F.A. Premier league

O športe...
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: lolo

Príspevok od používateľa master23 »

ProfionQQ napísal:keby si dostaval tolko penazi za zapas co oni aj ty by si hral s rozbitou hlavou
myslis si ze dohrali koli peniazom, co, keby nedohraju myslis ze by mu nezaplatili :?: essien aj drogba su neni taki hraci, kt. by len tak opustili ihrisko, a zalezalo im len na peniazoch, oni chcu hrat futbal :!: videl si vobec jak hrala chelsey :?: , bol to krasny futbal, a neni to tim ze kupila novych hracov, je to tim ze aj Mourinho zacal rozmyslat, a nasadzuje SWP, a posilil obranu, sak keby ze nemaju ben-haima, zas by nemali dat uz koho na stopera, ked bol JT zraneny, a Alexove pracovne povolenie este nebolo iste, v prvom zapase by mali teda iba Carvalha, a mimochodom, nechapim ludi co pisu na forach ze CFC by bez Cecha, JT, Lamparda, nehrali nic, a co Man Utd :?: bez Van der Sara, Ferdinanda a Ronalda :?: jak by hrali :?:
// kali 520: mas pravdu, k+
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Zajtra sa hrá zápas Chelsea - Liverpool /priamy prenos na Galaxie-Sport :) /
Čo myslíte ako skončí tento zápas :?: Predlži Chelsea šnúru bez prehry na domácom ihrisku alebo Liverpool túto šnúru ukončí :?:

Celkom sa teším na tento zápas :oops: Dúfam, že uvidím dobrý futbal a aspon tri, štyri goli
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

nehra nahodou liverpool doma???? :roll:

inak dnes pekne tottenham :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Liverpool hra doma, tipi mi v tychto zapas vacsinou nevychadzaju ale povedal by som to na taku remizu 1:1
Mimochom co sa tyka toho rekordu Chelsea tak myslim si ze ani tento rok doma neprehraju. A ten ich rekord bude velmi dlho neprekonany.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

kali520 napísal:Liverpool hra doma, tipi mi v tychto zapas vacsinou nevychadzaju ale povedal by som to na taku remizu 1:1
Mimochom co sa tyka toho rekordu Chelsea tak myslim si ze ani tento rok doma neprehraju. A ten ich rekord bude velmi dlho neprekonany.
podla mna prehraju a nie s dakym silnym podla mna s dakym slabsim zo stredu
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

nooo, man utd zatial nehra najlepsie, prehra v derby s manchestrom city 1:0, myslim ze kazdym kolom sa im zmensuju sance na zisk titulu
kali520
Darca
Darca

No aj ja to tak vidim, A dalsie zapasi bez Rooneyho a Ronalda budu mat tazke, podla mna to najviac posrali v tych prvych dvoch najma s Readingom. Chelsea v Liverpoole uhrala pre nich celkom slusny vysledok 1:1 (prvykrat mi vysiel tip :) ) Arsenal remizoval iba s Blackburnom 1:1. No sice liga je este dlha ale tento rok to zatial naozaj najviac vyzera na tu Chelsea.
IZZi-BA
Star
Star

noo liverpool mal vyhrat to podla mna penalta nebola ale ze je to chelsea tak to odpiskal pekny vstup torresa gol proti chelsea pekne nech sa mu dari
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

IZZi-BA napísal:noo liverpool mal vyhrat to podla mna penalta nebola ale ze je to chelsea tak to odpiskal pekny vstup torresa gol proti chelsea pekne nech sa mu dari
Samozrejme ze to penalta nebola. Obycajna saskaren.... A k zapasu Blackburn-Arsenal len tolko, LEHMANN OUT !!
kali520
Darca
Darca

Sajmon napísal:Samozrejme ze to penalta nebola. Obycajna saskaren.... A k zapasu Blackburn-Arsenal len tolko, LEHMANN OUT !!
S tym sulasim, ten brankar tam uz nema co robit, uz aj komentatori si z neho robia srandu, polovicu golov ma on na triku nevie takmer uz nic strali z dialky nevie chiti, ked kopu roch je cely bledy, nevie vykopavat. Wenger urobil dost velku chybu ze nekupil brankara aspon toho mohol.
saj
Addict
Addict

kali520 napísal:S tym sulasim, ten brankar tam uz nema co robit, uz aj komentatori si z neho robia srandu, polovicu golov ma on na triku nevie takmer uz nic strali z dialky nevie chiti, ked kopu roch je cely bledy, nevie vykopavat. Wenger urobil dost velku chybu ze nekupil brankara aspon toho mohol.
Wenger brankara kupil... A podla mna skveleho
kali520
Darca
Darca

