Masaker napísal:a co poviete ked neaky napr. 16 covny chalan nalozi 17-19 rocnu babu... je to caste al. nie?
ja ked som mal 16 tak som siel po 18stke ... sak je tu jedna pekne dlha tema o nej .... neradim .. len sa doripete .....nooooo ale samozrejme ze mi neslo o to "nalozit ju "
to vieš ja som pre otca na oslave jeho 50siatky robil DJ-ja a prišli tam moje kamaratky 18+ a tak som ich poprosil nech tancuju okolo mojho otca ... no tel bol štastny ako dieta z lizatkom
Enduro3333 napísal:to vieš ja som pre otca na oslave jeho 50siatky robil DJ-ja a prišli tam moje kamaratky 18+ a tak som ich poprosil nech tancuju okolo mojho otca ... no tel bol štastny ako dieta z lizatkom
hh tak v 50 ke sa mi bude zit lepsie ako teraz... ako nie ze by som sa na moj terajsii zivot stazoval...ale aj tak...si predstaviim ze mam 50 rokov...plechavy ujo, popkaty a vedla mna tancuju 3 - 4 pekne mlade baby...no nevem ci neposlem zenu za detmi
Sheep napísal:no posudzovat ludi podla toho ci su fajciari je dost hruba chyba nemyslis?
Tam sa jedná o to prečo začali fajčiť. Jedný preto lebo chceli vyzerať dospelejšie a frajerskejšie. Druhý zas z dlhej chvíľe. No a tretí preto že im chutí (o čom výrazne pochybujem bo už som "ochutnal" všeličo a jediné čo malú akú takú huť boli jedné maďarské slimky) takže fakt netuším čo na tom komu môže chuťiť podľa mňa to je prejav slabej vôle. Akože ja na teba nenarážam (to by som si ani nedovolil nechcem ťa uraziť ) Ale zober si to tak že aspoň pri jednej majú výhdu nefajčiary. Aj ked uznávam na charaktere človeka sa to nejak výrazne neodráža zlý človek môže byť aj abstinent, nefajčiar, nehulič, panic. Mno nejak sa na tom dohodneme na pivo-kofole ked sa zase ukážem v KE.
Nemam moc rad takzvane "lahko predajne" baby....proste ked viem ze kočka ma frajera ale v pritomnosti inych chalanov sa v pohode necha ochytkavat a znasat rôzne sexualne narazky, taka by u mna nemala sancu