O stasti
-
Janko Hraško
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
A ja som šťastná
Neviem, čo by mi teraz v živote mohlo chýbať. Mám 18, posledný ročník SŠ pred sebou, čakáme prírastok do rodinky
z čoho vyplýva, že vzťahy v tejto oblasti sú v poriadku. Všetci sme zdraví (klopem na drevo) Mám priateľa ktorý má ľúbi
a ja ľúbim jeho
Čo viac potrebujem k šťastiu??? Materiálne veci možno sú pekné a jasné, že potešia, ale účinok je prikrátky, všetko raz výjde z módy alebo zostarne, tak načo sa pozastavovať nad tým, či to mám alebo nie... Kým nechodím ako v rajskej záhrade, je všetko v pohodke
Materiálne veci sú síce dôležité, ale nie sú to čo ma robí šťastnou 
-
cORP.
Addict
hmm ci som stastny, dal som moznost ze hej pretoze psychycke stastie je na velmi vysokej urovni u mna som velmi stastny z toho ze mam pri sebe svoju lasku s ktorou sa vzajomne milujeme to je asi najviac co potrrebujem skola zatial ide co tiez potesi a ci budem stastny aj v dalsom mojom zivote to zalezi od toho ako si ho dokazem zlepist kazdopadne som teraz s polovickou velmi stastny asi sa viac ani neda dufam ze takto to aj budem hovorit o 70 rokov 
-
Reli.C
Medium Star
a ja tiežJanko Hraško napísal:a ja som šťastná
je to naozaj krásny pocit
/keď sa ma niekedy nikto z mojích kamarátov spýta, alebo mi napíše ako sa mám, vo väčšine prípadov, je to odpoveď tipu "nikdy som sa nemal lepšie". ved čo ... nebudem im klamať
-
pinacolada
Guru wannabe