Ruskí extrémisti popravili dvoch mladíkov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

nordkapp_pb napísal:Digital ... nj ked mi ukradne cigan bicykel, tak to je iba trestny cin, keby stal povedzme 20k ... ale ked by mal NAHODOU cigan bicykel za 20k a ja by som mu ho stipol, tak by to tento zatrpknuty narod bral ako " rasovo motivovany trestny cin, obmedzenie slobody pohybu prislusnika narodnostnej mensiny a este ja priestupok proti zakonom chranenemu druhu
Toto je je podla ma maximalny nezmysel. Ci ho ukradne cierny tebe alebo ty ukradnes ciernemu, je to rovnaky priestupok. A zo zakona sa to bude posudzovat rovnako. Ine je, aky bude nazor ostatnych osob.

kali520, chces mi povedat, ze Cigan pacha na bielom zlocin z rasovej motivovanosti (i ked stale si nemyslim, ze Cigani si rasa)? Oni to robia, lebo to maju bohuzial (mnohi) v povahe, v nature. Oni uz raz taki su. Ich nema kto naucit lepsiemu nanestastie. A preto sa nasilie a ich sposob zivota prenasa z pokolenia na pokolenie. Az sa raz (comu ja neverim osobne) podari niekomu ich osvietit, veci sa zmenia. Biely clovek nebol o nic lepsi. Nie je to spravne, ale stale ani jedna drbnuta vyholena hlava nema pravo si brat zakon do vlastnych ruk a rozhodovat sa, co spravi, a co nie.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

p4ra napísal:Toto je je podla ma maximalny nezmysel. Ci ho ukradne cierny tebe alebo ty ukradnes ciernemu, je to rovnaky priestupok. A zo zakona sa to bude posudzovat rovnako. Ine je, aky bude nazor ostatnych osob.
bude nahrad malo by sa ... pretoze "ostatne osoby" konaju aj v mene zakona ... lidumilové :-)
p4ra napísal: Nie je to spravne, ale stale ani jedna drbnuta vyholena hlava nema pravo si brat zakon do vlastnych ruk a rozhodovat sa, co spravi, a co nie.
nema pravo brat zakon do svojich ruk, ale ma pravo sa rozhodnut co a kedy spravi, avsak s dodatkom, ze si bude pevne stat za svojim a bude respektovat aj to co vyplynie z jej konania :-)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:A kto ma 100 percentnu objektivitu ? myslis ze sa novinary nehrnu do kazdej vrazdy , ci uz vrazdi biely alebo cierny ? nedaj sa vysmiat
Nie nehrnu. Napr vrazda Tupeho, najviac medializovany vrazda a aj napriek tomu ze sa vrahovia stale nenasli, aj tak stale omielaju to ze ho zabili nackovia, aj ked som nedavno niekde cital ze policia zistila ze bol obet mafie. Druhy priklad, cigani na vychodnom slovensku isli kradnut psa z dvoru, vsimol si to majitel manzel a otec dvoch deti, cigani bez vahania ho zabili a psa ukradli. Na vsetkych mediach sa tejto udalosit venovali len jeden den od vtedy som o tomot cine nikdy nepocul, nepocul som co sa stalo s pachatelmi atd. Tupeho omielaju este doteraz.
a ktomu 14 rocnemu chlapcovi.. ked to nebol rasovo motivovany čin tak o tom netreba diskutovat
O com tam chces diskutovat? Ano je to hlupak ten chlapec a nebol by som prekvapeny keby to bol aj nejaky gengsta.
p4ra napísal:Toto je je podla ma maximalny nezmysel. Ci ho ukradne cierny tebe alebo ty ukradnes ciernemu, je to rovnaky priestupok. A zo zakona sa to bude posudzovat rovnako.
Ak si toto myslis tak si naozaj strateny pripad.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Zobral si si len to, co ti vyhovovalo. Je tam ak sa nemylim aj: Ine je, aky bude nazor ostatnych osob. - mal som tym na mysli, ze mozno policajt alebo aj dalsi sa na to budu pozerat inak, ale zakonne budu potrestani rovnako.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

2Vendo: Jak že ma nezaujma ? nechapem tvoju priblblu otazku... a som si isty ze niesom rasista
2Aryan: Skor popieranie reality citim(aj ostatny) na druhej strane(vasej)

