SFZ a cely slovensky futbal

O športe...
jimino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jimino »

dalver napísal:...
iste, je to komplikovanejsie, ale hnacim motorom pre sledovanie SK futbalu moze byt prave rozpustenie tych skorumpovanych h*vien :-P ...

ale otazka je, kto ich dokaze rozpustit? ak nejaka rada SFZ tak toto je sci-fi... oni sa budu totizto branit
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Zrhnuli ste to celkom jasne ale podla mna je najvacsi problem vo vychove mladezi. Pokial nejsu kvalitni a dobri futbalisti neni ani futbal kvalitny (k tomu samozrejme prispieva aj plat premie atd). Moj nazor je ze tu mame dost dobry mladych hracov ale problem je v tom ze bud pri vybere mladych hracov (mam na mysli este ziakov) hraje velku ulohu protekcia alebo dobry mlady hraci idu hned do zahranicia bud ciech nemcko rakusko ti lepsi aj anglicko. nehovorim aby sa ty hraci nepustali do zahranicia ale mohli by sa urobit take opatrenia aby mali motivaciu zostat tu a hrat tu (t.j. vacsi plat atd).
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

1. Vymena SFZ, podla mna by naozaj prospelo dat tam fudbalistov na posty co sa tyka fudbalu a co sa tyka ekonomiky a tak mladych ludi ktory robia karieru nie peniaze do vacku.
2. Pri dovere ludi vo Fudbal a SFZ by chodilo viac ludi na fucik tj viac penazi tj. prekvita fudbal
3. Zmena systemu vo vycviku.. dneska fudbal hraju hraci ktorych mamicka plati trenerovi obedy v restike, a treneri prepisuju starsim hracom udaje aby mohli hrat za mladsi tym ktory nema dostatok hracov. Symbolicky plat hracom v ligach od 16 rokov.. ne este aby hraci platili zato ze mozu hrat to je chore :-!
4. Viac lepsich klubov, lepsi sponzori su nalakany na fucik ked je na vyzsej urovi...
5. Kvalitny vycvik mladsich aby sme sa mohli pysit slovenskymi hviezdami a ne si kupovat cernochov z Francuza a Portugalu...

A najvecia blbost je ze hned ako niaky tym vyhra ligu preda cely svoj kader do Ruska..
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

kali520

Ono je to ako v hokeji mladý odidu prec ked maju 15-16 rokov. Namiesto zámoria, ale idú do Čiech, Nemecka, Anglicko. To čo ostáva u nás a je mladé, má to talent a za niečo stoji je dávno v merku nejakému zahranicnemu klubu. Týmy u nás namožu a nedokážu tým zapadoeuropskym konkurovat financne a mldeho chlapca za par korun pustia. A to že davaju sancu mladým v lige, je pre nich dobré lebo takto ukazujú svoj tovar. Ked o hraca bude zaujem tak dovidenia.
Tým sa zbavili nakladov a ziskali ako-také prostriedky. A tak je to aj z titulom, ked je o hráča zaujem v zahranici rýchlo s nim prec. Hrac vonku viac zarobi a peniaze dostane aj klub. Preto casto chodia prec hraci o ktorých je zaujem a su este pod zmluvou aby vsetci zarobili.
Cele je to o peniazoch, a ked ich niekde je malo tak aj uroven klesa..[/quote]
kali520
Darca
Darca

Ja ta rozumiem, ale mali by sa urobit take opatrenia aby ty hraci nemali preco odchadzat alebo by ich kluby proste (bohzial pre tych mladych) nemali pustat tak v mladom veku. Neskor by ich mozno predali za 5 nasobok ceny ak nie viac.
Ujo Marky napísal:Zmena systemu vo vycviku.. dneska fudbal hraju hraci ktorych mamicka plati trenerovi obedy v restike, a treneri prepisuju starsim hracom udaje aby mohli hrat za mladsi tym ktory nema dostatok hracov. Symbolicky plat hracom v ligach od 16 rokov.. ne este aby hraci platili zato ze mozu hrat to je chore :-!
O tomto som hovoril, sam som bol toho svedkom, podla mna najvacsi problem slovenskeho fobalu.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

proste stacilo by len viacej vyhladavacov talentov ktory by pozerali aj nizsie ligy lebo aj tam je dost talentu a to je cele
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

IZZi-BA napísal:proste stacilo by len viacej vyhladavacov talentov ktory by pozerali aj nizsie ligy lebo aj tam je dost talentu a to je cele
to je pravda , kazdy europsky velkoklub stavia na svojich odchovancoch , iba u nas je mladez akoby na pritaz
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A čo vy na toto: http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=51228 (Nechutná policajná brutalita v Nitre)
IZZi-BA
Star
Star

tu je manchesterska buducnost ma len 9rokov

ej sorry som sa sekol som to dal do zlej temy to malo ist do premier league fakt sorry
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

IZZi-BA napísal:tu je manchesterska buducnost ma len 9rokov
a co to ma spolocne so SFZ? 8)
policajna brutalita tiez nema co do cinenia so SFZ...

:wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

jimino napísal:a co to ma spolocne so SFZ? 8)
policajna brutalita tiez nema co do cinenia so SFZ...

:wink:
No tak ten chalan z Manchestru naozaj neviem, co ma spolocne so slovenskym futbalom...a tema sa SFZ a cely slovensky futbal, takze so SFZ to nema skoro nic spolocne ale slovenskym futbalom ano, kedze na stadione jedneho ligoveho timu, mlatila kuklaci fanusikov druheho ligoveho timu bez nejakeho dovodu...(nevravim, ze trnavski fanusikovia su nejako extremne slusni (ultras), ale to u viacerych timov (napr. Slovan), ale za to nemusia mlatit vsetkych bez ohladu na to,ci nieco urobili)
IZZi-BA
Star
Star

Staci tu len obmenit vedenie a to je cele
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

iba ti co hrali v lepsich kluboch vedia presnejsie povedat...mno ono co by som ja zmenil tak podmienky pre futbal (kvalita ihrisk) pravidelne treningy(niekto ich nema) a dalej lepsich trenerov klasifikovanych a odhodlanie chalanov hrat lebo to je to najdolezitejsie (ale to sa neda)...

Dalej ked som hral za Inter tak mnoho lepsich chalanov(Kurani ak ho niekto pozna :) )odkupila Sparta Praha za milion ci kolko a bolo po talentoch potom sa nedivme ze slovensky futbal je taky krepy aky je ,ked si rozpredavame najlepsich hracov!
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

IZZi-BA napísal:Staci tu len obmenit vedenie a to je cele
Ked si myslíš, že stačí vymenit vedenie SFZ sa velmi mýliš. Páni na SFZ sú len figúrky v rukách mocnejších, ktorý točia ligou. Tých ludi by si našiel keby si sa pozrel, kto kluby vlastní a kto do klubov vlieva peniaze.
Máš tu velkopodnikatelov, ktorý do klubov leju obrovské peniaze a potrebujú aby sa im vrátili. Ci už v dohodnutých ligových zápasoch, v hráčoch ktorý budú hrat v repre. Ked sa pozries kto vlastni, alebo vlastnil mienko-tvorné media, zistis, že su to casto ludia, ktorý vlastnia aj futbalové kluby. Preto media o týchto veciach neinformuju. Ze chytili Wankeho pri preberani uplatku? On bol len malá rybka, myslíš že nikto neodhlali nič viac, žiadnych iných uplatkarov?
Ked niekto chce vediet nejaké mená pozrite sa na predsednictva klubov a rozmýslajte pri tom. :wink:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

na slovensky futbal sa neda ani pozerat, podplacanie rozhodcov, dohodnute vysledky a ked uz niekto vyhra a na rok ma ist do kvalifikacie Ligy majstrov, tak hned preda vsetkych dobrych hracov, a tak to chodi uz dobre dlhu dobu
IZZi-BA
Star
Star

xyz napísal:na slovensky futbal sa neda ani pozerat, podplacanie rozhodcov, dohodnute vysledky a ked uz niekto vyhra a na rok ma ist do kvalifikacie Ligy majstrov, tak hned preda vsetkych dobrych hracov, a tak to chodi uz dobre dlhu dobu
lebo hraci ktory odchadzaju vedia ze idu za lepsim na slovensku je to uplne na p*cu preco anglicania zostavaju v anglicku??preco spaniely v spanielsku??tie ligy maju uroven a zo slovenska odchadzaju talenty von kde sa ukazu a prerazia ale to je v tom ze niesu financie na sporty ako v inych krajinach ved tu maju problem postavit narodny stadion uroven ligy je nizka a aj sledovanost sa pomali zmensuje je to dost smutne
IZZi-BA
Star
Star

No tak ak teraz nevyhodia Laurinca tak potom neviem ved este aj komentatori v sporte vraveli ze najlepsie spravi ked odide a maju pravdu jeho vysledky su prazdne tribuny aj divaci co tam boli boli superovy a aj to dost vpliva na neuspech hracov....

Dufam ze ho vyhodia
kali520
Darca
Darca

Ja to tak vidim ze jedniny kto pojde bude Kocian, bohuzial.
IZZi-BA
Star
Star

kali520 napísal:Ja to tak vidim ze jedniny kto pojde bude Kocian, bohuzial.
Inac aj ja si myslim ale to by spravili chybu
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

IZZi-BA napísal:Inac aj ja si myslim ale to by spravili chybu
ja si naopak myslím, že Kocian zostane /sa mi zdá celkom v pohode chlapík/, ale že niektorí z futbalistov si už na reprezentačnej úrovni nezahra futbal napr. Klimp. :) /tak ako ho obehol Bellamy a ako nemožne riešil situácie sa čudujem, že niekde v zahraniči majú o neho záujem/
Napísať odpoveď