Reparat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
djufo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Reparat

Príspevok od používateľa djufo »

cawte robili ste uz niekedy reparat? ake to je? ja robim teraz s nemciny a ide ma porazit cele doj*bane prazdniny...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

hehe , ja som mal minuly rok s Deskriptivnej geometrie a tento rok Stavitelstvo a Matematika ..
:lol: :oops:

Ale v pohode , stiham , a myslim si že lepšie naučit sa všetko pekne povinne na reparat jak keby som mal dostať stvorku a ist na rok uplne tupy s predmetu čo mi nejde do školy
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lol

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

uz samotnaa tema je zaujimava...nastastie ja take problemy nemam...chodim na OA a celkom sa mi darii...

ale

moj kamos chodi na jednu nemenovanu skolu a robi tiez reparat z nemciny....na zaciatku prazdnin sme sa dohodli ze akoze ho budem doucovat...no lenze odisiel robit do lucenca...tak neviim ako to chce zvladnut...vcera mi povedal ze snaad bude mat profka dobur naladu :D

drziim vam vsetkym palec :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ja mam robit reparat z matiky a elektrotechniky, snad to zmaknem :D
na kosickej SPS

* alebo ma vyhodia :shock:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Ja som reparat nerobil kamarat hej. Mal však štastie učiteľka s ktoru mal písať reparát odišla preč z triedy dokonca tam nechala zošity ktoré im najprv zobrala.. Mno a tak sa dostal do 2-hého ročníka :lol:
Avšak vypomstila sa mu jeho ľahostajnosť a tak sa do 3-tieho ročníka nedostal. Mňa to myslím že mrzí viac než jeho ale o tom je asi život že sa s kamarátmy zoznamujeme a lúčime :cry:
Sheep napísal:ja mam robit reparat z matiky a elektrotechniky, snad to zmaknem :D
na kosickej SPS

* alebo ma vyhodia :shock:
Mno ja ťi fandím. Prejdeš nieje o čom. V najhoršom prípade pôjdeš ku nám lebo máme dve nové miesta okrem toho aj albert ide na reparát ale to nieje žiadne prekvapenie :roll:
Hlavne sa staraj o to aby sa to už neopakovalo.
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

ja son este nerobil reparat a dufam ze ani nebudem ale kebyze robim tak sa asi ucim lebo lepsie je sa ucit ako potom v zivote pracovat s lopatou drzim ti palce nech ty to vide :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

ja som reparat nerobil a vlastne nedokazem tomu pochopit ze niekto pocas skolskeho roka nedokaze v sebe najst snahu si dat dokopi znamky a pokazi si potom cele prazdniny, tak ti treba a snad sa z toho poucis, vacsina to boli ludia typu - navonany roskysnuty frajer pubertak co ma vsetko v pic., takze este raz - tak ti treba a nech ta komisia potrapi!
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

presne tak a este sa tym chvalia, dmncia :P
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jimino napísal:presne tak a este sa tym chvalia, dmncia :P
Do sa tým chváli ? de vidíš chválu ? normalna diskusia o reparatoch , ak sa ti nelubi tak nepis
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Monako2 »

Digital napísal:Do sa tým chváli ? de vidíš chválu ? normalna diskusia o reparatoch , ak sa ti nelubi tak nepis
kde chodis na sps stavebnu? ja som vysiel pred 2 rokmi, ale nikdy som nastastie problem nemal
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Digital napísal:Do sa tým chváli ? de vidíš chválu ? normalna diskusia o reparatoch , ak sa ti nelubi tak nepis
priama chvala tu sice nie je, ale ten smajl v napr. sheepovom prispevku tomu naznacuje ;-)
a praveze mne sa to lubi takze budem pisat...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

diskusia o reparatoch?a o com chces vlastne diskutovat, asi o tom ze niekto je vool a posere si skolu dostane reparat a je z toho teraz vybobkany takze neviem o com sa tu chcete bavit
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Monako2 napísal:kde chodis na sps stavebnu? ja som vysiel pred 2 rokmi, ale nikdy som nastastie problem nemal
Nitra :)

jimino,peterkozel: Vzdy je to lepsie brat s humorom , nez nadtym nariekam .. preto ten smajl .. a ok viem ze to tu nema cenu rozoberat
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

peterkozel napísal:ja som reparat nerobil a vlastne nedokazem tomu pochopit ze niekto pocas skolskeho roka nedokaze v sebe najst snahu si dat dokopi znamky a pokazi si potom cele prazdniny, tak ti treba a snad sa z toho poucis, vacsina to boli ludia typu - navonany roskysnuty frajer pubertak co ma vsetko v pic., takze este raz - tak ti treba a nech ta komisia potrapi!
Mne sa zasa ťažko chápe to, ako to môže niekto pomrviť tak, že prepadne.
-ok, ok jazyky si povedme, keď niekto príde na školu, kde mu dajú Nj/Aj a vidí to prvý raz, tak potom nestíha, ale zvyšok.. :?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Frikso napísal:Mne sa zasa ťažko chápe to, ako to môže niekto pomrviť tak, že prepadne.
-ok, ok jazyky si povedme, keď niekto príde na školu, kde mu dajú Nj/Aj a vidí to prvý raz, tak potom nestíha, ale zvyšok.. :?
ale vsetko je to o lajdackosti ludi, ja tiez nechapem ako si to niekto moze pokaslat az to vedie k reparatu a ako hovoris o tom nestihani tak vzdy sa to da nejak zmaknut na stvorku nech je to akykolvek predmet
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

prepac ale prepadnut je vazne trapas este keby si mal 4 tak to pochopim ale toto...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ja som robil z matiky, mal som znamky na 4 ale dala mi sajbu, potom profka volala rodicom a sa ospravedlnovala, ze sa unahlila, ale ze uz to nemoze zmenit na 4, takze aj take sa stava...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ja som este nerobil reparat staci sa ucit.....
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

ako ludia ste normaaaaaaalniiiiiiii??? :x este aj cez prazdniny tu skolu spominate???? kurnaa... je mi do placu ked to citam... :cry: :cry: :cry: :cry:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Fuxxo napísal:ako ludia ste normaaaaaaalniiiiiiii??? :x este aj cez prazdniny tu skolu spominate???? kurnaa... je mi do placu ked to citam... :cry: :cry: :cry: :cry:
vies co ja radsej by som chodil do skoly, take prazdniny ako mam tento rok to je hruza... :?
Napísať odpoveď