spolocny vecer s najmilovanejsou osobkou na svete!!!
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
spolocny vecer s najmilovanejsou osobkou na svete!!!
ahojte decka chcem sa zniecim zverit,zdvoverit.......ja smojou laskou sme prirpaveny fyzicki aj psychicki mat pohlavny styk a ide oto ze nemame kde............ja nemam ani ona....newiete poradit co by sa dalo robit?????prosim nebombardovat zbytocne k-....radsej vydiskutujem
-
P3Bo
Guru wannabe
Vek?chata hotel ...... ide o to aby to bolo prijemne a nezabudnutelne ne ze to bude v dakych kriakoch abo aute jednoducho si najdite cas a aby vas nikto nevyrusoval.
//neviem ci je to viac o sexe alebo o vztahu ale myslim ze o vztahu no v tom ti snad nikto neporadi jedinou tvojou moznostou je nasjt si poriadny flek alebo budes jednoducho cakat na vhodnu prilezitost dokym sa vam neuvolni byt/dom - si este pannic to znamena ze si na sex cakal cely svoj doterajsi zivot a myslim ze mesiac maximalne dva vas uz nezabije.
//neviem ci je to viac o sexe alebo o vztahu ale myslim ze o vztahu no v tom ti snad nikto neporadi jedinou tvojou moznostou je nasjt si poriadny flek alebo budes jednoducho cakat na vhodnu prilezitost dokym sa vam neuvolni byt/dom - si este pannic to znamena ze si na sex cakal cely svoj doterajsi zivot a myslim ze mesiac maximalne dva vas uz nezabije.
jj
presne a nech je to romanticke...sak si najdite nieco prenajmite si chatu alebo hotel...na vikend...predpokladam ze ste asi teenageri a byvate u rodicov kedze vravis ze neje kde...tak povedzte ze idete s kamosmi na chatu ked nechcete byt uz vopred odhaleni a je to...
-
dexter7007
Zablokovaný
hmmm a co takto trosku siahnut do vrecka koli takej vyznamnej udalosti?dexter7007 napísal:mmmto je pravda...len peniazky niesu
-
braino.swk
Light Professional
nieje kde? ved je este leto, noci sice byvaju uz chladnejsie, ale myslim ze este bude par tych teplejsich... takze ist stanovat? niekde kde nechodi vela ludi, urobite si romanticky vecer pri ohniku a potom šup do stanu 
alebo ak ste odvaznejsi tak najst nejake odlahle miesto, previest sa tam na bajkoch, zabalit deku, šlahačku a máš to.. to su veci kt. nestoja takmer nic..
a potom ak si ochotny (co by si mal) investovat par korun tak najlepsie je ist na nejaku chatu v horach (nemusi tam byt ani elektrika.. naco), ak mate aj spolocnych priatelov kt. doverujete, mozete ist ako partia, pricom vecer im poviete ze chcete byt sami a ze nech vas nerusia, a mozete si vystrajat kolko chcete.. pri svetle sviecky a voni ihlicia.. nie je to romanticke?
alebo ak ste odvaznejsi tak najst nejake odlahle miesto, previest sa tam na bajkoch, zabalit deku, šlahačku a máš to.. to su veci kt. nestoja takmer nic..
a potom ak si ochotny (co by si mal) investovat par korun tak najlepsie je ist na nejaku chatu v horach (nemusi tam byt ani elektrika.. naco), ak mate aj spolocnych priatelov kt. doverujete, mozete ist ako partia, pricom vecer im poviete ze chcete byt sami a ze nech vas nerusia, a mozete si vystrajat kolko chcete.. pri svetle sviecky a voni ihlicia.. nie je to romanticke?
-
dexter7007
Zablokovaný
aj nad tym som premyslal.......peniaze by aj boli len momentalne ich velmy potrebujem ale velmy.....ona ma prisnych rodicov takze mozme iba cez den.....Frikso napísal:No jo.. problem poznáme, nič sa nedejeHlavne sa do toho nežeň jak buvol bez parohov, trpezlivo si pčkaj, až tvoji/jej rodičia zmyznú na deň preč a vychutnajte si prázdny byt.
-
dexter7007
Zablokovaný
mm to je pravda nic nenarobim.......iba keby poprosila kamosku ze ide knej spat len ona to nece verejne robit lebo jej kamoski su take ze vsetko vykecaju...newiem ci mi rozumiesFrikso napísal:Veď jasne,že cez deň. Lepšie je to síce večer, ale vybereš si? Ako vravíš, má prísnych rodičov, asi sotva by ju psutili niekam na noc..
-
dexter7007
Zablokovaný
-
dexter7007
Zablokovaný
ze mas volny byt v BB ktory mi das.....P3Bo napísal:tu sa ti neda poradit co cakas ze ti niekto z hojka prenajme dom alebo co ? radu si dostal a to si najst poriadny flek a radsej sam mas pockat dokym sa neuvolni vas dom neviem co este chces pocut?
-
Enduro3333
Medium Professional
Na ubytovni im je to trošku jedno že či nemas 18 hlavne ze mas občiansky ale myslim ze do hotela pod 18 sa neubytujes a aj v niektorych ubytovniach ....
A cez den i ked to nie je romanticke myslim si ze pre vas dvoch neskusenych je to trošku lepsie lebu nebudeš až tak šmatrat naslepo i ked je velka pravdepodobnost ze ona sa naha pri svetle bude hambit ....U tej šlahačky ..len aby si nakoniec viac necucal hrdlo šlahačky nez jej bradavky BOH ťa chráň
OT: ta šlahačka mi pripomenula sobotnu noc u kamošky na byte 4 baby ,ja a nejaky kamoš jednej s bab .No zvrhlo sa to s chlastania na šlahačkovu/vyzliekaciu bitvu a ešte to vzdy jedna osoba natačala tak to mam na DVD

A cez den i ked to nie je romanticke myslim si ze pre vas dvoch neskusenych je to trošku lepsie lebu nebudeš až tak šmatrat naslepo i ked je velka pravdepodobnost ze ona sa naha pri svetle bude hambit ....U tej šlahačky ..len aby si nakoniec viac necucal hrdlo šlahačky nez jej bradavky BOH ťa chráň
OT: ta šlahačka mi pripomenula sobotnu noc u kamošky na byte 4 baby ,ja a nejaky kamoš jednej s bab .No zvrhlo sa to s chlastania na šlahačkovu/vyzliekaciu bitvu a ešte to vzdy jedna osoba natačala tak to mam na DVD
-
erytrocyt
VIP
Tu máš pár tipov na strávenie večera. Písal som tam ja, ostatní, niečo si snáď nájdeš - http://www.hojko.com/post445140.html#445140