Ruskí extrémisti popravili dvoch mladíkov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

p4ra napísal:Ale co sem zase pleties Ameriku? Ta s tymto nema nic spolocne. Vobec sa nejedna o to, co sa deje inde vo svete. Digital otvoril temu na problem, kt. sa stal v Rusku a vy to ospravedlnujete vsetkym moznym, od Ameriky, az po ved aj inde sa to deje. Tu nejde o to, kde sa to deje, ale ake je chore to, co spravili, a ako by mali byt potrestani. Evidentne niektori pisete skor, ako zacnete rozmyslat. Nemyslim konkretne teba zelovoc.
njn, len z vasho vyjadrovania mam pocit ako keby ste mali pocit ze to co sa stalo prekonava uplne vsetko co sa stalo dosial. ja hovorim ze ukrutnosti a nepravosti sa deju denne ale nikto si ich uz nevsima lebo ich robia nasi, ti dobri. je mi luto tych dvoch kaukazanov. netusim ci si ich vytipovali alebo jednoducho sa ocitli v zlom case na zlom mieste. keby o tom vysla len pisana sprava v novinach tak si to ani nevsimnete. v iraku predvcerom ci kedy odpalili bombu a pozabijali okolo 150 +- 50 ludi. 150! mrtvych v okamihu. a my tu onanujeme nad videom ktore moze byt kludne fake. :?

btw. dobry avatar.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nj presne o tom iraku som pisal a bolo to v rovnakych spravach hned prispevok potom ... :? ... 200 mrtvych ludi vas fakt nesere .. ani to ze tam boli zeny, deti a vzorny ludia ? ... a zabili ich len preto ze maju specificke nabozenske zmyslanie ..a tuto ani neviete preco ich zabili ...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Lebo maju podmieneny reflex na svastiku. (http://sk.wikipedia.org/wiki/Podmienený_reflex)

Su ako Pavlovove psy :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Skor mame alergiu na nackov, ako si ty by som povedal.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Skor mame alergiu na nackov, ako si ty by som povedal.
este ze ho tak dobre poznas .. a inak aj ta alergia je v podstate to iste ako podmieney reflex na swastiku :-D ... by ste aj inda kvoli nabozenskemu symbolu umlatili ! a pritom to znamena 4 x L .. luck, love, light a life .. samizda .. kdesi na nete sa to da najst ! ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:este ze ho tak dobre poznas .. a inak aj ta alergia je v podstate to iste ako podmieney reflex na swastiku :-D ... by ste aj inda kvoli nabozenskemu symbolu umlatili ! a pritom to znamena 4 x L .. luck, love, light a life .. samizda .. kdesi na nete sa to da najst ! ...
Uhm, nie, ale nedostal som zopar K+ preto, lebo som si to vymyslel, ale preto, ze je to holy fakt a je to z jeho prispevkov vidiet uz dlhu dobu, nechapem, ako niektori mozete byt stale taki slepi, ale to je jedno, jeho tu komentovat nebudem.

Ad svastika - nemam proti nej nic. Je to znak s historiou, je mi to viac, nez jasne, ale je smutne ze nacisticki retardi to povazuju za svoj symbol a pouzivaju tento znak pre svoje chore umysly, ako napr. aj ti dvaja idioti v tom videu.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ja som si vsimol ze tu ma par pravicovo orientovanych postov, ale nebudem mu nadavat do nacistov, ked o nom nic neviem ... nikoho tymi postami neposkodil, aspon co som si ja vsimol, nikoho nimi neurazil, priamo neobhajoval ziadnu ideologiu a tak ... nemam co riesit ...

