O stasti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Som stastny clovek?

Hlasovanie ukončené 21 aug 2007, 18:49

Ano som,citim sa byt stastnym.
48
48%
Necitim sa nijak.
37
37%
Citim sa byt nestastnym.
14
14%

Celkom hlasov: 99

Janko Hraško
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janko Hraško »

A ja som šťastná :oops: Neviem, čo by mi teraz v živote mohlo chýbať. Mám 18, posledný ročník SŠ pred sebou, čakáme prírastok do rodinky :smt023 z čoho vyplýva, že vzťahy v tejto oblasti sú v poriadku. Všetci sme zdraví (klopem na drevo) Mám priateľa ktorý má ľúbi :smt050 a ja ľúbim jeho :smt057 Čo viac potrebujem k šťastiu??? Materiálne veci možno sú pekné a jasné, že potešia, ale účinok je prikrátky, všetko raz výjde z módy alebo zostarne, tak načo sa pozastavovať nad tým, či to mám alebo nie... Kým nechodím ako v rajskej záhrade, je všetko v pohodke :P Materiálne veci sú síce dôležité, ale nie sú to čo ma robí šťastnou :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hmm ci som stastny, dal som moznost ze hej pretoze psychycke stastie je na velmi vysokej urovni u mna som velmi stastny z toho ze mam pri sebe svoju lasku s ktorou sa vzajomne milujeme to je asi najviac co potrrebujem skola zatial ide co tiez potesi a ci budem stastny aj v dalsom mojom zivote to zalezi od toho ako si ho dokazem zlepist kazdopadne som teraz s polovickou velmi stastny asi sa viac ani neda dufam ze takto to aj budem hovorit o 70 rokov :)
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

ja sa citim stastny pretoze som zdravy uzivam si zivot a nic mi nechyba
conechito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa conechito »

momentalne sa citim celkom v pohode, hoci nie stastne..hoci ku stastiu mi uz asi chyba iba nejaky mily cloviecik po mojom boku :smt057
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Som spokojny, ku stastiu mi chybaju akurat tak materialne veci, ale keby som ich mal chcel by som mozno dalsie. Takze to vynecham a som :king: stastny :new23:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Zalezi to podla nalady okolnosti a tak.
Momentalne niesom najstastnejsi. No nedavno som zazil najstastnejsie obdobie mojho zivota.
Raz si dole, raz si hore...
Ale celkovo sa citim byt viac stastny ako nestastny, ale vela veci by som chcel zmenit a vylepsit... :)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Janko Hraško napísal:a ja som šťastná :oops:
a ja tiež :wink:. nič viac mi už nechýba (ale to auto by sa zišlo sakramentsky :( [joke :D]), keďže mám na to dôvody, ktoré ma robia šťastným, a pre ktoré zažívam dennodenne pocit radosti :). z nich asi ten najväčší je moja priateľka :smt049 ktorú veľmi ľúbim :hug:, a ako ste si už o pár postov vyššie :wink: mohli všimnúť, ona ľúbi mňa :smt050. v rodine sme všetci zdravý. mám veľa kamarátov, s kt. sa snažím vychádzať max. dobre. mám tiež pred sebou posledný ročník OA, takže dúfam, že si to budem môcť povedať, aj po jeho skončení :oops:. dôvody by sa ešte našli, ale snažil som sa vybrať tie, ktoré sa k tomuto tvrdeniu pričinili najviac :). takže na záver tak ako Janko Hraško aj ja klopem na drevo za všetko čo som napísal, aby to takto ostalo, a nezakríkol to :wink:.

je to naozaj krásny pocit :wink:.

/keď sa ma niekedy nikto z mojích kamarátov spýta, alebo mi napíše ako sa mám, vo väčšine prípadov, je to odpoveď tipu "nikdy som sa nemal lepšie". ved čo ... nebudem im klamať :wink:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ci som stastny? myslim ze ano. snazim sa byt napriek tomu ze nemam uplne vsetko tak ako by som si predstavoval

ci mam stastie? tak toho mam dost malo......
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja som spokojny s mojim zivotom.chodim na dobru skolu,ucim sa dobre,mam super rodinu,super kamaratov,materialne je to ok az super ale to je este to najmenej.akurat mi chyba nejaka ta polovica :cry:
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

som uplne stastny a spokojny az na to ze za chvilu zacne skola :?
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

citim sa tak na hrane :) niekedy je tak inokedy zasa tak,nemozem povedat ci som stastny alebo nie...
Napísať odpoveď