No heh ja som toto už niečo podobne spravil ...pre jednu moju velku lasku ked mala prist ku mne v vecer tak sme boli na romantickej večeri a ked prišla ku mne do izby našla v izbe zapalene sviečky bolo ich 10 a postel a cestu k posteli vystalnu lupienkami ruží.....midnight_man napísal:Vies enduro...cely zivot sa sklada z malickostiani sa to nezda ale cely tvoj..moj..a den vsetkych ostatnych tuna na fore sa sklada s malickosti ktore tvoria jeden celok..laska a vztahy niesu na tom inac..tak ako vedia malickosti vztah posilnit..kazda krasna a prijemna chvilkavztah posilnuje...tak vedia tieto veci vztah postupne rozlozit..rozolozit ho na take marne kusky ze nakoniec sa zbadame a vsetko je prec..a uz to nieje to co bolo predtym...a vidis..zuzka ho ma rada..aj on ju ved 500 ruzi v spalni si nenajde kazde dievca len tak doma...no uz to nieje ono....stali sa veci ktore sa stat nemali a tie "malickosti" sposobili to ze je to vsetko nanic
cize si treba daat pozor na kazdu blbovinu..na vsetko..lebo sa nam moze stat ze sa jedneho dna zobudime a fakt bude vsetko nanic
Ide o to ze teraz nechcem žiadnu a ani ma žiadna nezaujima a ani svet okolo mna ma moc nezaujima a nehlasim sa k mojej identite ...je to dost ignorantske ale snazim sa teraz na svet a vsetko okolo neho pozerat jednoducho a privelmi sa nad tym nezastavovat... znie to mozno blbo ale je to tak ako to chcem ....ked budem chciet zmenu tak to zmenim ale dovtedy si pobeyim sam...
//edit tie lupienky ruži ma naštastie nič nestali len noc pred tym som spravil najazd na kričky ruží v susedných uliciach