... btw.: ked sa vyberal ten symbol, tak sa nehladelo na to co znamena .. pretoze vykazoval znamky dokonalosti .. mohol si ho otacat .. stale to bola symetria a tak ... to ze vyuzivaju / zneuzivaju nejaky symbol nezmenis ... zneuzivaju sa rozne symboly .. napr. krestansky kriz bol tiez pekne zneuzity pri zabijani nevinnych ludi a nie raz ...

gratulujem k 5000 prispevkom .. pekne jubileum
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

nordkapp_pb napísal:nj presne o tom iraku som pisal a bolo to v rovnakych spravach hned prispevok potom ... :? ... 200 mrtvych ludi vas fakt nesere .. ani to ze tam boli zeny, deti a vzorny ludia ? ... a zabili ich len preto ze maju specificke nabozenske zmyslanie ..a tuto ani neviete preco ich zabili ...
Kto povedal že nás to nesere ? zato že sa nám nelubi čo robia ty nakazeny nacisti tak nas nesere to že odpalili 200 ludi ? sa mýliš...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Pozri, to je moj nazor nanho a utvoril som si ho na zaklade jeho prispevkov, ci uz o Zidoch (uz len avatar mi staci) a podobnych citlivych temach. Ale hovorim, to je moj nazor, nemusis sa s nim (a predpokladam, ze ani ne) stotoznovat.

Suhlasim s tym, ze aj kriz bol zneuzivany na rozne ucely. Ale svastika prevlada dodnes. Cely civilizovany svet, kt. vie nieco o historii vie, ze sa spaja s fasizmom. Dnesni retardi (citaj fasisti) to pouzivaju 50 rokov po 2. svetovej vojne. O com to svedci? Jednoducho si ten znak privlastnili nadobro. Zober si, ze taky keltsky kriz. Vyzera nadherne. Su ludia, ktori by si ho radi tetovali a podobne. Lenze na Slovensku a v niektorych dalsich statoch je na liste zakazanych znakov, prave kvoli tymto idiotom.

Este mi neda doplnit k tym, co sa odpaluju v Iraku, Irane a podobne. Samozrejme, ze ma to hneva. Ale s jednou vynimkou. Ze ono sa to deje kazdodenne. Nehovorim, ze je to spravne, ale bohuzial, oni uz dole raz taki su. Musel som si na to zvyknut. Treba to zastavit, to je jasna vec! Ale drviva vacsina tu pisala tak, ako by sme sa na tento cin, na kt. poukazoval Digitial tymto postom mali pozerat, resp. ho ospravedlnovat tym, co sa deje vo svete Islamu. Tak to nie, to s tym nejde porovnat ani zdaleka.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

vies ako s tym krizom keltskym ... nema byt preco zakazany a nemozu zato ti ktorym chybaju vlasy .. mozu zato nasi pridrbani zakonodarcovia a pridrbana ludska vlastnost starat sa do vsetkeho ... vsetci sa riadili tym ze nemame ich radi tak im vsetko zakazme ! ..ale preco neni zakazane anarchisticke acko? .. ved je svojim sposobom tiez proti spolocnosti a proti systemu ... pod ackom sa tiez zabijalo aj ked uznavam ze nie masovo ako vo vojne .. neviem je to tazke .. kazdopadne na slovensku to vyzera tak ze by mali zakazat aj nas statny znak, kedze ho pouzivaju taketo skupiny :-( .. je to chore ..

.. k tym islamistom - salamistom ... prave preto ze to je neporovnatelne :-) ...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

p4ra napísal:Skor mame alergiu na nackov, ako si ty by som povedal.
'Civilizacna choroba', to sedi..
Cely civilizovany svet, kt. vie nieco o historii vie, ze sa spaja s fasizmom.
S fasizmom sa spaja Fasces (http://en.wikipedia.org/wiki/Fasces). Ked uz sme tak civilizovany budme aj presny.
Zober si, ze taky keltsky kriz. Vyzera nadherne. Su ludia, ktori by si ho radi tetovali a podobne. Lenze na Slovensku a v niektorych dalsich statoch je na liste zakazanych znakov, prave kvoli tymto idiotom.
No zakazany je kvoli idiotom co ho dali na zoznam a zakazali :) Oni sa rozhodli, ze tento znak nalezi len a len "hnutiam smerujucich k potlacaniu prav a...atd"

:P
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To mi uplne pripomina Ten Vtip Jak Bush Rokuje z Blairom a planuju Vojnu v Iraku a Plan je: Zabijeme 1000Iracanov a Jedneho Naseho Zubara uvidis bude to fungovat. Tak si zavolaju Condolisu Rais aby jej to oznamili
Mame plan Vtrhneme do Iraku zabijeme 1000Iracanov a Jedneho Americkeho zubara. A kondoliza na to a Preco americkeho Zubara??.
A bus drgne do Blaira a hovori: vidis, funguje to nikto si nevsimne 1000 zabitych Iracanov vsetci iba zubara :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel, tou civilizacnou chorobu si myslel dufam seba.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

p4ra napísal:Aryan Angel, tou civilizacnou chorobu si myslel dufam seba.
ked o par rokov bude Slovensko prenas len "podnajmom" ked budes mat deti... a ked ti tvoju dceru znasilni cigan,ked tvoj syn bude mat v skole za spoluziaka inda a okradne ho o peniaze ktore si mu dal na desiatu... Ked sa budu snazit studovat a byt inteligentnymi ludmi no vyrastu a nebudu mat prilezitost pracovat v ktoromo kolvek kute Slovenska lebo nas stat bude zit na produktoch inych krajin... Tak neviem aky zmysel bude mat to ze sa fanaticky zastavas nazorov proti rasizmu.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

bocian napísal:ked o par rokov bude Slovensko prenas len "podnajmom" ked budes mat deti... a ked ti tvoju dceru znasilni cigan,ked tvoj syn bude mat v skole za spoluziaka inda a okradne ho o peniaze ktore si mu dal na desiatu... Ked sa budu snazit studovat a byt inteligentnymi ludmi no vyrastu a nebudu mat prilezitost pracovat v ktoromo kolvek kute Slovenska lebo nas stat bude zit na produktoch inych krajin... Tak neviem aky zmysel bude mat to ze sa fanaticky zastavas nazorov proti rasizmu.
Preco by mal ind okradať ? ... a je počut viac o tom jak biely znasilnujú ženy.. tak prosim ta netrep a tieto "statistiky buducnosti" nevytahuj
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

bocian napísal:ked o par rokov bude Slovensko prenas len "podnajmom" ked budes mat deti... a ked ti tvoju dceru znasilni cigan,ked tvoj syn bude mat v skole za spoluziaka inda a okradne ho o peniaze ktore si mu dal na desiatu... Ked sa budu snazit studovat a byt inteligentnymi ludmi no vyrastu a nebudu mat prilezitost pracovat v ktoromo kolvek kute Slovenska lebo nas stat bude zit na produktoch inych krajin... Tak neviem aky zmysel bude mat to ze sa fanaticky zastavas nazorov proti rasizmu.
ano radsej si tu nastolme demagogicky ko*ot system kde si fetak ked mas okuliare a dlhsie vlasy a nejaky cierne oblecenie.kur*a spametajte sa vy dvaja.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Demagogia odtial potial ale podla statistik tu bude romov az az.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Prosim ta nerozpravaj sprostosti. Delikventov, akymi su zlodeji, sexualni uchylaci, ci zabijaci mame aj pred bielymi. A tieto domnienky, ci tvoje nazory, ze fasisti by sa mali cinit, lebo hrozi, ze Cigani nam budu robit neplechu si nechaj pre vytrete vyholene hlavy a nie pre normalnych ludi.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

p4ra napísal:Prosim ta nerozpravaj sprostosti. Delikventov, akymi su zlodeji, sexualni uchylaci, ci zabijaci mame aj pred bielymi
Ale nie v takom velkom pocte
Inac tento utok je vlastne reakcia na multikulturnu spolocnost, ktoru ty a digital tak strasne obahajujete.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

pinacolada napísal:ano radsej si tu nastolme demagogicky kok**** system kde si fetak ked mas okuliare a dlhsie vlasy a nejaky cierne oblecenie.kur*a spametajte sa vy dvaja.
http://www.projee.com/pt/blog/default.a ... us-v-pozad
Digital napísal: ... a je počut viac o tom jak biely znasilnujú ženy..
Mozno v tvojej hlave o tom viac pocut
Napísať odpoveď