Sajmon napísal:Wenger brankara kupil... A podla mna skveleho
Koho neopcul som o tom?
saj
Addict
Addict

kali520 napísal:Koho neopcul som o tom?
Lukasza Fabianskeho
http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%81ukasz_Fabia%C5%84ski

Pozri videa : ten brankar je skvely :)

IZZi-BA
Star
Star

manchester city ma dobreho brankara a este aj mladeho drzi ciste konto a manchester je prvy ericsson je urcite dobry coach
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:manchester city ma dobreho brankara a este aj mladeho drzi ciste konto a manchester je prvy ericsson je urcite dobry coach
Ericsson je jeden z tych trenerov ktory maju hlavny ciel ako nedostat gol, nie ako dat gol. Inymi slovami hra moc defenzifny futbal, bolo to vidiet aj v tomto zapase.
A k tomu brankarovi ak myslis mladeho Schmeichela tak z uvodu na mna posobil dost neisto, kazdopadne ho este caka velmi dlha cesta aby sa vyrovnal svojmu otcovi.
IZZi-BA
Star
Star

kali520 napísal:Ericsson je jeden z tych trenerov ktory maju hlavny ciel ako nedostat gol, nie ako dat gol. Inymi slovami hra moc defenzifny futbal, bolo to vidiet aj v tomto zapase.
A k tomu brankarovi ak myslis mladeho Schmeichela tak z uvodu na mna posobil dost neisto, kazdopadne ho este caka velmi dlha cesta aby sa vyrovnal svojmu otcovi.
ale ma dost dobre predpoklady ale fakt ma co robit lebo jeho otec bol fakt trieda
kali520
Darca
Darca

http://www.bleskovky.sk/cl/14/169132/Be ... a-ciapocka, no uz zacinaju ich slovne prestrelky.
Inac k tomu rozhodcovi v zapase Liverpool Chelsea, tak zevraj ukazal Essienovi dve zlte karty a po nich ziadnu cervenu, odvovodnil to tym ze tu kartu daval Terrymu, ale mne sa aj tak zdalo ze ju Essienovi ukazoval. Rozhodca ten zapas urcite nezvladal.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/14/169132/Be ... a-ciapocka, no uz zacinaju ich slovne prestrelky.
Inac k tomu rozhodcovi v zapase Liverpool Chelsea, tak zevraj ukazal Essienovi dve zlte karty a po nich ziadnu cervenu, odvovodnil to tym ze tu kartu daval Terrymu, ale mne sa aj tak zdalo ze ju Essienovi ukazoval. Rozhodca ten zapas urcite nezvladal.
ten rozhodca to velmi dobre zvladol , lebo mal vo vrecku tolko od chelsea ze by si mohol dom za to postavit :lol:
chelsea je nic. z chelsea respektujem petra cecha , lamparda a terryho. ale aj tak je to umely klub
kali520 napísal:Ja si myslim ze uz po takom 32 kole bude rozhodnute o drzitelovi titulu ktorym bude Chelsea. Neprajem im to ale realita je uz taka, je to jedine 100% muzstvo v Europe.
10% muzstva nesu , a chelsea uz vobec nie
dmx123
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dmx123 »

som velky fanusik arsenalu.i ked sa im teraz velmi nedari pripisujem to zaciatku sezony ale aj mlademu tymu.budem rad ked bude zdielat zaujem o tuto temu.tego : Cool
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Podla mna sa este vytiahne Manchester United .... uvod sezony im teraz nevysiel ale videl som vsetky 3 zapasy a v kazdom z nich hrali skvele ... bohuzial stastie sa od nich odklonilo , no i tak maju skvele mlade muzstvo vela talentovanych hracov i vela starsich ostrielancov .... a myslim ze vysledky sa musia dostavit a hadam uz teraz v nedelu vyhraju
Napísať odpoveď