2:Nordkapp: A VIES PRECO JE TO VACSINOU RASOVO MOTIVOVANý CIN ? LEBO BIELY IDE DO CIGANA VACSINOU S RASOVEJ NENAVISTI !! TAKZE SI ZATO MOZME SAMI
kali520 napísal:Ak si toto myslis tak si naozaj strateny pripad.
Preco by mal byt stratený pripad ? Zato ze neni rasista je strateny pripad ? ..podla mna si ty strateny pripad... riadis sa len podla statistik a nie podla skutocnosti
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:Zobral si si len to, co ti vyhovovalo. Je tam ak sa nemylim aj: Ine je, aky bude nazor ostatnych osob. - mal som tym na mysli, ze mozno policajt alebo aj dalsi sa na to budu pozerat inak, ale zakonne budu potrestani rovnako.
Nie, nebudu, nebude sa to samozrejme ani medializovat.
digital napísal:2Vendo: Jak že ma nezaujma ? nechapem tvoju priblblu otazku... a som si isty ze niesom rasista
Nezaujima ta to lebo by to bolo v rozpore s tvojimi nazormi.
digital napísal:2:Nordkapp: A VIES PRECO JE TO VACSINOU RASOVO MOTIVOVANý CIN ? LEBO BIELY IDE DO CIGANA VACSINOU S RASOVEJ NENAVISTI !! TAKZE SI ZATO MOZME SAMI
Ide do neho preto lebo je clenom populacie ktora vo vacsine pripadoch pacha nasilie. Nie kvoli farbe pleti.
Digital napísal:Preco by mal byt stratený pripad ? Zato ze neni rasista je strateny pripad ? ..podla mna si ty strateny pripad... riadis sa len podla statistik a nie podla skutocnosti
Preto lebo pred ocami mate jednu felku fasadu a za nu nevdite aky je naozaj skutocny svet.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Kali:Musim sa zasmiat... Kolko krát mám povedať ze nedelim ludi na ciernych a bielych... kazdy je clovek...

a tu je ten problem " lebo je clenom populacie " ... takze ja mozem aj teba zaradit do populacie neonacistov a oznacit ta ako nacista... lebo si clenom populacie ktory su proti "farebnym"... lubilo by sa ti to ? asi nie...

Aky je svet vidim az moc dobre... neni som ziadny domased mám toho obehaneho dost aj zaziteho dost s roznych oblasti a mozem ti povedat ze aj ked nesympatizujem so ziadnou sku**** stranou ci ako si to delíte tak som sa stretol s útokmi vacsinou od nasich bielych hrdinov z nedochodenými učnovkami ktorych stretavam denne jak hadzu tehly zo stavieb.. Ano takato je realita... Rasisti su vacsinou nevzdelaný , vecne zaebaný , smradlavý , opitý ludia... ty mozno nie lebo moc cumis na statistiky ktore plynu prave od tychto ludi a cumis nane mozno az privela aby si si vsimol ze co sa vlastne v skutocnosti deje
kali520
Darca
Darca

Digital napísal:od nasich bielych hrdinov z nedochodenými učnovkami ktorych stretavam denne jak hadzu tehly zo stavieb.. Ano takato je realita... Rasisti su vacsinou nevzdelaný , vecne zaebaný , smradlavý , opitý ludia...
Vies co myslim si ze trochu kecas, ja som sa s takymi nestretol, vacsinou sa stretavam s provokujucimi ciganmi alebo repermi ktory su bud podgurazeny alkoholom alebo marihuanov.

Digital uz ma fakt unavuju tvoje humanisticke prispevky, stale omielas to iste dokola. Zalozis prihluplu temu o pachteloch ktory nepredstavuju pre sucasny system ziadne nebezpecenstvo a cakas ze si tu na nich zanadavame. Ale k temam ako sionizmus (ktory je ridzo rasisticko motivavany) a ine ktore suvisia s celym svetom a mozu predstavovat pre nas nebezpecenstvo sa ani za boha nevyjadris. Mozno o nich nevies ale mne tak pripada ze ani nechces vediet.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Vies co myslim si ze trochu kecas, ja som sa s takymi nestretol, vacsinou sa stretavam s provokujucimi ciganmi alebo repermi ktory su bud podgurazeny alkoholom alebo marihuanov.

