spolocny vecer s najmilovanejsou osobkou na svete!!!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

spolocny vecer s najmilovanejsou osobkou na svete!!!

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ahojte decka chcem sa zniecim zverit,zdvoverit.......ja smojou laskou sme prirpaveny fyzicki aj psychicki mat pohlavny styk a ide oto ze nemame kde............ja nemam ani ona....newiete poradit co by sa dalo robit?????prosim nebombardovat zbytocne k-....radsej vydiskutujem
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Vek?chata hotel ...... ide o to aby to bolo prijemne a nezabudnutelne ne ze to bude v dakych kriakoch abo aute jednoducho si najdite cas a aby vas nikto nevyrusoval.

//neviem ci je to viac o sexe alebo o vztahu ale myslim ze o vztahu no v tom ti snad nikto neporadi jedinou tvojou moznostou je nasjt si poriadny flek alebo budes jednoducho cakat na vhodnu prilezitost dokym sa vam neuvolni byt/dom - si este pannic to znamena ze si na sex cakal cely svoj doterajsi zivot a myslim ze mesiac maximalne dva vas uz nezabije.
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

jj

Príspevok od používateľa viwu »

presne a nech je to romanticke...sak si najdite nieco prenajmite si chatu alebo hotel...na vikend...predpokladam ze ste asi teenageri a byvate u rodicov kedze vravis ze neje kde...tak povedzte ze idete s kamosmi na chatu ked nechcete byt uz vopred odhaleni a je to...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mmmto je pravda...len peniazky niesu
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa viwu »

dexter7007 napísal:mmmto je pravda...len peniazky niesu
hmmm a co takto trosku siahnut do vrecka koli takej vyznamnej udalosti? :wink: to nejsi ochotny dat nejakych 250 na noc koli tomu :shock: ?? hmmm...alebo si skus pozicat nejaku chatu od kamosov...ja nefim...hmm tak ked k tomu takto pristupujes ze nesu penaze tak bud si pockaj kym budu...alebo skocte do krikov ako tu radil kolega :lol: :D
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

nieje kde? ved je este leto, noci sice byvaju uz chladnejsie, ale myslim ze este bude par tych teplejsich... takze ist stanovat? niekde kde nechodi vela ludi, urobite si romanticky vecer pri ohniku a potom šup do stanu ;)
alebo ak ste odvaznejsi tak najst nejake odlahle miesto, previest sa tam na bajkoch, zabalit deku, šlahačku a máš to.. to su veci kt. nestoja takmer nic..
a potom ak si ochotny (co by si mal) investovat par korun tak najlepsie je ist na nejaku chatu v horach (nemusi tam byt ani elektrika.. naco), ak mate aj spolocnych priatelov kt. doverujete, mozete ist ako partia, pricom vecer im poviete ze chcete byt sami a ze nech vas nerusia, a mozete si vystrajat kolko chcete.. pri svetle sviecky a voni ihlicia.. nie je to romanticke? :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No jo.. problem poznáme, nič sa nedeje :lol: Hlavne sa do toho nežeň jak buvol bez parohov, trpezlivo si pčkaj, až tvoji/jej rodičia zmyznú na deň preč a vychutnajte si prázdny byt. :wink:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:No jo.. problem poznáme, nič sa nedeje :lol: Hlavne sa do toho nežeň jak buvol bez parohov, trpezlivo si pčkaj, až tvoji/jej rodičia zmyznú na deň preč a vychutnajte si prázdny byt. :wink:
aj nad tym som premyslal.......peniaze by aj boli len momentalne ich velmy potrebujem ale velmy.....ona ma prisnych rodicov takze mozme iba cez den.....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Veď jasne,že cez deň. Lepšie je to síce večer, ale vybereš si? Ako vravíš, má prísnych rodičov, asi sotva by ju psutili niekam na noc.. :hmm:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Veď jasne,že cez deň. Lepšie je to síce večer, ale vybereš si? Ako vravíš, má prísnych rodičov, asi sotva by ju psutili niekam na noc.. :hmm:
mm to je pravda nic nenarobim.......iba keby poprosila kamosku ze ide knej spat len ona to nece verejne robit lebo jej kamoski su take ze vsetko vykecaju...newiem ci mi rozumies
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

dexter7007 napísal:mm to je pravda nic nenarobim.......iba keby poprosila kamosku ze ide knej spat len ona to nece verejne robit lebo jej kamoski su take ze vsetko vykecaju...newiem ci mi rozumies
Tak to potom bohvie co za kamosky nema!
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Killer12 napísal:Tak to potom bohvie co za kamosky nema!
no to vies to su baby ktore ohovaraju sa medzi sebu ale k veci....
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

tu sa ti neda poradit co cakas ze ti niekto z hojka prenajme dom alebo co ? radu si dostal a to si najst poriadny flek a radsej sam mas pockat dokym sa neuvolni vas dom neviem co este chces pocut?
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:tu sa ti neda poradit co cakas ze ti niekto z hojka prenajme dom alebo co ? radu si dostal a to si najst poriadny flek a radsej sam mas pockat dokym sa neuvolni vas dom neviem co este chces pocut?
ze mas volny byt v BB ktory mi das..... :lol: ...tak ako to dopadlo stou babou co mala zmenit skolu??
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Jednoznacne najdite nejaku lacnu ubytovnu alebo hotel a pekne si to celu noc uzite. Do 400-500 SK sa musis zmestit, aj keby neviem, co sa dialo.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ako bonus k tvojej karme ta mozem pozvat na chatu v KE ;-)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

len taká malá otázočka od témy:može ísť do hotela 16-ročný chalan?nemusím mať 18?stačí keď dáš love a ideš?
a k téme:ja mám taký istý problém v podstate....keď ti ide o romantiku tak fakt nejaká izba alebo také niečo(karaván)
a keď nejde o romantiku tak šup do kríkov ako ja :twisted:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

kedze máš na výber iba deň... ber to z tej lepšej stánky, lepšie si ju obhliadneš.
a celkom fajn sa mi zdal nápad s bicyklami, lesíkom, odľahlou čistinkou, dečkou a šľahačkou v rupsačiku. 8) iná alternatíva ma teda ani nenapadá, keďže iba cez den...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Na ubytovni im je to trošku jedno že či nemas 18 hlavne ze mas občiansky ale myslim ze do hotela pod 18 sa neubytujes a aj v niektorych ubytovniach ....

A cez den i ked to nie je romanticke myslim si ze pre vas dvoch neskusenych je to trošku lepsie lebu nebudeš až tak šmatrat naslepo i ked je velka pravdepodobnost ze ona sa naha pri svetle bude hambit ....U tej šlahačky ..len aby si nakoniec viac necucal hrdlo šlahačky nez jej bradavky BOH ťa chráň :lol: :lol: :wink:

OT: ta šlahačka mi pripomenula sobotnu noc u kamošky na byte 4 baby ,ja a nejaky kamoš jednej s bab .No zvrhlo sa to s chlastania na šlahačkovu/vyzliekaciu bitvu a ešte to vzdy jedna osoba natačala tak to mam na DVD :oops: :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tu máš pár tipov na strávenie večera. Písal som tam ja, ostatní, niečo si snáď nájdeš - http://www.hojko.com/post445140.html#445140
Napísať odpoveď