My Chemical Romance na Slovensku

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Uz je to tu zas, velky nonkonformisti zacnu rypat ze bozinku aky je kazdy posledny luzer kto pocuva MCR... no nech sa paci :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Vies ako dostanes EMO chlapca dole zo stromu?
Odrezes povraz (ad avatar)
A okrem ineho nikto tu nepise, ze ten kto pocuva MCR je looser, ale ze sa to metalistom asi pacit nebude.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hm no dobre..myslel som zle..ja som sa na tu songu namotal..

ale niekolko veci musim podotknut:
- nie je to zostrihane z filmu
- nema to byt elvis, ked si vsimnes ako vyzeraju ostatni ludia dojde ti ze to ma byt z WW2

ale ok, ked sa nelubi, tak sa nelubi
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Ok, a viete ako pokazite emákovi deň - poviete mu, že dnes dobre vyzerá... alebo prečo plače EMO v reštaurácii - lebo nevie na ktorý záchod má ísť :) Sorry za OT, ale ja emo nie som preboha... len sa mi ten obrázok páčil, to je vše
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

tie pesnicky nie su zle ;) keby som mal zas 14 rokov mozno by som si to aj vypocul
Delusion
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Delusion »

axXis napísal:EMO, chlapce, EMO... :aasmile19:
---- NIEEE oni priznali samí že oni ani nevedia poriadne čo je EMO a vraveli že vôbec nie sú...!!!!
Delusion
Amateur
Amateur

BOŽE PRESTANTE TU O EMO KECAŤ!!!URÁŽKA PRE MCR...POROVNÁVAŤ ICH S EMOM!!!A inak...Akože oni nebudú mať samostatný koncert???Och! Načo nám Gladiátor...a aj tak tam budú všetci len kôli ním...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ale choj mi uz volade :x
MCHR nieje emo? tak potom iron maiden nieje heavy metal nabuduce povedz ONI TO SAMI POVEDALI!! :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

dievca ma v niecom pravdu

"We (MCR) are not emo and we never were. I hate when people associate the word "EMO" with My Chemical Romance."
Frankie Iero

Emaci si ich len privlastnili .. ale celkovo je to nechutny STYL
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

a co su ked nie emo? (otazka myslena uplne vazne)
Delusion
Amateur
Amateur

SRneC napísal:ale choj mi uz volade :x
MCHR nieje emo? tak potom iron maiden nieje heavy metal nabuduce povedz ONI TO SAMI POVEDALI!! :roll:
Pravdepodobne sa nechápeš do toho... Porovnaj si ich so sračkami Pan!c at...a FOB hej a potom dačo hovor...
Delusion
Amateur
Amateur

Fall napísal:a co su ked nie emo? (otazka myslena uplne vazne)
Akože niektorí robia hudbu ktorá sa im páči a vôbec pri tom nemyslia na to že aký štýl to je, vieš? Si asi jeden s tých čo majú potrebu každého škatuľkovať... MCR to sami povedal že robia hudbu podľa toho čo v nich je a ako sa cítia...nemyslia pri tom na to že to musia urobiť podľa EMA(ktoré nie sú) POPU(ani to) ROCKU alebo ja neviem čoho...
Delusion
Amateur
Amateur

No dobre, toto je téma "My Chemical Romance v Blave" a nie "Sú MCR EMO?"
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

maaaaloco z toho co si zobrali Emaci za svoje je fakt emo, a momentalne je tendencia povedat emo na kazdeho hudobnika co je obleceny v ciernom a ma vlasy do tvare ako napr. Sonic Syndicate co nemaju s emom absolutne nic spolocne...vacsina kapiel sa od emo distancuje

a aby si hiphoperi nemysleli ze emo sa ich netyka tak emo rap o com som donedavna vobec nepocul

tuto temu mozte spojit s Emo ci nie?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

POsledny OT odo mna? Prave som si precital, ze MCR nieje EMO, POP ani ROCK. Takze zotsava HOP HOP, METAL, ELEKTRONIKA-ktore z toho to je, posli mi PM.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

fikus-kukis napísal:Pozri si toto video, všímaj si ich prejav a urobíš si o nich obraz.
nechutne, :smt078 , takeho ked vidim na ulici mam neskutocnu chut ho zbit.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Nechápem načo na tomto fóre rozoberáte pi*****.V jednej téme sa pi**** na rytmusa (uznávam aj ja ... ale nie stále dokola !!! a opodstatnene).Ja nadavam na rytmusa pretoze fakt to je hudba ktora nema obdoby.Ale MCR vs trebars Dimmu Borgir to je len vec vkusu (stylu).Takze tu nepiste ze MCR su buzny lebo takisto moze niekto povedat ze Iron Maiden su buzny pricom niesu
Delusion
Amateur
Amateur

axXis napísal:POsledny OT odo mna? Prave som si precital, ze MCR nieje EMO, POP ani ROCK. Takze zotsava HOP HOP, METAL, ELEKTRONIKA-ktore z toho to je, posli mi PM.
zle si si to prečítal...nepovedali že niesú rock ale že hudbu tvoria podľa toho akú majú náladu a pod. hej? Oni sa neškatuľkujú proste robia hudbu ktorá sa im páči. NO! Pochopil?
Delusion
Amateur
Amateur

mirak2 napísal:maaaaloco z toho co si zobrali Emaci za svoje je fakt emo, a momentalne je tendencia povedat emo na kazdeho hudobnika co je obleceny v ciernom a ma vlasy do tvare ako napr. Sonic Syndicate co nemaju s emom absolutne nic spolocne...vacsina kapiel sa od emo distancuje

a aby si hiphoperi nemysleli ze emo sa ich netyka tak emo rap o com som donedavna vobec nepocul

tuto temu mozte spojit s Emo ci nie?
Preeeeesne súhlasím...podľa mňa si asi berú skoro každého jedného aby sa zviditeľnili. A ak si myslia že každý čo si dá neakú emóciu, silný zážitok ktorý stále v sebe nosí, smútok a pod. že sú automaticky EMO no tak si môžme pískať, každý je EMO. Ale to je blbosť.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

axXis napísal:POsledny OT odo mna? Prave som si precital, ze MCR nieje EMO, POP ani ROCK. Takze zotsava HOP HOP, METAL, ELEKTRONIKA-ktore z toho to je, posli mi PM.
Hudba sa nemusí škatulkovať, či hrá niekto o to, či ono, veď napr. aj Metallica začala s metalom, ale teraz je to skôr hard rock a čo? A nič. Emáci sú čudní. MCR mám v compe album, ale poriadne som ho ani nepočul, ale Welcome to black parade sa počúvať dá. :wink:

OT:Delusion: Sorry, ale skús to dávať do jedného príspevku, aby si potom nemala tri príspevky za sebou. (Nič proti, to je len rada).
Napísať odpoveď