laptop ASUS G1

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

laptop ASUS G1

Príspevok od používateľa dair »

co hovorite na ASUS G1.
Dnes som ho drzal v ruke a je fakt ze je kusok tazsi nez som cakal, prevedenie nie je spatne no je to stale kusok lepsie ako DELL XPS, ktory nevyrabaju v 15'.
Je lepsie ist do verzie s WinXP alebo uz rovno do Visty series?
Taktiez som kusok zmeteny z recenzii lebo niektore ho vynasaju do neba a ine hovoria ze hardcore gameri budu z neho sklamani...
:?
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

vyzera celkom dobre, ja bysom siel asi do Xp verzie ked uz ......ale mozno su ine notebooky s porovnatelnou vybavou za nizsiu cenu
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

co ja viem kupovat NB na hranie :roll: ked za pol roka ti nebude stihat nove hry.... za tie prachy si kupim nadupany stolny pc.. Ale ak nechces stolny tak urcite s tymto chybu neurobis...
Vravis ze si ho drzal v ruke co hovoris na panty ? su pevne kolko asi vydrzia ?? hmm

K win-u tiez by som radsej isiel do XP

dodo
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no vela cestujem a tak 15' notas je jedine co zvladnem a tak to chcem aspon kusok nadupane mat ;)
co sa tyka pantov tak tieto uz su kovove a vyzera to ovela kvalitnejsie. Na mojom momentalnom COMPAQu ich mam uplne tenke a drzia uz 3tim rokom bez problemov. Akurat co ma mrzi ze na tomto mam najlepsi display aky som kedy na notase videl a ten na G1 je sice good ale...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozeral som tu konfiguraciu a dost slusna, avsak grafika nVidia 7700 nie je nic moc. Mam doma 7900GT a vidim co to je, takze taka 8800 by bola urcite lepsia, ale ako ju napachat do notebooku, ako ju uchladit a ako to spravit tak, aby to nevybilo baterku za minutu netusim :D
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Pozeral som tu konfiguraciu a dost slusna, avsak grafika nVidia 7700 nie je nic moc. Mam doma 7900GT a vidim co to je, takze taka 8800 by bola urcite lepsia, ale ako ju napachat do notebooku, ako ju uchladit a ako to spravit tak, aby to nevybilo baterku za minutu netusim :D
toto je spatna konfiguracia, daju sa zohnat aj lepsie. Osobne by som siel do intelu dou T7600 a s grafikou 8800 (512MB) ako si hovoril, bohuzial ale je to s vistou iba (tusim je to model G1S-A1)
Napísať odpoveď