Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To je priam nerealne pokial sa nejedna o nymfomanku alebo nejakeho fakt je*aveho chalana ktoremu ta baba podlahne
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

midnight_man napísal:no co ja viem....ked budem mat 23 rozhodne sa nebudem kukat po 17 tkach...a je ich problem ze su narocne...
sedi vec ;). Ked budes mat 23 tie 17 rocne Ti pridu ako deti, prosim neurazte sa mladsie dievcata :)...je to len moj subjektivny pocit.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ale chlapci dobre viete že vačšina 17stiek sa vyzorovo vyrovnajú 18-20 ročným... Tak pozor aby ste nekukali po 15nástkách :wink:
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Po 115nástkach? :lol: :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:ale chlapci dobre viete že vačšina 17stiek sa vyzorovo vyrovnajú 18-20 ročným... Tak pozor aby ste nekukali po 15nástkách :wink:
vyzorovo mozno, ale ked otvori ustocka 17ka, alebo 20ka tak rozdiel je "pocut" a niekedy riadne ;). Cest vynimkam, urcite sa najdu, teda viem ze su :)...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

lenze chlapci tuto maju zaujem o otvorenie ustociek kvoli niecomu inemu ako zistovaniu intelektu :lol:

//som o to rozumnejsi ze v nej vidim dvojzmysel? :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:lenze chlapci tuto maju zaujem o otvorenie ustociek kvoli niecomu inemu ako zistovaniu intelektu :lol:
aj to ma napadlo pri formulacii mojej vety, ale nechcelo sa mi ju preformulovavat tak, aby bola jednoznacna :)...som prilis lenivy :smt015

ked maju chlapci tuto zaujem o iny druh "konverzacie", nech sa paci :) myslim ze kazdemu rozumnejsiemu dojde aky druh konverzacie som mal namysli ja ;)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Masaker napísal:a co poviete ked neaky napr. 16 covny chalan nalozi 17-19 rocnu babu... je to caste al. nie?
ja ked som mal 16 tak som siel po 18stke :D ... sak je tu jedna pekne dlha tema o nej :D .... neradim .. len sa doripete :oops: :D .....nooooo ale samozrejme ze mi neslo o to "nalozit ju "
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

midnight_man napísal:no co ja viem....ked budem mat 23 rozhodne sa nebudem kukat po 17 tkach
To mas pravdu.Budes sa po nich pozerat v 40 :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

dudo02 napísal:To mas pravdu.Budes sa po nich pozerat v 40 :lol:
l :lol: :lol: ktovie :D mozno
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

to vieš ja som pre otca na oslave jeho 50siatky robil DJ-ja a prišli tam moje kamaratky 18+ a tak som ich poprosil nech tancuju okolo mojho otca ... :lol: no tel bol štastny ako dieta z lizatkom :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Enduro3333 napísal:to vieš ja som pre otca na oslave jeho 50siatky robil DJ-ja a prišli tam moje kamaratky 18+ a tak som ich poprosil nech tancuju okolo mojho otca ... :lol: no tel bol štastny ako dieta z lizatkom :lol:
aspon vidis co nas caka v 50 tke 8)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

OMG

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

hh tak v 50 ke sa mi bude zit lepsie ako teraz...:D ako nie ze by som sa na moj terajsii zivot stazoval...ale aj tak...si predstaviim ze mam 50 rokov...plechavy ujo, popkaty a vedla mna tancuju 3 - 4 pekne mlade baby...no nevem ci neposlem zenu za detmi :D :D :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Sheep napísal:no posudzovat ludi podla toho ci su fajciari je dost hruba chyba nemyslis?
Tam sa jedná o to prečo začali fajčiť. Jedný preto lebo chceli vyzerať dospelejšie a frajerskejšie. Druhý zas z dlhej chvíľe. No a tretí preto že im chutí (o čom výrazne pochybujem bo už som "ochutnal" všeličo a jediné čo malú akú takú huť boli jedné maďarské slimky) takže fakt netuším čo na tom komu môže chuťiť podľa mňa to je prejav slabej vôle. Akože ja na teba nenarážam (to by som si ani nedovolil nechcem ťa uraziť ) Ale zober si to tak že aspoň pri jednej majú výhdu nefajčiary. Aj ked uznávam na charaktere človeka sa to nejak výrazne neodráža zlý človek môže byť aj abstinent, nefajčiar, nehulič, panic. Mno nejak sa na tom dohodneme na pivo-kofole ked sa zase ukážem v KE.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ked je spotena !! nie pri sexe ! ale pri inych aktivitach kde sa to nehodi !!! ( pre zeny ) u :shock:
Rocko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Rocko »

Mne vadi na babach ked su blbe naivne pysne a tak.som nefajciar ale.nevadi mi kez zena fajci.ale DROGY NIE :smt039
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Rocko napísal:Mne vadi na babach ked su blbe naivne pysne a tak.som nefajciar ale.nevadi mi kez zena fajci.ale DROGY NIE :smt039
Nejako si odporuješ. Lebo cigarety sú drogy, takisto ako aj alkohol.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ok, tu to bolo myslené trošku inak. Aj káva je svojim spôsobom droga, takže...
On myslel kokaín, heroín, ganja, LSD a pod.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Masaker napísal:a co poviete ked neaky napr. 16 covny chalan nalozi 17-19 rocnu babu... je to caste al. nie?
Neviem...ale mne raz jedna baba povedala, že prišla o panenstvo so skoro o dva roky mladším chalanom a vtedy mala osemnásť...

PS: Ale poznám aj lepšie slová ako naloží... :lol:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Nemam moc rad takzvane "lahko predajne" baby....proste ked viem ze kočka ma frajera ale v pritomnosti inych chalanov sa v pohode necha ochytkavat a znasat rôzne sexualne narazky, taka by u mna nemala sancu
Napísať odpoveď