to pekne zamrzieť, keď si na to spomeniem. Nie je jednoduché len tak hodiť všetko za hlavu a ísť ďalej... Stretávam sa však s milými ľuďmi + mám dosť veľa roboty v práci + stále niekam cestujem a tak aspoň nemám čas byť na jednom mieste a užierať sa spomienkami a plánmi do budúcnosti. Uvedomila som si, že musím byť trochu sebecká a myslieť na seba, svoju budúcnosť, svoje šťastie... To ma teraz celkom ženie vpred. Občas prídu na mňa chvíle, keď jednoducho nechcem nikoho vidieť a chvíľu len tak rozmýšľať nad tým všetkým... Ale nikam to nevedie... Musím ísť ďalej a robiť to, čo mi robí radosť a z čoho sa teším...
maryinka napísal:preco si mu neskusila dat este sancu???
Vieš, vzťahy sú o dvoch ľuďoch a keď vidíš, že zrazu si na to sama a druhá strana nemá prirodzený záujem sa o vzťah starať, tak ťa postupne opustia všetky sily a chuť... Najmä keď sa rovnaká situácia už v minulosti zopakovala, ja som sa snažila to zachrániť a myslela som si, že sa to podarilo... Nevstúpiš 2x do tej istej rieky a preto som si povedala, že bude lepšie to ukončiť ako sa na niečo hrať. Musíš byť k sebe úprimná.
maryinka napísal:hovori sa,ze zabudat budes polovicu casu,co ste spolu chodili..ak ste spolu boli 2r. zabudat budes aspon rok..
No, podľa tejto rovnice budem zabúdať 4 roky... No, ale nechcem zabudnúť, chcem si len uchovať všetko to pekné a žiť jednoducho ďalej.... A ďakujem za podporu. :)
dudo02 napísal:Je to kvoli niekomu inemu,presnejsie-kvoli tomu dotycnemu co si pisala o nom v minulosti?
Nie. To bol úplne iný príbeh aj iná situácia.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

dudo02 napísal:proste musis byt troska egoista a hlavne si nic nevycitat-vsak to nebolo zo dna na den a proste o tom je zivot-hladat si to svoje stastie...
tak tak toto bolo pekne napisane :wink: ... ono si ta to stastie zas raz najde ako i kazdeho z nas (dufam hehe) a z toho vztahu ako pises si nechaj vsetko to pekne spominaj na okamihy pri ktorych vam bolo spolu fajn netrap sa nad tym ako to boli teba i jeho ... proste skus ist pomalicky krok za krokom dalej a o niejaky cas uz budes len s usmevom spominat na vsetko pekne co ste spolu zazili
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zuzi prepac ze mimo tvoju temu ale Gergy ... kym si ich neprisithol pri niecom "dolezitom" tak tvoje obavy nemusia byt na mieste ...
Samozrejme ak si ich stretol pri vasnivom bozkavani ... tak niet pochyb ...
Ale tiez som to zazil a Takyto podvod ak sa ti priatelka prizna sa da este nejako prezit ... sice to na 95% znamena rozchod ale je to ovela jemnejsie ako keby si ich mal pri tom pristihnut ... Zazil som to viem o com hovoris a dost to so mnou zatriaslo ...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vidim ze by sme mohli zalozit klub tragedov. zuzano, kvoli tomu ako sa citi sa netrap. je chlap, takze to prezije. potom zisti ze mu je celkom fajn a ze to mal spravit on a skor. zachvilu to bude rok co som sam a je mi celkom fajn. robim to co ma bavi a idem hocikam, hocikedy s hocikym a nemusim nic vysvetlovat. on v tom tiez najde po case zalubenie. neboj sa nic. keby sa ludia kvoli rozchodom mali samovrazdit tak tu nikto nieje.
ak ti v tom vztahu chybalo vzrusenie tak si myslim ze si spravila chybu. ak ste na seba nemali cas ok. ak ste si na seba zvykli a bola nuda tak cochvila zistis ze aj ta nuda bola fajn. ale bolo to tvoje rozhodnutie tak si za nim stoj a nesnaz sa uz nikdy vratit spat. uz nan nemas narok.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

zelovoc napísal:ak ti v tom vztahu chybalo vzrusenie tak si myslim ze si spravila chybu. ak ste na seba nemali cas ok. ak ste si na seba zvykli a bola nuda tak cochvila zistis ze aj ta nuda bola fajn. ale bolo to tvoje rozhodnutie tak si za nim stoj a nesnaz sa uz nikdy vratit spat. uz nan nemas narok.
no myslim ze zuzka sa ani nechce vratit spät :wink: ...no a k tomu ci to bola chyba by som trochu namietal ... tak nevidis presne pod povrch ake to cele bolo tusim ze zuzka i pisala ze sa to snazila zachranit a trvalo to uz dlhsie , ale ze uz proste nevidela inej moznosti ako to teda skoncit ... a preto to bolo mozno pre obe strany i ked velmi tazke ale spravne rozhodnutie
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ved ja neodsudzujem. tiez do toho nevidim. len som dal 3 potencionalne priciny, ktore to sposobuju. zuzanu nepoznam, takze mne to je prakticky na salame aky mali vztah. len hovorim ze pokial boli nejake trivialne priciny tak to nebol dobry napad, ak vaznejsie ok, a ze ked sa uz rozhodla tak nech nazor nemeni. co je na tom zle? :) a lutovat nemusi nikoho.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ako som už písala, nebolo to náhle skratové rozhodnutie. Dlho to vrelo a dlho sa nič nezmenilo, nech sme sa snažili ako sme vedeli. Myslím, že to bolo dobré rozhodnutie, i keď bolestivé... Život ide ďalej a už to nejako predýchavam aj ja aj on...