Digital uz ma fakt unavuju tvoje humanisticke prispevky, stale omielas to iste dokola. Zalozis prihluplu temu o pachteloch ktory nepredstavuju pre sucasny system ziadne nebezpecenstvo a cakas ze si tu na nich zanadavame. Ale k temam ako sionizmus (ktory je ridzo rasisticko motivavany) a ine ktore suvisia s celym svetom a mozu predstavovat pre nas nebezpecenstvo sa ani za boha nevyjadris. Mozno o nich nevies ale mne tak pripada ze ani nechces vediet.
Nepredstavujú nebezpečenstvo ? Sorry ale ty si ko*ot .. nemám slov ... jedine čo ti možem napísať je že rozmýšlaš kktom... Tak za rasu boli zavraždený dvaja mladý ludia a ty povieš že sa tym netreba zaoberať ved nie sú nebezpečný... LOCKNITE TO TU PROSIM NEMAM ZAUJEM DISKUTOVAT S KRETENOM CO SA RIADI PODLA STATISTIK !!!! UZ ANI NEODPISUJ VED TY SI UPLNE NIECIM OVPLYVNENý...

//erytrocyt: deň väznice za porušenie pravidla č.6.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Zalozis prihluplu temu o pachteloch ktory nepredstavuju pre sucasny system ziadne nebezpecenstvo a cakas ze si tu na nich zanadavame.
Uprimne, si normalny? Ako mozes povedat, ze nepredstavuju ziadne nebezpecenstvo? Ved zajtra to spravia zase, lebo sa s tym v Rusku nic nespravi.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:14 rocny zasran BIELY vcera, ci predvcerom zastrelil tu babku...
Dobodal.
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Ruskí extrémisti popravili dvoch mladíkov

Príspevok od používateľa viwu »

Digital napísal:Zasa sa neonacisti ukázali ze maju v hlavach nasraté... Preco ?

http://www.sme.sk/c/3440465/ruski-extre ... pravu.html

Podla mna je toto už moc v tejto dobe... Kazdý kto s neonacistami sympatizuje podla mojho nazoru nema pravo žit

Nenasiel som ziadnu temu o nacizme tak som zalozil tuto
najprv pises ze kto s nackami sympatizuje nema pravo zit a potom ked ti odpisu ze mozno zabili nejakych pedofilov tak odpises ze za to nemaju pravo siahnut im na zivot...si protirecis trosku kamo...ty chces nacistom zobrat pravo na zivot za to ze su nacisti a oni uz nemaju podla teba pravo?trosku treba uvazovat predtym nez nieco povies :wink:

btw ja neobhajujem nackov uz vobec ani ich spravanie...ani na stadionoch...len cem dat za pravdu tomu kalimu ci kto to pisal...nackovia nebiju degesov koli farbe pleti to vobec neje pravda a za tym si stojim...mozno ti uplne brutal skalni...ale vacsina preto co ti degesi robili robia a budu robit..preto ze su na okraji spolocnosti a pripominam ze sa tam vytlacili sami...kazdy den chodim v MHD a pohybujem sa po meste...a ak sfetovany deges bude s palicou v ruke nutit 20 rocneho chalana aby polozil stena ktore drzi na rukach na zem (pre nechapavych - degesi jedia psi - a nie svoje ale take ktore ukradnu - toto ludia..civilizovani nerobia) tak sa ta pytam...keby si bol nacista dnesnej doby...nie nejaky zmagoreny privrzenec hittlera...ktory si mysli ze vsetko zidovske a bla bla bla je zle...chcel by si ho rozbit za to ze je kus tmavsi alebo za to co robi...??hm??neviem mas trosku prilis vyhranene nazory...´kali ti napisal a v toto priapde ma rpavdu oni ich nebiju koli farbe púleti to len naozaj ti najortodoxnejsi...biju ich pre ich spravanie..povest...a vseko co robia...to uz vie akzdy z nas...to je moj nazor :arrow:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Mali by ste si uvedomit, ze nackovia nebiju len farebnych. Mlatia aj vlasacov, punkerov, z dlhej chvile hip hoperov. Nechcem vyzerat ako zaryty zastanca romskej mensiny, metlakov a tak (lebo viem, ze obe skupiny vedia narobit paradny bordel), ale nemyslim si, ze ked 20 nackov zbije cigana je to o nieco horsie ako ked 20 ciganiv zmlati decko pre 20Skk. Oba skutky boli chore. Podla mna su romovia a skini viac menej rovnocenni, obe tieto skupinky robia rovnaky bordel, rozbijaju verejny majetok a znevazuju zakon. Nieje vacsi dovod obhajovat ani jednu z nich, zrejme. (uvedomujem si, ze oba etnika maju vynimky tak ich sem neplette)
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

