priatelke nechuti bozkavanie
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: priatelke nechuti bozkavanie
lol , to mas super priatelku (aby ti nebolo luto, ze tvoj vysnivany prispevok tu nie je
)
a tiez by nebolo zle skusit ked nebude okolo plno ludi a tak
hmm som ani nevedel, ze to moze niekomu nechutit
nuz ale tak ked ma 14 tak to je asi este take vselijake. sak vyckaj a ona sama zacne 
no asi som vazne vadny, ale ked si umyjem zuby tak onedlho to ma skor opacny efekt. ked uz, tak poriadne sa najest a potom umyt zubydudo02 napísal:Mozno si mnohy pomyslia,ze som vol,ale...Moze to byt aj kludne zapachom z ust-clovek si sam svoj necitiTakze umyvat zuby,jazyk pravidelne a skvela vec-zuvacky
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jako chces chlapca do chladku posadiot ci kijeho boha ?miskooooo napísal:skus ju bozkavat nizsie to zabera
... btw. to stanovanie pri bozkavani ... kurna aspon vies ze funguje, baba vie ze je uplna kost a ze sa ti paci, ze to neni len tak z nudze a z nudy
-
dexter7007
Zablokovaný
-
dexter7007
Zablokovaný
-
rixo
Light Professional
teraz budem trosku OT,ale nechcem zakladat zbytocne novu temu a chcem vedet VAS nazor.vcera som si pisal s byvalou spoluzackou cez icq.bavili sme sa o tom kdo koho ma a pod...a ked som sa jej opytal ako je ona na tom s priatelom povedala ze :"ja patrim k tym mudrejsim,ja nikoho nemam" a ked som sa jej opytal ako to mysli povedala ze nema priatela,ako seci ostatny,ale ona si ibA uziva(na jednu noc a pod)z toho som bol totalne v soku,lebo si nemylsim ze je niekdo mudrejsi ked niekdo strieda partnerov 6 za tyzden,len preto,ze si chce uzit...co vy na to?
-
Digital
Guru
Tipnem si že má 15-16 ... to je v tomto veku normalne , ale ked sa označí za múdru tak by som si ju pacol do IGNORE a este predtym by som jej napisal že nech sa uvedomí aká je pi*ka neformálnarixo napísal:teraz budem trosku OT,ale nechcem zakladat zbytocne novu temu a chcem vedet VAS nazor.vcera som si pisal s byvalou spoluzackou cez icq.bavili sme sa o tom kdo koho ma a pod...a ked som sa jej opytal ako je ona na tom s priatelom povedala ze :"ja patrim k tym mudrejsim,ja nikoho nemam" a ked som sa jej opytal ako to mysli povedala ze nema priatela,ako seci ostatny,ale ona si ibA uziva(na jednu noc a pod)z toho som bol totalne v soku,lebo si nemylsim ze je niekdo mudrejsi ked niekdo strieda partnerov 6 za tyzden,len preto,ze si chce uzit...co vy na to?