A dosla mi sprava:
Odporucam koho nepoznate osobne neposielajte pozvanku.System napísal:You have received a 8 weeks warning from Team-Dashing.
Reason: Do not invite cheaters, invite only who you trust
A dosla mi sprava:
Odporucam koho nepoznate osobne neposielajte pozvanku.System napísal:You have received a 8 weeks warning from Team-Dashing.
Reason: Do not invite cheaters, invite only who you trust
ach jaj... sak musis nehat bezat upload.. ono to uploaduje pokial dostanes leechera... aby si s tou rychlostou upol aspon 4gb ako minimum potrebujes na to aspon tie 4 dni vkuse.. nexce sa mi to prepocitavat.. len som to tak slahol do nebiessubes napísal:hej mohli by ste mi napisat ako si mam zvisit ratio leb mam
Ratio: 0.029 Uploaded: 197.13 MB Downloaded: 6.69 GB Slots: 1 slots
mam dsl cize stahuje mi to 200kb/s a up 30kb/s ..jak mam zvisit lebo nechcem aby ma zrusili je to moc dobra stranka..mam uz len 4 dni na zvisienie..prosiim help![]()
![]()
no len aby som to stihol lebo kamos ma zadrbe ked dostaneme obidvaja ban...ale tak necham to upovat uvidim co to spravy heh..teraz mam smrt v ociachŠu-Do napísal:ach jaj... sak musis nehat bezat upload.. ono to uploaduje pokial dostanes leechera... aby si s tou rychlostou upol aspon 4gb ako minimum potrebujes na to aspon tie 4 dni vkuse.. nexce sa mi to prepocitavat.. len som to tak slahol do nebies
IMI napísal:no cnes som dostal ban poctivo som uploadoval jeden torrent a ani neviem preco mam ban ratio som mal okolo 51.273 . moe dnes na kkt den.
jo to poznam.. hlavne v TOCE 3IMI napísal:viete ako mi je blbo ked to spravis poctivo a kok**** ti to bloknu preto lebo si myslia ze som cheater