Ahojte.Do programovania sa moc nevyznam,tak ma nebite .Chcel by som vediet v akom jazyku je toto spravene-chcel by som si totiz ten program troska upravit.Popripade odporucte cim jednoduchsie jazyky na vytvorenie podobnej aplikacie.Za pomoc vopred vdaka
Nic jednoduche na vytvorenie podobnej aplikacie nie je Tvorenie programov pre windows si vyzaduje naozaj velke skusenosti s programovanim. Aj najjednoduchsi win program je velmi zlozity Ked si nikdy neprogramoval, tak zacni Pascalom, alebo webdesignom... Je tu toho na fore strasne vela, hladaj.
piton napísal:Nic jednoduche na vytvorenie podobnej aplikacie nie je Tvorenie programov pre windows si vyzaduje naozaj velke skusenosti s programovanim. Aj najjednoduchsi win program je velmi zlozity
to platilo kym tu nebolo .NET framework. Teraz to uz ani nei je programovanie. Iba take hrajkanie
piton napísal:Aj najjednoduchsi win program je velmi zlozity Ked si nikdy neprogramoval, tak zacni Pascalom, alebo webdesignom... Je tu toho na fore strasne vela, hladaj.
hmm do programovania sa prilis nevyznam (jedine tak trochu php), ale nezda sa mi, ze by to bolo nieco extremne tazke... visual basic nie je zase az tak nehorazne narocny
turtlak69 napísal:hmm do programovania sa prilis nevyznam (jedine tak trochu php), ale nezda sa mi, ze by to bolo nieco extremne tazke... visual basic nie je zase az tak nehorazne narocny
Ono podla mojho nazoru nie je az take narocne vytvorit vzhlad danej aplikacie, ako jej funkcnost. A prave o to ide. Vacsina uzivatelov pozera na vzhlad, ako program vyzera, ale akokeby im to najpodstatnejsie "vnutro" uniklo... A to je chyba (a pre programatorov skoda ).
no ja som narazal na nieco ine. vela ludi tu pise, ze ake je tazke programovat pre windows. trosku som zabrdol do visual basicu a nepripadalo mi to take extra zlozite. GUI bolo doslova klikackou. netrebalo ani riadok napisat. no a kod bol kod. tam neni o com. nevyznam sa, ale neviem preco je programovanie win app tazsie ja som si vo visual basicu spravil fajn vec. pripomienkovac. taku blbostku, ze ked som mal ist napriklad na bus, nastavil som si cas a klikol na OK. potom sa program schoval tusim prikaz form1.visible="false" nepamatam, ale bol to jeden prikaz. no a potom v tom danom okamihu ked bolo treba sa opat objavil program s vystrahou a zahralo mi to nejaku windowsacku zvucku. potom som vypol PC s siel het no a ten dany program mal dokopy len par riadkov. tak preco je to teda take narocne?
nikto netvrdi ze to je narocne .. vytvorit nejaky jednoduchy (kodom) program a naklikat pekne okienko je otazka par minut ..
na to exituje kopec takychto klikacich prostredi a fakt to nie je problem
(ine to uz ale je s pouzivanim WINAPI ale o tom som nechcel)