Reparat
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
lol
uz samotnaa tema je zaujimava...nastastie ja take problemy nemam...chodim na OA a celkom sa mi darii...
ale
moj kamos chodi na jednu nemenovanu skolu a robi tiez reparat z nemciny....na zaciatku prazdnin sme sa dohodli ze akoze ho budem doucovat...no lenze odisiel robit do lucenca...tak neviim ako to chce zvladnut...vcera mi povedal ze snaad bude mat profka dobur naladu
drziim vam vsetkym palec
ale
moj kamos chodi na jednu nemenovanu skolu a robi tiez reparat z nemciny....na zaciatku prazdnin sme sa dohodli ze akoze ho budem doucovat...no lenze odisiel robit do lucenca...tak neviim ako to chce zvladnut...vcera mi povedal ze snaad bude mat profka dobur naladu
drziim vam vsetkym palec
Ja som reparat nerobil kamarat hej. Mal však štastie učiteľka s ktoru mal písať reparát odišla preč z triedy dokonca tam nechala zošity ktoré im najprv zobrala.. Mno a tak sa dostal do 2-hého ročníka
Avšak vypomstila sa mu jeho ľahostajnosť a tak sa do 3-tieho ročníka nedostal. Mňa to myslím že mrzí viac než jeho ale o tom je asi život že sa s kamarátmy zoznamujeme a lúčime
Hlavne sa staraj o to aby sa to už neopakovalo.
Avšak vypomstila sa mu jeho ľahostajnosť a tak sa do 3-tieho ročníka nedostal. Mňa to myslím že mrzí viac než jeho ale o tom je asi život že sa s kamarátmy zoznamujeme a lúčime
Mno ja ťi fandím. Prejdeš nieje o čom. V najhoršom prípade pôjdeš ku nám lebo máme dve nové miesta okrem toho aj albert ide na reparát ale to nieje žiadne prekvapenieSheep napísal:ja mam robit reparat z matiky a elektrotechniky, snad to zmaknem![]()
na kosickej SPS
* alebo ma vyhodia
Hlavne sa staraj o to aby sa to už neopakovalo.
-
peterkozel
Medium Professional
ja som reparat nerobil a vlastne nedokazem tomu pochopit ze niekto pocas skolskeho roka nedokaze v sebe najst snahu si dat dokopi znamky a pokazi si potom cele prazdniny, tak ti treba a snad sa z toho poucis, vacsina to boli ludia typu - navonany roskysnuty frajer pubertak co ma vsetko v pic., takze este raz - tak ti treba a nech ta komisia potrapi!
-
peterkozel
Medium Professional
Mne sa zasa ťažko chápe to, ako to môže niekto pomrviť tak, že prepadne.peterkozel napísal:ja som reparat nerobil a vlastne nedokazem tomu pochopit ze niekto pocas skolskeho roka nedokaze v sebe najst snahu si dat dokopi znamky a pokazi si potom cele prazdniny, tak ti treba a snad sa z toho poucis, vacsina to boli ludia typu - navonany roskysnuty frajer pubertak co ma vsetko v pic., takze este raz - tak ti treba a nech ta komisia potrapi!
-ok, ok jazyky si povedme, keď niekto príde na školu, kde mu dajú Nj/Aj a vidí to prvý raz, tak potom nestíha, ale zvyšok..
-
peterkozel
Medium Professional
ale vsetko je to o lajdackosti ludi, ja tiez nechapem ako si to niekto moze pokaslat az to vedie k reparatu a ako hovoris o tom nestihani tak vzdy sa to da nejak zmaknut na stvorku nech je to akykolvek predmetFrikso napísal:Mne sa zasa ťažko chápe to, ako to môže niekto pomrviť tak, že prepadne.
-ok, ok jazyky si povedme, keď niekto príde na školu, kde mu dajú Nj/Aj a vidí to prvý raz, tak potom nestíha, ale zvyšok..
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa: