co hovorite na ASUS G1.
Dnes som ho drzal v ruke a je fakt ze je kusok tazsi nez som cakal, prevedenie nie je spatne no je to stale kusok lepsie ako DELL XPS, ktory nevyrabaju v 15'.
Je lepsie ist do verzie s WinXP alebo uz rovno do Visty series?
Taktiez som kusok zmeteny z recenzii lebo niektore ho vynasaju do neba a ine hovoria ze hardcore gameri budu z neho sklamani...
co ja viem kupovat NB na hranie ked za pol roka ti nebude stihat nove hry.... za tie prachy si kupim nadupany stolny pc.. Ale ak nechces stolny tak urcite s tymto chybu neurobis...
Vravis ze si ho drzal v ruke co hovoris na panty ? su pevne kolko asi vydrzia ?? hmm
no vela cestujem a tak 15' notas je jedine co zvladnem a tak to chcem aspon kusok nadupane mat
co sa tyka pantov tak tieto uz su kovove a vyzera to ovela kvalitnejsie. Na mojom momentalnom COMPAQu ich mam uplne tenke a drzia uz 3tim rokom bez problemov. Akurat co ma mrzi ze na tomto mam najlepsi display aky som kedy na notase videl a ten na G1 je sice good ale...
Pozeral som tu konfiguraciu a dost slusna, avsak grafika nVidia 7700 nie je nic moc. Mam doma 7900GT a vidim co to je, takze taka 8800 by bola urcite lepsia, ale ako ju napachat do notebooku, ako ju uchladit a ako to spravit tak, aby to nevybilo baterku za minutu netusim
hojko napísal:Pozeral som tu konfiguraciu a dost slusna, avsak grafika nVidia 7700 nie je nic moc. Mam doma 7900GT a vidim co to je, takze taka 8800 by bola urcite lepsia, ale ako ju napachat do notebooku, ako ju uchladit a ako to spravit tak, aby to nevybilo baterku za minutu netusim
toto je spatna konfiguracia, daju sa zohnat aj lepsie. Osobne by som siel do intelu dou T7600 a s grafikou 8800 (512MB) ako si hovoril, bohuzial ale je to s vistou iba (tusim je to model G1S-A1)