Kedy by ste sa chceli narodit ?
NIekto asi pozna len Beverly hillsmatko888 napísal:USA je siroky pojem , je rozdiel sa narodit v holiwoode a v bronxe
No to v akom case som sa narodil mi celkom vyhovuje, mozno by to bolo kusok lepsie ak by som sa narodil o par rokov neskor, ak beriem do uvahy ze by to bolo na swk.
Ale asi najstastnejsi by som bol kebyze sa narodim v Canade, presnejsie v meste Quebec.
bud o 2 tyzdne neskor ako som sa narodil (siel by som teraz do 4teho rocnika) alebo niekedy v roku 1960 v usa kedy v 70tich rokoch boli hippie alebo v 80 sialene disco... alebo niekedy v stredoveku ale to by som sa tam len chcel pozriet tak na 2 tyzdne. v anglicku za cias shakespeara a ist na nejaku jeho hru alebo v taliansku s da vincim a byt jeho sluha... mozno staroveke grecko s greckymi ucencami ale keby som mal vedomosti dneska 
-
pancuska26
Expert
ja by som sa chcela narodit za ery Marie Terezie...okolo roku 1721,aby som pocas jej vlady mala aspon 20 rokov kedze za kralovnu Uhorska bola korunovana v roku 1741.. vtedy to bolo o preziti,spravania sa dobre k ostatnym a pomahat im...nie ako dnes o materialnych veciach..tam sa proste muselo makat aby sa dalo nieco polozit do hladnych krkov..a chcela by som proste zit ako ,,sedlacka" v tej dobe 
správa
ja by som chcel žiť vo viacerých dobach, pretože dejiny ľudstva neprinášajú iba jeden pekný okamih tak napr.
v čase okolo roku 2340 pred Kr. ked žil Sargon, ktorý vytvoril prvý teritoriálny štát na svete teda Akkadskú ríšu.
v čase grecko-perzskych vojen a bojovať po boku kráľa Leonidasa, ktorý s 300-tovkou mužou dokázal brániť Termopyslký priesmyk vdaka úžasnej morálke vojska a nebyť zradcu Efialtesa tak sa dejiny vyvíjajú asi inak
ešte by bolo krásne určite žiť v Novobabylonskej ríši a v jej hlavnom meste Babylon, ktoré bolo nádherne už len vdaka Semiramidinim záhradam
a samozrejme by stalo zato žiť za Napoleona, ktroého obdivujem aký to bol úžasný stratég vo vojne
určite by som nechcel žiť v nejakom 15 a 16 storočí, pre mna su to nudné storočia
v čase okolo roku 2340 pred Kr. ked žil Sargon, ktorý vytvoril prvý teritoriálny štát na svete teda Akkadskú ríšu.
v čase grecko-perzskych vojen a bojovať po boku kráľa Leonidasa, ktorý s 300-tovkou mužou dokázal brániť Termopyslký priesmyk vdaka úžasnej morálke vojska a nebyť zradcu Efialtesa tak sa dejiny vyvíjajú asi inak
ešte by bolo krásne určite žiť v Novobabylonskej ríši a v jej hlavnom meste Babylon, ktoré bolo nádherne už len vdaka Semiramidinim záhradam
a samozrejme by stalo zato žiť za Napoleona, ktroého obdivujem aký to bol úžasný stratég vo vojne
určite by som nechcel žiť v nejakom 15 a 16 storočí, pre mna su to nudné storočia
nj ale myslel som v nejakej fakt bohatej rodine kazdy si teraz povie ze na peniazoch nezalalezi ze laska je prva bla bla bla sice je to trochu pravda ale nebolo by super vzdy mat co sa ti pači alebo tvorit a tak dalej alebo by si si povedal chcem shelby gt500 tak prečo si ho nekupim šup a mam ho život by bol o mnoho zabavnejšiSRneC napísal:vzhladom k tomu ze mas doma net a PC musis fakt triet biedu
by si kukal ci by bol zabavnejsi. zozaciatku by sa ti to pacilo , ale potom by ta to omrzelo a chcel by si to co bolo predtym ver mi ze hejJV napísal:nj ale myslel som v nejakej fakt bohatej rodine kazdy si teraz povie ze na peniazoch nezalalezi ze laska je prva bla bla bla sice je to trochu pravda ale nebolo by super vzdy mat co sa ti pači alebo tvorit a tak dalej alebo by si si povedal chcem shelby gt500 tak prečo si ho nekupim šup a mam ho život by bol o mnoho zabavnejši
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
urcite by som to chcel skusit, ale ked som nad tym rozmyslal , tak mat vsetko co clovek chce musi byt riadna nuda ... Ved ked si uvedomis ze ked si najdes nejake pekne auto, zarobis si nanho, prip si najdes ojazdene a trochu si ho opravis/upravis tak aj k tomu autu budes mat uplne iny vztah ako ked si to auto mozes hocikedy kupit a nic ta to v podstate nestojiJV napísal:nj ale myslel som v nejakej fakt bohatej rodine kazdy si teraz povie ze na peniazoch nezalalezi ze laska je prva bla bla bla sice je to trochu pravda ale nebolo by super vzdy mat co sa ti pači alebo tvorit a tak dalej alebo by si si povedal chcem shelby gt500 tak prečo si ho nekupim šup a mam ho život by bol o mnoho zabavnejši