nackom aspon netreba stavat domy ktore za chvilu rozjebu a nepytaju podporu vacsinou. to ma tak nasere ze cigani maju vsetko keby tak neplatil biely mesiac dva najom tak je na dlazbe ale cigan nie to uz je rasizmus
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dbco napísal:nackom aspon netreba stavat domy ktore za chvilu rozjebu a nepytaju podporu vacsinou. to ma tak nasere ze cigani maju vsetko keby tak neplatil biely mesiac dva najom tak je na dlazbe ale cigan nie to uz je rasizmus
Na tomto nieco bude. Ale nevyjadril by som to tak, ako ty. Je skutocne problem, ze oni maju vsetko, kdezto s bielymi sa neparu urady. Ale hovorim, to stale NIE JE dovod, aby si par vymetencov zobralo spravodlivost do ruk a zacalo riesit po svojom.
Tomasito
VIP
VIP

dbco napísal:nackom aspon netreba stavat domy ktore za chvilu rozjebu a nepytaju podporu vacsinou. to ma tak nasere ze cigani maju vsetko keby tak neplatil biely mesiac dva najom tak je na dlazbe ale cigan nie to uz je rasizmus
Hold, to je pozitivna diskriminacia v praxi, ktora je vsak v skutocnosti v rozpore s Ustavou SR: "Druhá hlava, Základné práva a slobody, Čl. 12: (2) Základné práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine, majetok, rod alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať." Na zaklade tohoto ustanovenia myslim Ustavny sud SR rozhodol aj o protiustavnosti nejakeho paragrafu tzv. Antidiskriminacneho zakona (nechce sa mi po tom blizsie patrat). Ustava jednoznacne hovori o rovnosti vsetkych ludi na uzemi SR. Ako vsak vidiet, v realnom zivote pozitivna diskriminacia napriek cit. ustanoveniu Ustavy SR funguje, napr. v podobe tebou uvedeneho prikladu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

A uz si videl niekoho koho vyhodili za dva mesiace neplatenia? Ja som doteraz videl iba vyhadzovy za neunosne palky (ti co neplatili rok a pod.) Vydel som aj kopu vystahovanych romov, ktori sa proti tomu burili (neraz v telke, ako to s nimi dopadlo to uz nikdy neukazali)

Nedas priklad nemas nic. Len predsudok.
Tomasito
VIP
VIP

axXis napísal:A uz si videl niekoho koho vyhodili za dva mesiace neplatenia? Ja som doteraz videl iba vyhadzovy za neunosne palky (ti co neplatili rok a pod.) Vydel som aj kopu vystahovanych romov, ktori sa proti tomu burili (neraz v telke, ako to s nimi dopadlo to uz nikdy neukazali)

Nedas priklad nemas nic. Len predsudok.
Je znamych niekolko pripadov nelegalnych ciganskych osad (napr. Letanovsky mlyn pri Spisskom Stvrtku), z ktorych obyvatelia boli, prip. este len budu prestahovani do novych, murovanych, tzv. socialnych bytov nizsieho standardu. Financovanie projektov vystavby socialnych bytov bolo/je zabezpecene z prostriedkov mesta/obce, EU, pricom buduci najomcovia-majitelia boli/su zainteresovani max. pomocnymi pracami na tychto stavbach (ak vobec boli/su zainteresovani). Toto vsak nie je ziadna novinka.

// Tu mas hned styri konkretne pripady, ktore dokonca prinasaju romske noviny Romano nevo lil
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Hlavne je, ze keby neboli v Rusku, tak sa im to nestane.. A to je ich ciel.
Napísať odpoveď