Stomilionovy jackpot - co s nim?
Moje prerozdelenie ivestícií (do nejakých obchodov) by som tu nerozoberal. Skôr by som kúpil niečo riadne drahé moje "všímavej" krstnej ktorá iste tuší že budem mať pomaly 18. Chcel by som tím demonštrovať to že som dospelý a že aj ked je rodina nikdy jej nezabudnem že mi ani na birmovku ani sv. prímanie neprišla. To je iba kúsok nenávisti na začiatok. Zvyšok by som spravil veľmi jednoducho. Matke a otcovy by som kúpil byt v prahe (rovno na zličíne alebo na Řepách aby to mali blízko do práce) a ja by som zostal v našom starom byte. Sestre by som kúpil byt v KE. Mno a nakoniec aby som nezabudol na jedinú babku ktorá si na mňa spomína aj ked niesom moc populárny člen rodiny a osobne ju nemám až tak rád ale už iba to že vôbec niekto z rodiny o mňa zakopne by som asi kúpil ten jej starý dom v ktorom bývala lebo nezaslúži si byť v DMD(domov dôchodcov). Zvyšné investície by šli do kamarátov ktorý so mnou boli aj ked som bol nula. Mno každopádne nakoniec chcem povedať iba toľko že v skutočnosti ani nechcem vyhrať. Tie peniaze nechcem z toho dôvodu že by som nežil slobodne. Musel bby som sa stále báť o to či niekto nechce ublížiť mojej rodine porpípade mne. Musel by som sa báť o svoj ľahko nadobudnutý majetok.. jednoducho to by bol život na nič. Predsa je človeku lepšie ked si peniaze zarobí poctivo a potom si ich minie na to po čo m už dlhšie túžil má potom takí dobrý pocit že si to zaslúžil a tá drina za to stála.
Je to celkom slusny balik penazi .
Najskor by som dal zo 50 megacov rodicom a za ostatne by som : si kupil motorku 125tku ( a hned aj vodicak by som si nanu kupil
) auticko by som si kupil (BMW 760Li) byt . Potom by som si kupil take drobnosti ako PC a podobne .
Ostatne by som dal pre UNICEF a cirkev.
Najskor by som dal zo 50 megacov rodicom a za ostatne by som : si kupil motorku 125tku ( a hned aj vodicak by som si nanu kupil
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
na cirkef by som sa viesco.....su ludia ktory to viac potrebuju.......BabySHAQ napísal:Je to celkom slusny balik penazi .
Najskor by som dal zo 50 megacov rodicom a za ostatne by som : si kupil motorku 125tku ( a hned aj vodicak by som si nanu kupil) auticko by som si kupil (BMW 760Li) byt . Potom by som si kupil take drobnosti ako PC a podobne .
-
hojko
Site Admin
BabySHAQ: Nech robim co robim, nemozem uverit tomu, ze by si dal peniaze pre UNICEF. Keby si mal moznost kupit si auto, motorku, dom a vsetko co ti je treba, tak by si si na peniaze zvykol a urcite by si ich len tak nedal prec. Kupit si viac ako patmilionove BWMcko, tankovat plnu nadrz, platit poistku..., rychlo by si sa zobudil a zistil, ze to sa bez penazi neda.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
jj len daj cirkve peniaze uvidis v akom auticku sa bude vozit papezBabySHAQ napísal:Je to celkom slusny balik penazi .
Najskor by som dal zo 50 megacov rodicom a za ostatne by som : si kupil motorku 125tku ( a hned aj vodicak by som si nanu kupil) auticko by som si kupil (BMW 760Li) byt . Potom by som si kupil take drobnosti ako PC a podobne .
-
P3Bo
Guru wannabe
Kazdej svojej ovecke daju po halierifruxo napísal:jj len daj cirkve peniaze uvidis v akom auticku sa bude vozit papez... alebo ich poslu na ucet Jezisovi ?
cirkev ma penazi dostBabySHAQ napísal:Je to celkom slusny balik penazi .