myslis si ze dohrali koli peniazom, co, keby nedohraju myslis ze by mu nezaplatiliProfionQQ napísal:keby si dostaval tolko penazi za zapas co oni aj ty by si hral s rozbitou hlavou
// kali 520: mas pravdu, k+
myslis si ze dohrali koli peniazom, co, keby nedohraju myslis ze by mu nezaplatiliProfionQQ napísal:keby si dostaval tolko penazi za zapas co oni aj ty by si hral s rozbitou hlavou
podla mna prehraju a nie s dakym silnym podla mna s dakym slabsim zo stredukali520 napísal:Liverpool hra doma, tipi mi v tychto zapas vacsinou nevychadzaju ale povedal by som to na taku remizu 1:1
Mimochom co sa tyka toho rekordu Chelsea tak myslim si ze ani tento rok doma neprehraju. A ten ich rekord bude velmi dlho neprekonany.
S tym sulasim, ten brankar tam uz nema co robit, uz aj komentatori si z neho robia srandu, polovicu golov ma on na triku nevie takmer uz nic strali z dialky nevie chiti, ked kopu roch je cely bledy, nevie vykopavat. Wenger urobil dost velku chybu ze nekupil brankara aspon toho mohol.Sajmon napísal:Samozrejme ze to penalta nebola. Obycajna saskaren.... A k zapasu Blackburn-Arsenal len tolko, LEHMANN OUT !!
Wenger brankara kupil... A podla mna skvelehokali520 napísal:S tym sulasim, ten brankar tam uz nema co robit, uz aj komentatori si z neho robia srandu, polovicu golov ma on na triku nevie takmer uz nic strali z dialky nevie chiti, ked kopu roch je cely bledy, nevie vykopavat. Wenger urobil dost velku chybu ze nekupil brankara aspon toho mohol.
Lukasza Fabianskehokali520 napísal:Koho neopcul som o tom?
Ericsson je jeden z tych trenerov ktory maju hlavny ciel ako nedostat gol, nie ako dat gol. Inymi slovami hra moc defenzifny futbal, bolo to vidiet aj v tomto zapase.IZZi-BA napísal:manchester city ma dobreho brankara a este aj mladeho drzi ciste konto a manchester je prvy ericsson je urcite dobry coach
ale ma dost dobre predpoklady ale fakt ma co robit lebo jeho otec bol fakt triedakali520 napísal:Ericsson je jeden z tych trenerov ktory maju hlavny ciel ako nedostat gol, nie ako dat gol. Inymi slovami hra moc defenzifny futbal, bolo to vidiet aj v tomto zapase.
A k tomu brankarovi ak myslis mladeho Schmeichela tak z uvodu na mna posobil dost neisto, kazdopadne ho este caka velmi dlha cesta aby sa vyrovnal svojmu otcovi.
ten rozhodca to velmi dobre zvladol , lebo mal vo vrecku tolko od chelsea ze by si mohol dom za to postavitkali520 napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/14/169132/Be ... a-ciapocka, no uz zacinaju ich slovne prestrelky.
Inac k tomu rozhodcovi v zapase Liverpool Chelsea, tak zevraj ukazal Essienovi dve zlte karty a po nich ziadnu cervenu, odvovodnil to tym ze tu kartu daval Terrymu, ale mne sa aj tak zdalo ze ju Essienovi ukazoval. Rozhodca ten zapas urcite nezvladal.
10% muzstva nesu , a chelsea uz vobec niekali520 napísal:Ja si myslim ze uz po takom 32 kole bude rozhodnute o drzitelovi titulu ktorym bude Chelsea. Neprajem im to ale realita je uz taka, je to jedine 100% muzstvo v Europe.