Aky programovaci jazyk?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Aky programovaci jazyk?

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ahojte.Do programovania sa moc nevyznam,tak ma nebite :D .Chcel by som vediet v akom jazyku je toto spravene-chcel by som si totiz ten program troska upravit.Popripade odporucte cim jednoduchsie jazyky na vytvorenie podobnej aplikacie.Za pomoc vopred vdaka :)
Prílohy
PG2.PNG
PG1.PNG
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Vyzerá to ako Delphi alebo C++ Builder (podľa exe súboru by sa to dalo určiť jednoznačnejšie).
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Co mi to v tom exe subore"prezradi"?Popripade,co mam konkretne o exe subore prezradit ja tebe aby si to vedel presne identifikovat?

\\Warezman-tak toto ma fakt nenapadlo :wink: -vdaka :roll:-Vies chcel by som sa o programovani dozvediet troska viac...
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

tak ze mu ju posles
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Nic jednoduche na vytvorenie podobnej aplikacie nie je :!: Tvorenie programov pre windows si vyzaduje naozaj velke skusenosti s programovanim. Aj najjednoduchsi win program je velmi zlozity :wink: Ked si nikdy neprogramoval, tak zacni Pascalom, alebo webdesignom... Je tu toho na fore strasne vela, hladaj.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

piton napísal:Nic jednoduche na vytvorenie podobnej aplikacie nie je :!: Tvorenie programov pre windows si vyzaduje naozaj velke skusenosti s programovanim. Aj najjednoduchsi win program je velmi zlozity
to platilo kym tu nebolo .NET framework. Teraz to uz ani nei je programovanie. Iba take hrajkanie
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

piton napísal:Aj najjednoduchsi win program je velmi zlozity :wink: Ked si nikdy neprogramoval, tak zacni Pascalom, alebo webdesignom... Je tu toho na fore strasne vela, hladaj.
hmm do programovania sa prilis nevyznam (jedine tak trochu php), ale nezda sa mi, ze by to bolo nieco extremne tazke... visual basic nie je zase az tak nehorazne narocny :?
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

mastermind napísal:to platilo kym tu nebolo .NET framework. Teraz to uz ani nei je programovanie. Iba take hrajkanie
<flame>
.NET prisiel len s tym, co malo Delphi pred 10 rokmi
</flame>
mastermind
VIP
VIP

... napísal:<flame>
.NET prisiel len s tym, co malo Delphi pred 10 rokmi
</flame>
.NET sa viac podoba na javu ako na delphi.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mastermind napísal:.NET sa viac podoba na javu ako na delphi.
kod ako java .. klikanica ako delphi :)
mastermind
VIP
VIP

gwixt napísal:kod ako java .. klikanica ako delphi :)
no ked mal na mysli dizajnera tak to ano
programator
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa programator »

turtlak69 napísal:hmm do programovania sa prilis nevyznam (jedine tak trochu php), ale nezda sa mi, ze by to bolo nieco extremne tazke... visual basic nie je zase az tak nehorazne narocny :?
Ono podla mojho nazoru nie je az take narocne vytvorit vzhlad danej aplikacie, ako jej funkcnost. A prave o to ide. Vacsina uzivatelov pozera na vzhlad, ako program vyzera, ale akokeby im to najpodstatnejsie "vnutro" uniklo... A to je chyba (a pre programatorov skoda :) ).
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no ja som narazal na nieco ine. vela ludi tu pise, ze ake je tazke programovat pre windows. trosku som zabrdol do visual basicu a nepripadalo mi to take extra zlozite. GUI bolo doslova klikackou. netrebalo ani riadok napisat. no a kod bol kod. tam neni o com. nevyznam sa, ale neviem preco je programovanie win app tazsie :? ja som si vo visual basicu spravil fajn vec. pripomienkovac. taku blbostku, ze ked som mal ist napriklad na bus, nastavil som si cas a klikol na OK. potom sa program schoval tusim prikaz form1.visible="false" nepamatam, ale bol to jeden prikaz. no a potom v tom danom okamihu ked bolo treba sa opat objavil program s vystrahou a zahralo mi to nejaku windowsacku zvucku. potom som vypol PC s siel het :D no a ten dany program mal dokopy len par riadkov. tak preco je to teda take narocne?
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

nikto netvrdi ze to je narocne .. vytvorit nejaky jednoduchy (kodom) program a naklikat pekne okienko je otazka par minut ..
na to exituje kopec takychto klikacich prostredi a fakt to nie je problem

(ine to uz ale je s pouzivanim WINAPI :D ale o tom som nechcel)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

turtlak69 napísal:... no a ten dany program mal dokopy len par riadkov. tak preco je to teda take narocne?
Skús naprogramovať niečo komplikovanejšie a pochopíš ;)
Napísať odpoveď