Kedy by ste sa chceli narodit ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

chcel by som sa narodit o take 2-3 roky neskor oproti skutocnosti aby som uz mal zasebou tu posranu strednu :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

25.4.1990 :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

v stredoveku v anglicku.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Ja som rad, ze som sa narodil hned po komunitoch ale radsej by som sa narodil asi... teraz :lol: A asi USA alebo Svajciarsku :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Dem0n napísal:Ja som rad, ze som sa narodil hned po komunitoch ale radsej by som sa narodil asi... teraz :lol: A asi USA alebo Svajciarsku :)
USA je siroky pojem , je rozdiel sa narodit v holiwoode a v bronxe :D
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Ja by som sa chcel narodit na uplne inej planete...ak by sa to dalo ale asi som prilis narocny... :)
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

matko888 napísal:USA je siroky pojem , je rozdiel sa narodit v holiwoode a v bronxe :D
NIekto asi pozna len Beverly hills :)

No to v akom case som sa narodil mi celkom vyhovuje, mozno by to bolo kusok lepsie ak by som sa narodil o par rokov neskor, ak beriem do uvahy ze by to bolo na swk.

Ale asi najstastnejsi by som bol kebyze sa narodim v Canade, presnejsie v meste Quebec.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

bud o 2 tyzdne neskor ako som sa narodil (siel by som teraz do 4teho rocnika) alebo niekedy v roku 1960 v usa kedy v 70tich rokoch boli hippie alebo v 80 sialene disco... alebo niekedy v stredoveku ale to by som sa tam len chcel pozriet tak na 2 tyzdne. v anglicku za cias shakespeara a ist na nejaku jeho hru alebo v taliansku s da vincim a byt jeho sluha... mozno staroveke grecko s greckymi ucencami ale keby som mal vedomosti dneska :)
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

ja by som sa chcel narodit niekedy teraz vyhovuje mi to ale taky stroj casu by som chcel
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

ja by som sa chcela narodit za ery Marie Terezie...okolo roku 1721,aby som pocas jej vlady mala aspon 20 rokov kedze za kralovnu Uhorska bola korunovana v roku 1741.. vtedy to bolo o preziti,spravania sa dobre k ostatnym a pomahat im...nie ako dnes o materialnych veciach..tam sa proste muselo makat aby sa dalo nieco polozit do hladnych krkov..a chcela by som proste zit ako ,,sedlacka" v tej dobe :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ja by som chcela byt na francuzkom dvore za vlady Luduvita XIV, ked zeny nosili take obrovske sukne a korzety, a chlapi boli gentlmeni, dvorili zenam , spievali pod balkonami..:D
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

ja by som chcel žiť vo viacerých dobach, pretože dejiny ľudstva neprinášajú iba jeden pekný okamih tak napr. :)

v čase okolo roku 2340 pred Kr. ked žil Sargon, ktorý vytvoril prvý teritoriálny štát na svete teda Akkadskú ríšu.

v čase grecko-perzskych vojen a bojovať po boku kráľa Leonidasa, ktorý s 300-tovkou mužou dokázal brániť Termopyslký priesmyk vdaka úžasnej morálke vojska a nebyť zradcu Efialtesa tak sa dejiny vyvíjajú asi inak :)

ešte by bolo krásne určite žiť v Novobabylonskej ríši a v jej hlavnom meste Babylon, ktoré bolo nádherne už len vdaka Semiramidinim záhradam

a samozrejme by stalo zato žiť za Napoleona, ktroého obdivujem aký to bol úžasný stratég vo vojne :)

určite by som nechcel žiť v nejakom 15 a 16 storočí, pre mna su to nudné storočia
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Narodený už som, takže vôbec neriešim..
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

niekedy teraz ale v nejakej bohatej rodine :smt036 :salala: :prdel:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

vzhladom k tomu ze mas doma net a PC musis fakt triet biedu :wink:
kubodinho
Professional
Professional

sirmisoturbo napísal:ja by som sa chcel narodit niekedy v roku 1980,chcel by som zazit 2Paca.:
podla mna 2pac neni mrtvy
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

SRneC napísal:vzhladom k tomu ze mas doma net a PC musis fakt triet biedu :wink:
nj ale myslel som v nejakej fakt bohatej rodine kazdy si teraz povie ze na peniazoch nezalalezi ze laska je prva bla bla bla sice je to trochu pravda ale nebolo by super vzdy mat co sa ti pači alebo tvorit a tak dalej alebo by si si povedal chcem shelby gt500 tak prečo si ho nekupim šup a mam ho život by bol o mnoho zabavnejši :idea:
kubodinho
Professional
Professional

JV napísal:nj ale myslel som v nejakej fakt bohatej rodine kazdy si teraz povie ze na peniazoch nezalalezi ze laska je prva bla bla bla sice je to trochu pravda ale nebolo by super vzdy mat co sa ti pači alebo tvorit a tak dalej alebo by si si povedal chcem shelby gt500 tak prečo si ho nekupim šup a mam ho život by bol o mnoho zabavnejši :idea:
by si kukal ci by bol zabavnejsi. zozaciatku by sa ti to pacilo , ale potom by ta to omrzelo a chcel by si to co bolo predtym ver mi ze hej
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

JV napísal:nj ale myslel som v nejakej fakt bohatej rodine kazdy si teraz povie ze na peniazoch nezalalezi ze laska je prva bla bla bla sice je to trochu pravda ale nebolo by super vzdy mat co sa ti pači alebo tvorit a tak dalej alebo by si si povedal chcem shelby gt500 tak prečo si ho nekupim šup a mam ho život by bol o mnoho zabavnejši :idea:
urcite by som to chcel skusit, ale ked som nad tym rozmyslal , tak mat vsetko co clovek chce musi byt riadna nuda ... Ved ked si uvedomis ze ked si najdes nejake pekne auto, zarobis si nanho, prip si najdes ojazdene a trochu si ho opravis/upravis tak aj k tomu autu budes mat uplne iny vztah ako ked si to auto mozes hocikedy kupit a nic ta to v podstate nestoji ;)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

zatial mi to vyhovuje tak ako to je
ale chcel by som sa narodit niekedy neskor v buducnosti ked budu ludia este viac vyspely ako su...a kde? tak nad tym som nerozmyslal ale mohla by to stale byt stredna europa popripade kusok na zapad
Napísať odpoveď