Pravdou ale je, že do toho vzťahu vidíme len my dvaja - o to viac je prekvapené celé moje okolie, ktoré nás pokladalo za dokonalý pár. Ale vzťah je len o nás a my musíme najlepšie vedieť, v akom je stave.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

skoro tyzden po tom ako mi to napisala ma este zozierala akoby nejaka (falosna) nadej. vsera mi dala najavo, ze uz ziadnu nadej nemam. nejako sa cez to dostanem.
problem je v tom ze sme boli rpedtym velmi dobri kamarati. a ja o nu nechcem prist. a preto som sa rozhodol na mesiac s nou prerusit vsetky kontakty. potom si popiseme aspon na icq a niekedy (dost) neskor sa stretneme...
stale ma ma totiz rada, len ma uz nemiluje co ma strasne boli ale snad sa z toho dostanem...

//Edit: pre toho kto mi dal K+ boli sme spolu len pol roka ale o to viac som sa na nu naviazal... a dakujem
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Len malý update pre všetkých, ktorí sa mi tu snažili pomôcť:
Nedávno sme mali výročie nášho vzťahu. Ja som tomu neprikladala žiadnu dôležitosť, keďže už niet čo oslavovať. No ale on urobil niečo, čo môže byť snom každej ženy - vyzdobil mi spálňu kvetmi! Bolo ich asi 500 a boli úúúplne všade! Bolo to asi najromantickejšie gesto, aké si viem momentálne predstaviť a navyše bolo naplánované za mojim chrbtom a tak si viete predstaviť ten šok, čo som zažila. Viem, že to bol posledný pokus o záchranu z jeho strany a viem, že ho to stálo veľa energie, času, peňazí a v neposlednej rade očakávaní. No prišlo to príliš neskoro... Dosť ma to vzalo a všetko sa mi znovu začalo vracať...

Pár dní potom sme sa stretli ako rozumní ľudia, trochu sa porozprávali, poplakali a vysvetlili si situáciu. Vie, že to nie je len také chvíľkové skratové správanie z mojej strany a že šance teraz žiadne nie sú. Chcel, aby som mu povedala, že je to definitívny rozchod, aby sa mohol posunúť ďalej... Tak som mu to povedala a myslím, že sa nám teraz obom viac uľavilo. Sme v občasnom mailovom kontakte a mám pocit, že si začína uvedomovať všetky tie drobné veci, ktoré prispeli k zániku nášho vzťahu. Obom nám to pomôže a posilní nás to do budúcnosti.

Je mi len ľúto, že som ho ranila a toho pocitu sa už asi nikdy nezbavím...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

najhorie na tom je ze tie male detaily to mozu pokazit.a tie male detaily zakryju tie krasne velke veci co spolu 2ja zaziju- je to smutne ale je to tak...
a to s tym ocakavanim to je asi najhorsie. ked si clovek mysli, ze je to len take skratove chovanie, ze to toho 2heho prejde... a trapi sa az kym mu neda priamo najavo, ze dalsia cesta spolu nevedie...
je to skoda. je mi ho dost luto, pretoze prezivam nieco dost podobne. no jemu je este asi o dost horsie. ale neodsudzujem ani teba ani moju byvalu. jednoducho ak je to prec neda sa to umelo udrziavat, to nema ziadny zmysel...
smutny49
Novice
Novice

Príspevok od používateľa smutny49 »

veru tak ..je to stare pravidlo ze velke veci padaju na malickostiach..co uz..tak to na svete chodi..je mi luto tvojho byvaleho ale aj teba a vsetkych ktori si taketo nieco museli prezit alebo prezivaju ..nieje to nic jednoduche ci uz pre jednu stranu alebo stranu druhu
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

will.i.am napísal:najhorie na tom je ze tie male detaily to mozu pokazit.a tie male detaily zakryju tie krasne velke veci co spolu 2ja zaziju- je to smutne ale je to tak
Julius Ceasar povedal : Velke vítaztva sa vzdy skladaju z maličkostí...... no nikdy by som si nedomyslel ze sa to da aj takto na vstahy preniest :( :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Enduro3333 napísal:Julius Ceasar povedal : Velke vítaztva sa vzdy skladaju z maličkostí...... no nikdy by som si nedomyslel ze sa to da aj takto na vstahy preniest :( :wink:
Vies enduro...cely zivot sa sklada z malickosti :) ani sa to nezda ale cely tvoj..moj..a den vsetkych ostatnych tuna na fore sa sklada s malickosti ktore tvoria jeden celok..laska a vztahy niesu na tom inac..tak ako vedia malickosti vztah posilnit..kazda krasna a prijemna chvilkavztah posilnuje...tak vedia tieto veci vztah postupne rozlozit..rozolozit ho na take marne kusky ze nakoniec sa zbadame a vsetko je prec..a uz to nieje to co bolo predtym...a vidis..zuzka ho ma rada..aj on ju ved 500 ruzi v spalni si nenajde kazde dievca len tak doma...no uz to nieje ono....stali sa veci ktore sa stat nemali a tie "malickosti" sposobili to ze je to vsetko nanic :( cize si treba daat pozor na kazdu blbovinu..na vsetko..lebo sa nam moze stat ze sa jedneho dna zobudime a fakt bude vsetko nanic :?
Napísať odpoveď