Problem xD karta

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lukasxxx
Amateur
Amateur

Problem xD karta

Príspevok od používateľa Lukasxxx »

Zdravim,mam taky problem z mojou xD kartou,zapol som fotak a napisalo mi ze bud Format alebo Power off.........vcera to este vsetko krasne fungoval a neska uz nejde nechapem co sa s tym stalo...skusal som to dat aj do NB a nic vzdy ze naformatovat...nevem co s tym mam robit..ako dostat fotky z karty do notebooku.

Pls ak niekto viete tak poradte..dakujem za odpoved...ak tu je taka tema alebo nieco okolo toho tak sorka nevsimol som si.....Dakujem za kazdu radu...
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no zda sa ze jej uz prisiel cas tj. konec toto sa stava casto aj s nekvalitnymi usb klucmi ze jeden den si chces pozriet fotky ale nejde ti to otvorit ale len naformatovat
Lukasxxx
Amateur
Amateur

takze si myslis ze nic sa s tym neda robit????????????????????alebo nieje nato nejaky soft ktorym by som mohol dostat fotky do kompu??nevies o niecoM?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ked aj citacka kariet pyta format, je po karte, skus este v inej citacke, pripadne ak je moznost v inom fotaku (xD pyta olympus ak sa nemylim), ale najpravdepodobnejsie je, ze karta umrela. bohuzial. tiez mi tak z nicoho nic odisla karta, nepomohlo nic
Lukasxxx
Amateur
Amateur

mnoo ok dakujem za radu...len nechapem lebo tu kartu mam asi mesiac a pol........
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

tak ju reklamuj
Lukasxxx
Amateur
Amateur

mnoo ok uz som to vyriesil cital som niekde ze ju jeden typko dal do fotosluzby a tam mu to spravili a zachranili fotky,mno ja som bol tiez a v pohode mi to spravil cez nejaky soft a fotecky napalili....takze dakujem vsetkym za rady..ak bude mat niekto taky problem skocte do fotosluzby a tam vam to urobia...aj ked to stoji 300sk mne sa to oplatilo urcite...
Napísať odpoveď