My Chemical Romance na Slovensku
Akože niektorí robia hudbu ktorá sa im páči a vôbec pri tom nemyslia na to že aký štýl to je, vieš? Si asi jeden s tých čo majú potrebu každého škatuľkovať... MCR to sami povedal že robia hudbu podľa toho čo v nich je a ako sa cítia...nemyslia pri tom na to že to musia urobiť podľa EMA(ktoré nie sú) POPU(ani to) ROCKU alebo ja neviem čoho...Fall napísal:a co su ked nie emo? (otazka myslena uplne vazne)
-
mirak2
Hardcore addict
maaaaloco z toho co si zobrali Emaci za svoje je fakt emo, a momentalne je tendencia povedat emo na kazdeho hudobnika co je obleceny v ciernom a ma vlasy do tvare ako napr. Sonic Syndicate co nemaju s emom absolutne nic spolocne...vacsina kapiel sa od emo distancuje
a aby si hiphoperi nemysleli ze emo sa ich netyka tak emo rap o com som donedavna vobec nepocul
tuto temu mozte spojit s Emo ci nie?
a aby si hiphoperi nemysleli ze emo sa ich netyka tak emo rap o com som donedavna vobec nepocul
Nechápem načo na tomto fóre rozoberáte pi*****.V jednej téme sa pi**** na rytmusa (uznávam aj ja ... ale nie stále dokola !!! a opodstatnene).Ja nadavam na rytmusa pretoze fakt to je hudba ktora nema obdoby.Ale MCR vs trebars Dimmu Borgir to je len vec vkusu (stylu).Takze tu nepiste ze MCR su buzny lebo takisto moze niekto povedat ze Iron Maiden su buzny pricom niesu
zle si si to prečítal...nepovedali že niesú rock ale že hudbu tvoria podľa toho akú majú náladu a pod. hej? Oni sa neškatuľkujú proste robia hudbu ktorá sa im páči. NO! Pochopil?axXis napísal:POsledny OT odo mna? Prave som si precital, ze MCR nieje EMO, POP ani ROCK. Takze zotsava HOP HOP, METAL, ELEKTRONIKA-ktore z toho to je, posli mi PM.
Preeeeesne súhlasím...podľa mňa si asi berú skoro každého jedného aby sa zviditeľnili. A ak si myslia že každý čo si dá neakú emóciu, silný zážitok ktorý stále v sebe nosí, smútok a pod. že sú automaticky EMO no tak si môžme pískať, každý je EMO. Ale to je blbosť.mirak2 napísal:maaaaloco z toho co si zobrali Emaci za svoje je fakt emo, a momentalne je tendencia povedat emo na kazdeho hudobnika co je obleceny v ciernom a ma vlasy do tvare ako napr. Sonic Syndicate co nemaju s emom absolutne nic spolocne...vacsina kapiel sa od emo distancuje
-
Sagittarius
Guru
Hudba sa nemusí škatulkovať, či hrá niekto o to, či ono, veď napr. aj Metallica začala s metalom, ale teraz je to skôr hard rock a čo? A nič. Emáci sú čudní. MCR mám v compe album, ale poriadne som ho ani nepočul, ale Welcome to black parade sa počúvať dá.axXis napísal:POsledny OT odo mna? Prave som si precital, ze MCR nieje EMO, POP ani ROCK. Takze zotsava HOP HOP, METAL, ELEKTRONIKA-ktore z toho to je, posli mi PM.
OT:Delusion: Sorry, ale skús to dávať do jedného príspevku, aby si potom nemala tri príspevky za sebou. (Nič proti, to je len rada).